reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

reklama
Witajcie

Na poczatku chcialam wszystkim podziekowac za gratulacje a moze i nie bo podobno to zle wrozy:-p

Monika77-Z tego co slyszalam od kolezanek ktore mieszkaja kolo mnie to jest normalnie ze przychodza panie w przedszkola.Troche sie zdziwilam bo tam gdzie wczesniej chodzil do przedszkola nigdy zadna nie byla z wizyta w domu.W sumie dobrze robia bo moga poznac dzieci i dowiedziec sie czy maja jakies specjalne wymagania:tak:Dominik niestety nie dal im sie poznac i uciekl do swojego pokoju:-p Nie martwie sie jednak jak sobie tam poradzi ,wiem po poprzednim przedszkolu ze uwielbial chodzic a tutaj na wizycie w nowym nie chcial z niego wychodzic.Teraz tylko czega az zacznie chodzi bo widzi kolegow rano jak wychodza do szkoly a on biedak w domu:-(

Kama, wizyty w domu to świetny sposób na to by poznać w jakich warunkach żyje dziecko, jacy są rodzice i jak się zachowują wszyscy domownicy gdy są na swoim "terytorium" ;-) Bardzo mądre posunięcie pań z przedszkola :tak:

Moja wychowawczyni z podstawówki robiła tak samo i zawsze wiedziała jak i komu może pomóc :tak: i kogo na co stać :tak:

To się nazywa człowiek z powołaniem, jeśli oprócz odbębnienia iluś tam godzin tygodniowo angażuje się w swoją pracę szerzej.

reklama
witam kochane nowo i solidnie już zaciążone Monika, Kama :) (chyba że kogoś pominęłam :( dołączam się do Was...) widzę, że częstotliwość wpisów trochę ustaje... więc pomyślałam, że się dołączę, jeśli mnie wpuścicie :) czas tak pędzi nieubłaganie, człowiek zaniedbuje znajomości :( obiecuję poprawę. POzdrawiam wszystkie Mamy które znam i które nie miałam przyjemności jeszcze poznać. Mam nadzieję, że nadrobimy... Miłego dnia