Agniesiak85
Fanka BB :)
Kroptusiu trzymam kciuki za Was!
Ola85 zyczę aby to była fasoleczka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kroptusiu trzymam kciuki za Was!
Och dziekuje, kluje mi tylko jedna- nigdy tak nie mialam- conaj wyzej sutki tylko bolaly a teraz cala. Nie chce sie nakrecac bo mnie troche wysypalo tradzikiem, tylko ze duzo wczesniej niz tydzien przed, a to u mnie glówna oznaka @
Kochana trzymam kciuki:-)
Ja dziś zrobiłam testa owu i wyszła jedna krecha
No nic.. wczoraj było przytulanko.
Na 18:45 lece na aerobik wiec biegnę się spakowac i przebrac
Cześć dziewczyneczki!
Wpadłam się przywitac nie było mnie prawie 2 tygodnie.
Już po ślubie i co ważniejsze nocy poślubnej która mam cichą nadzieję okaże się owocna (13-14 d.c.) )
Jeśli któraś z Was ma ochotę zobaczyć zdjęcia to zapraszam:
Kasia & Grzes
A teraz zabieram się za nadrabianie lektury Chyba że mi troszkę pomożecie...
Czy mamy jakąś nową fasolkę???;-)
Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..
Madziaas
moze Ty mi pomozesz badz inne dziewczyny co maja juz dzieci???
: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( czesto uczucie jakbym dostala okres np dzis lezalam rano i czuje jak mi leci (sorry) jak przy okresie lece do lazienki a to przezroczyste cos, teraz to samo, musze nosic wkladki bo wygladam jakbym sie posikala i spodnie mialam centralnie mokre duuuuuza plama, przed chwila szlam i znow to uczucie jakby cos wycieklo i to sporo i sie martwie...mialam juz uplawy, bralam Netamecyne czy jakos tak ale wygladaly biale, bialo-wodniste....da sie jakos sprawdzic czy to wody?? Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem
no wlasnie jade :-( jak spodnie mokre i jest tego ok pol szklanki cholera wie co to znaczy to moga byc wody. Trzymajcie kciuki
To jeszcze chyba masz z pare dni do wykrycia przez test owulki- powodzenia- oby byla bordowa
Witam Kochane
Kciuki 3mam mocno za Kroptusie i Kacperka
Ja czekam na testowanie- od tygodnia ponad boli mnie brzuch i lewa piers tak w srodku, ale dotknac moge. Zawsze mialam bole tak tydzien przed okresem a teraz od ponad 12 dni- oby fasolka- to bysmy pojechali w podróz poslubna w trójeczke
Ola - widzę że mamy blisko siebie testowanko... ja planuje zrobic w srode tescik bo licze ze jak jest fasolka to cos tam sie zacieni - bo na dlugi weekend wyjezdzamy na Mazury i bedziemy troszke imprezowac wiec lepiej byloby wiedziec....
Trzymam kciuki za Ciebie kochana!!
kasiulek82 - baaardzo dziękuje, za miłe słowa i życzonka!! Ja widać czekam ze zniecierpliwieniem na swój prezent ślubny bo owulka w noc poslubna miała być ( i mam nadzieje była!)
Kroptusiu trzymam za was kciuki!
Olu85 trzymam kciuki za fasolkę!:-)