reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HEJKA:-)
czesc dziewczyn dlugo sie nie odzywalam ale pewnie nawet tego nie zauwazylyscie .
mam pytanko jestem w 18dc a mam 28i od 3 dni cholernie boli mnie brzuch dolem w owulke bardzo ciezko pracowalismy ale teraz niepokoja mnie te bole bo nigdy ich nie mialm zawsze 1dzien przed @ mnie bolal a teraz nie wiem co sie dzieje .mozecie mi powiedziec o co mniej wiecej moze w tym wszystkim chodzic?pozdrawiam

u mnie jest tak samo od owulki nie dość że wtedy jajniki to potem kolej na brzuch i tak do dzisiaj a cycuchy także mi się tak ściągają co może nam sie udało:confused:tylko kurka czym bliżej do @ i czuje ten brzuchol to boje sie że będzie @ no jak narazie to troche śluzu zleciało;-)

Patrycja- niedlugo testujesz widze- 3mam kciuki

w sobote testuje:-)no chyba że wredna @ przylezie co odrazu mówię a sioooooooooooo siooooooooooooo:tak:

reklama
No ja czekam, kupilam wiesolek ale musze poczekac na @, tak jestem ciekawa czy to dlugi cykl czy fasolka- 11 maja bedzie 35 dzien cyklu- tak dostalam ostatnio, wiec jeszcze troche przede mna

No ja czekam, kupilam wiesolek ale musze poczekac na @, tak jestem ciekawa czy to dlugi cykl czy fasolka- 11 maja bedzie 35 dzien cyklu- tak dostalam ostatnio, wiec jeszcze troche przede mna
A dla mnie 34 dni ostatnio to normalka. Dzis dzien 38.Dobija mnie to czekanie. Jak ma przyjsc @ to niech juz przyjdzie i tyle.

A dla mnie 34 dni ostatnio to normalka. Dzis dzien 38.Dobija mnie to czekanie. Jak ma przyjsc @ to niech juz przyjdzie i tyle.

ja nigdy nie mialam takich dlugich cykli oprocz wlasnie ostatniego- dlatergo przyjelam taka wersje, test juz robilam wyszedl negatywny- ale do 11 maja to ja oglupieje, kurcze tyle czasu

ja nigdy nie mialam takich dlugich cykli oprocz wlasnie ostatniego- dlatergo przyjelam taka wersje, test juz robilam wyszedl negatywny- ale do 11 maja to ja oglupieje, kurcze tyle czasu
Ja myslalam, ze Ty juz jestes po terminie i dlatego zrobilas test. Zawsze slyszalam, ze sie bierze pod uwage najdluzszy i najkrotszy cykl z ostatniego pol roku. U Ciebie jeszcze wszystko moze sie zdarzyc, bo termin masz dopiero za kilka dni.

Ja myslalam, ze Ty juz jestes po terminie i dlatego zrobilas test. Zawsze slyszalam, ze sie bierze pod uwage najdluzszy i najkrotszy cykl z ostatniego pol roku. U Ciebie jeszcze wszystko moze sie zdarzyc, bo termin masz dopiero za kilka dni.

Ja od stycznia nie biore tabletek, wiec dopiero mi sie reguluje wszystko, zawsze mialam cykle 28-29 dni, ostatni skoczyl do 34 wiec duza roznica, wlasnie sie zorientowalam ze jeszcze troche mi zostalo a raczej aaaaazzzz...

reklama
Ja od stycznia nie biore tabletek, wiec dopiero mi sie reguluje wszystko, zawsze mialam cykle 28-29 dni, ostatni skoczyl do 34 wiec duza roznica, wlasnie sie zorientowalam ze jeszcze troche mi zostalo a raczej aaaaazzzz...
To wszystko powinno byc dobrze. Ja po pigulkach zaszlam dopiero w 3 czy 4 cyklu i mam teraz corke.

Do góry