reklama
Kama83
Fanka BB :)
Witajcie
Na poczatku chcialam wszystkim podziekowac za gratulacje a moze i nie bo podobno to zle wrozy
Monika77-Z tego co slyszalam od kolezanek ktore mieszkaja kolo mnie to jest normalnie ze przychodza panie w przedszkola.Troche sie zdziwilam bo tam gdzie wczesniej chodzil do przedszkola nigdy zadna nie byla z wizyta w domu.W sumie dobrze robia bo moga poznac dzieci i dowiedziec sie czy maja jakies specjalne wymaganiaDominik niestety nie dal im sie poznac i uciekl do swojego pokoju Nie martwie sie jednak jak sobie tam poradzi ,wiem po poprzednim przedszkolu ze uwielbial chodzic a tutaj na wizycie w nowym nie chcial z niego wychodzic.Teraz tylko czega az zacznie chodzi bo widzi kolegow rano jak wychodza do szkoly a on biedak w domu:-(
Na poczatku chcialam wszystkim podziekowac za gratulacje a moze i nie bo podobno to zle wrozy
Monika77-Z tego co slyszalam od kolezanek ktore mieszkaja kolo mnie to jest normalnie ze przychodza panie w przedszkola.Troche sie zdziwilam bo tam gdzie wczesniej chodzil do przedszkola nigdy zadna nie byla z wizyta w domu.W sumie dobrze robia bo moga poznac dzieci i dowiedziec sie czy maja jakies specjalne wymaganiaDominik niestety nie dal im sie poznac i uciekl do swojego pokoju Nie martwie sie jednak jak sobie tam poradzi ,wiem po poprzednim przedszkolu ze uwielbial chodzic a tutaj na wizycie w nowym nie chcial z niego wychodzic.Teraz tylko czega az zacznie chodzi bo widzi kolegow rano jak wychodza do szkoly a on biedak w domu:-(
Kama, wizyty w domu to świetny sposób na to by poznać w jakich warunkach żyje dziecko, jacy są rodzice i jak się zachowują wszyscy domownicy gdy są na swoim "terytorium" ;-) Bardzo mądre posunięcie pań z przedszkola
Moja wychowawczyni z podstawówki robiła tak samo i zawsze wiedziała jak i komu może pomóc i kogo na co stać
Moja wychowawczyni z podstawówki robiła tak samo i zawsze wiedziała jak i komu może pomóc i kogo na co stać
marita21
Mama styczniowa 2007
Hejka jestem i ja:-) Nawet nie wiedziałam, że tu coś się ruszyło
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
U nas panie z przedszkola nie chodza po domach, zreszta nie slyszalam, zeby tak sie robiło.
Kama, gratulacje!!
Kama, gratulacje!!
reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
witam kochane nowo i solidnie już zaciążone Monika, Kama (chyba że kogoś pominęłam dołączam się do Was...) widzę, że częstotliwość wpisów trochę ustaje... więc pomyślałam, że się dołączę, jeśli mnie wpuścicie czas tak pędzi nieubłaganie, człowiek zaniedbuje znajomości obiecuję poprawę. POzdrawiam wszystkie Mamy które znam i które nie miałam przyjemności jeszcze poznać. Mam nadzieję, że nadrobimy... Miłego dnia