reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

Wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, złożone przy choince - niech się spełnią wszystkie.
Te dalekie i bliskie, bo wszystkie życzenia są przecież do spełnienia.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
życzy Lorien z rodzinką.

Dziękuję Mika, przyda się.

reklama
my już w domu :-) ale się zasiedzieliśmy u rodziców
d055.gif

od piątku tam byliśmy
d080.gif

i święta już właściwie za nami... tyle przygotowań, a mijają jak oka mgnienie

Mika jeszcze kilka dni starego roku i zaraz potem trzeba budzić się do zycia. Mnie od stycznia zawsze zaczynają się sny o wiośnie :-D

ja to już zaczęłam myśleć o wiośnie :-D
w tym roku chce sobie posadzić na balkonie duuużo warzyw, owoców i kwiatków i nie mogę się doczekać wiosny, a potem lata, żeby zobaczyć efekt :-D
ciekawe czy mi cokolwiek wyrośnie :-D

no mój storczyk też się ruszył, a już byłam pewna, że to kolejny kwiatek który stanie się ofiarą mojego beztalencia ogrodniczego.

też jestem beztalencie ogrodowe :-D jeszcze nigdy mi nie wyrosły kwiatki :-D
ale w tym roku dostałam od męża pod choinkę książke o uprawach na balkonach, przeczytałam ją od dechy do dechy i wierze że teraz mi jakoś lepiej pójdzie :-D
ale to się okaże ;-)

ja nawet nie zaczynam przygody z kwiatkami bo z mojego storczyka zostaly same badyle(a przycinałam):sorry2: a nawet kaktus którego Krzysiek dostał 6 grudnia od Mikołaja padł:eek:

ale mam dzisiaj twórczy obiad - kopytka:happy2::-p

reklama