reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
MAMA SÓWKA 10000 buziaków 1000uscisków 10000 latek życzę.Żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły.:)

DZIEŃ DOBRY:-)
hej!
no coz jednak jeszcze nie tym razem bo dzis dostalam@ ale nie poddaje sie moze w nastepnym miesiacu i gratulacje dla zafasolkowanych zazdroszcze:-):-)

przykro mi,ale cieszę się że masz takie nastawienie:tak:

jak myslicie czy jak zrobie test pojutrze to nie bedzie za wczesnie? ale ja juz nie moge wytrzymac brzuch mnie tak bardzo boli:-(

to za szybko test może wykazać źle niestety jak testować to czekaj na dzień spodziewanej @ a jak szybciej to tak na betke jedynie ale nie wiem dokładnie kiedy aby dobrze wykryto:sorry2:

Witam dziewczyny z samego rana:-D ja już walczę w pracy:tak: ale dziś piękne słoneczko za oknem, więc jest dobrze:-)

Wczoraj się troszkę zdenerwowałam, bo widzieliśmy fajny garnitur jakieś dwa tygodnie temu, a teraz już go nigdzie nie ma i zaś musimy szukać jakiegoś innego...masakra...ale znajdziemy:-D

Buziaki dla wszystkich forumowiczek:-D

Dla każdej po <drineczku> (jeśli macie ochotę) i po <wielkim kawałku ciacha>:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)100 LAT 100 LAT:-)

482e26825cd693ca1535f337b2b28594_6958.jpg

Ale słodkie:-)

reklama
MAMA SÓWKA 10000 buziaków 1000uscisków 10000 latek życzę.Żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły.:)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)100 LAT 100 LAT:-)

mama Sówka 100 lat i szybkiej fasolki :)- ja poprosze tylko drineczka

Dziękuję kochane za życzenia:-D wg życzenia dla Oli <drineczek>:cool2:

W pracy mam wspaniałą atmosferę:-D rano wszyscy co mieli na 7 mnie wyściskali:-D a teraz biurowcy przyszli złożyli życzonka i wspólnie zjedliśmy ciacho:-)

Do góry