Madziaas
Już jesteś:)
Ja też właśnie siedze i myśle,kurcze może sie odezwiekurczak co z tą Kroptusią.. czekam z niecierpliwością i zaraz jajko wysiedze..
Kroptusiuuuuuuuuuuuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też właśnie siedze i myśle,kurcze może sie odezwiekurczak co z tą Kroptusią.. czekam z niecierpliwością i zaraz jajko wysiedze..
Kroptusiuuuuuuuuuuuuu
kurczak co z tą Kroptusią.. czekam z niecierpliwością i zaraz jajko wysiedze..
Kroptusiuuuuuuuuuuuuu
Super,że jest lepiej i że sie odezwałaś bo już sie martwiłam.Co chwile zaglądałam czy może coś napisałaś.Leż i odpoczywaj kochanaSlonce jeszcze nic nie wiadomo, zalecilam sie o wskazan gina i lezalam wczoraj plackiem i bylo sucho, dzis rano powtorka wiec prawdopodobnie to przez leki ktore biore mam sie obserwowac i jakby sie nie zmienilo dzis popoludniu do szpitala jade...Dzieki za pamiec ;-)
Madziaas - narazie nic nie wiem....czekam, oby to nie bylo to, poki co spalam bo w nocy mialam koszmary, brzuch bolal wiec niewyspana ale juz jestem z Wami )
Slonce jeszcze nic nie wiadomo, zalecilam sie o wskazan gina i lezalam wczoraj plackiem i bylo sucho, dzis rano powtorka wiec prawdopodobnie to przez leki ktore biore mam sie obserwowac i jakby sie nie zmienilo dzis popoludniu do szpitala jade...Dzieki za pamiec ;-)
Madziaas - narazie nic nie wiem....czekam, oby to nie bylo to, poki co spalam bo w nocy mialam koszmary, brzuch bolal wiec niewyspana ale juz jestem z Wami )
Ja też właśnie siedze i myśle,kurcze może sie odezwie
kurczak a juz sie balam ze cos nie tak ale nie dopuszcalam tych mysli do siebie.. wierzylam ze wszystko sie unormuje.. lez spokojnie.. i pamietaj.. jakby cos sie dzialo to szybko do szpitala do gina do kogokolwiek kto pomoze..Slonce jeszcze nic nie wiadomo, zalecilam sie o wskazan gina i lezalam wczoraj plackiem i bylo sucho, dzis rano powtorka wiec prawdopodobnie to przez leki ktore biore mam sie obserwowac i jakby sie nie zmienilo dzis popoludniu do szpitala jade...Dzieki za pamiec ;-)
no wlasnie jade :-( jak spodnie mokre i jest tego ok pol szklanki cholera wie co to znaczy to moga byc wody. Trzymajcie kciuki
Kroptusiu trzymam kciuki mocno mocnono wlasnie jade :-( jak spodnie mokre i jest tego ok pol szklanki cholera wie co to znaczy to moga byc wody. Trzymajcie kciuki
no wlasnie jade :-( jak spodnie mokre i jest tego ok pol szklanki cholera wie co to znaczy to moga byc wody. Trzymajcie kciuki