Dziewczynki trzymajcie dzis za mnie kciuki, mam rozmowe w sprawie pracy i nerwy mi pracuja od wczoraj, do tego slabo cos i brzus pobolewa ale musze jechac... postanowilam ze z uwagi na ciaze zrujnuje sie na taxi bo skurcze mecza....Buziole i milego dnia :-)
reklama
Haszitka
może kiedyś...
Dziewczynki trzymajcie dzis za mnie kciuki, mam rozmowe w sprawie pracy i nerwy mi pracuja od wczoraj, do tego slabo cos i brzus pobolewa ale musze jechac... postanowilam ze z uwagi na ciaze zrujnuje sie na taxi bo skurcze mecza....Buziole i milego dnia :-)
To powodzonka i kopniak w pupę na szczęście;-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Oczywiście trzymam kciuki
Fajne urwisy niunia
Sowinka
aguniak
Zaangażowana w BB
Witam po dluuugiej nieobecności spowodowanej kiepskim samopoczuciem :-(
Przede wszystkim gratuluję nowym zafasolkowanym, a za resztę trzymam kciuki no i oczywiście przesyłam fluidki :-)
MamaSowkaWszystkiego naj naj z okazjii urodzinek :-)
A ktos pytał o Maggie (nie wiem czy moge powiedziec mam nadzieje że się na mnie za to nie pogniewa ale wyleguje sie nad morzem ):-)
Przede wszystkim gratuluję nowym zafasolkowanym, a za resztę trzymam kciuki no i oczywiście przesyłam fluidki :-)
A ktos pytał o Maggie (nie wiem czy moge powiedziec mam nadzieje że się na mnie za to nie pogniewa ale wyleguje sie nad morzem ):-)
Sowinka
Witaj dziękuję za życzenia proszę, proszę Maggie tak się zaszyła, ale miejmy nadzieję, że wyjdzie jej to na dobre i Maleństwu oczywiście:-)
reklama
P
patrysia*
Gość
Próbuję dodać nowy suwaczek ale chyba zapomniałam jak to się robi
ten zmazać musisz i wtedy jak sobie zrobisz suwaczka to kóryś z kodów muszisz wkleić do "edytuj sygnaturke" i tam jak się posty pisze i gotowe;-)
Podziel się: