reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Dziękuje :-) No ja też uciekam.Milutkich snów :-)ja tez bede mykac, ide poczytac ksiazke w lozeczku- Madziu spokojnej nocki zeby dzidzia nie kopala za mocno
Nektarynka
Fanka BB :)
no no.. ja jeszcze nie nynam.. M ogladal jakiegos filma..Ja nie wiem normalnie
co sie dzieje, mlode laski a juz nynaja
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam dziewczyny z samego rana ja już walczę w pracy ale dziś piękne słoneczko za oknem, więc jest dobrze:-)
Wczoraj się troszkę zdenerwowałam, bo widzieliśmy fajny garnitur jakieś dwa tygodnie temu, a teraz już go nigdzie nie ma i zaś musimy szukać jakiegoś innego...masakra...ale znajdziemy
Buziaki dla wszystkich forumowiczek
Dla każdej po <drineczku> (jeśli macie ochotę) i po <wielkim kawałku ciacha>
Wczoraj się troszkę zdenerwowałam, bo widzieliśmy fajny garnitur jakieś dwa tygodnie temu, a teraz już go nigdzie nie ma i zaś musimy szukać jakiegoś innego...masakra...ale znajdziemy
Buziaki dla wszystkich forumowiczek
Dla każdej po <drineczku> (jeśli macie ochotę) i po <wielkim kawałku ciacha>
K
Kinga85
Gość
witam!
Ja wczoraj wieczorem padłam szybko bo byłam zmasakrowana po zakupach.
Synek jeszcze mi śpi...
ja piję kawkę
mąż w pracy.
Popołudniu jedziemy do Ostródy do Mc na tortille małą wycieczke sobie zrobimy
mamsowka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! ;-):-) a co do garnituru to najlepiej jest sobie wczesniej zaklepać bo potem własnie może już nie być..
Pozdr.
Miłego dnia!
Ja wczoraj wieczorem padłam szybko bo byłam zmasakrowana po zakupach.
Synek jeszcze mi śpi...
ja piję kawkę
mąż w pracy.
Popołudniu jedziemy do Ostródy do Mc na tortille małą wycieczke sobie zrobimy
mamsowka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! ;-):-) a co do garnituru to najlepiej jest sobie wczesniej zaklepać bo potem własnie może już nie być..
Pozdr.
Miłego dnia!
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziękuję Ci serdecznie kochana no załatwić garnitur miał Narzeczonek, ale oczywiście nie miał czasu i jakoś tak to uciekło...
Podziel się: