reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mam nadzieje- xxx

Mykam do szkoly- bede wieczorkiem, dzisiaj oddaja jedna z prac 3majcie kciuki. Buzki

reklama
Ja nie biore nie brałam i nie będe brać tabletek antykoncepcyjnych:no:nie dość że szkody mogą narobić to jak się je odstawi to tez są problemy:baffled:my z M tylko gumka lub bez i to jak wtedy bez to kontrolujemy to co widać bo nie mam wpadki i nigdy nie miałam;-)

ja nie biore pigułek od sierpnia2008 i staralismy się o dzidzie do marca i nic.... teraz przerwa, badania.. i zaczynamy od nowa już niebawem :tak:

hej!
no coz jednak jeszcze nie tym razem bo dzis dostalam@ ale nie poddaje sie moze w nastepnym miesiacu i gratulacje dla zafasolkowanych zazdroszcze:-):-)

jak myslicie czy jak zrobie test pojutrze to nie bedzie za wczesnie? ale ja juz nie moge wytrzymac brzuch mnie tak bardzo boli:-(

reklama
Do góry