reklama
u mnie aktualnie wiosna w mieszkaniu - storczyki zwariowały i kwitna jak szalone!
Mój jeden storczyk kwitnie nieustannie od sierpnia, a drugi ma pąki i pewnie za parę dni będą piękne kwiatki Jakoś nie mogę narzekać na kwiaty w domu ;-) na te na działce też nie ;-) Chyba mam rękę do kwiatków
na pewno a gadasz do nich? bo podobno tak powinno sięMój jeden storczyk kwitnie nieustannie od sierpnia, a drugi ma pąki i pewnie za parę dni będą piękne kwiatki Jakoś nie mogę narzekać na kwiaty w domu ;-) na te na działce też nie ;-) Chyba mam rękę do kwiatków
F
fogia
Gość
mika jakie masz plany sylwestrowe?
U nas Nowy Rok przeszedł imprezowo. Siedzieliśmy ze znajomymi do 2:30. Nasze maluchy padłu ok 1:30. Nowy Rok witaliśmy na dworku. Dzieciaki były zachwycone sztucznymi ogniami, tylko Witek wklejał mi się w nogę, bo bał się tych huków ;-) Dobrze, że dziś i jutro jest wolne to możemy sobie jeszcze poleniuchować ;-)
Mika jak jak wam było na balu?
Mika jak jak wam było na balu?
Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.
Życzy Monika
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.
Życzy Monika
reklama