reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

o proszę;
dsc00281012298649380557.jpg

A ja właśnie robie rosołek, bo Emi sobie zażyczyła i w piekarniku dochodzi królik. mniam.

reklama
u mnie aktualnie wiosna w mieszkaniu - storczyki zwariowały i kwitna jak szalone! :-D

Mój jeden storczyk kwitnie nieustannie od sierpnia, a drugi ma pąki i pewnie za parę dni będą piękne kwiatki :tak: Jakoś nie mogę narzekać na kwiaty w domu ;-) na te na działce też nie ;-) Chyba mam rękę do kwiatków :-D

Mika, nie gadam do kwiatów :no: Z tego co pamiętam to powinno się gadać do paproci, ale nie że są ładne tylko na odwrót ;-)

My dziś balujemy u nas w domku. Przychodzą znajomi z dziećmi. Ciekawe jak maluchy długo wytrzymają :confused:

my idziemy na mały bal sylwestrowy :-D pierwszy raz idziemy gdzieś od 6 lat! :szok: już nie pamiętam co to sylwester :-D
zaraz idę się powoli szykować, żeby potem być gotową jak uśpimy dzieci ;-)

U nas Nowy Rok przeszedł imprezowo. Siedzieliśmy ze znajomymi do 2:30. Nasze maluchy padłu ok 1:30. Nowy Rok witaliśmy na dworku. Dzieciaki były zachwycone sztucznymi ogniami, tylko Witek wklejał mi się w nogę, bo bał się tych huków ;-) Dobrze, że dziś i jutro jest wolne to możemy sobie jeszcze poleniuchować :tak:;-)

Mika jak jak wam było na balu?

Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.

Życzy Monika

reklama
ale tu cisza :-) ja pochłonięta byłam rodziną :-D
R. od wigilii był w domu bo miał urlop i dopiero dziś poszedł do pracy :-)