STO LAT !STO LAT!NIECH ZYJE;ZYJE NAM:WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:;-);-);-);-);-);-);-)Dziękuję Ci serdecznie kochana no załatwić garnitur miał Narzeczonek, ale oczywiście nie miał czasu i jakoś tak to uciekło...
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
STO LAT !STO LAT!NIECH ZYJE;ZYJE NAM:WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:;-);-);-);-);-);-);-)
Dziękuję za życzenia
morena1062
Aktywna w BB
mama sowka 100 to za malo 1000latek by ci sie zdalo.wszystkiego najlepszego!
Sowinka
mama sowka 100 to za malo 1000latek by ci sie zdalo.wszystkiego najlepszego!
Dziękuję kochana ale aż tyle latek???? kto ze mną tyle wytrzyma
K
kaira24
Gość
MAMA SÓWKA 10000 buziaków 1000uscisków 10000 latek życzę.Żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły.
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
przykro mi,ale cieszę się że masz takie nastawienie
to za szybko test może wykazać źle niestety jak testować to czekaj na dzień spodziewanej @ a jak szybciej to tak na betke jedynie ale nie wiem dokładnie kiedy aby dobrze wykryto
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)100 LAT 100 LAT:-)
hej!
no coz jednak jeszcze nie tym razem bo dzis dostalam@ ale nie poddaje sie moze w nastepnym miesiacu i gratulacje dla zafasolkowanych zazdroszcze:-):-)
przykro mi,ale cieszę się że masz takie nastawienie
jak myslicie czy jak zrobie test pojutrze to nie bedzie za wczesnie? ale ja juz nie moge wytrzymac brzuch mnie tak bardzo boli:-(
to za szybko test może wykazać źle niestety jak testować to czekaj na dzień spodziewanej @ a jak szybciej to tak na betke jedynie ale nie wiem dokładnie kiedy aby dobrze wykryto
Witam dziewczyny z samego rana ja już walczę w pracy ale dziś piękne słoneczko za oknem, więc jest dobrze:-)
Wczoraj się troszkę zdenerwowałam, bo widzieliśmy fajny garnitur jakieś dwa tygodnie temu, a teraz już go nigdzie nie ma i zaś musimy szukać jakiegoś innego...masakra...ale znajdziemy
Buziaki dla wszystkich forumowiczek
Dla każdej po <drineczku> (jeśli macie ochotę) i po <wielkim kawałku ciacha>
P
patrysia*
Gość
Ale słodkie:-)
słodkie zdjątka na innym wątku co dałaś także:-)
reklama
Sowinka
MAMA SÓWKA 10000 buziaków 1000uscisków 10000 latek życzę.Żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły.
mama Sówka 100 lat i szybkiej fasolki - ja poprosze tylko drineczka
Dziękuję kochane za życzenia wg życzenia dla Oli <drineczek>
W pracy mam wspaniałą atmosferę rano wszyscy co mieli na 7 mnie wyściskali a teraz biurowcy przyszli złożyli życzonka i wspólnie zjedliśmy ciacho:-)
Podziel się: