reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mam nadzieje- xxx

Mykam do szkoly- bede wieczorkiem, dzisiaj oddaja jedna z prac 3majcie kciuki. Buzki

reklama
Ja nie biore nie brałam i nie będe brać tabletek antykoncepcyjnych:no:nie dość że szkody mogą narobić to jak się je odstawi to tez są problemy:baffled:my z M tylko gumka lub bez i to jak wtedy bez to kontrolujemy to co widać bo nie mam wpadki i nigdy nie miałam;-)

ja nie biore pigułek od sierpnia2008 i staralismy się o dzidzie do marca i nic.... teraz przerwa, badania.. i zaczynamy od nowa już niebawem :tak:

hej!
no coz jednak jeszcze nie tym razem bo dzis dostalam@ ale nie poddaje sie moze w nastepnym miesiacu i gratulacje dla zafasolkowanych zazdroszcze:-):-)

jak myslicie czy jak zrobie test pojutrze to nie bedzie za wczesnie? ale ja juz nie moge wytrzymac brzuch mnie tak bardzo boli:-(

reklama
Do góry