reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mój też zjadł obiad i do pracy jeszcze poszedł.. a ja sama z synkiem siedze.
Madzia nie przeciążaj się zbytnio! :happy2:

reklama
ja pamietam w ciąży też mogłam góry przenosić tyle siły miałam i tej weny do pracy ale potem wieczorem padałam momentalnie :tak::-)

czesc dziewczyn dlugo sie nie odzywalam ale pewnie nawet tego nie zauwazylyscie .
mam pytanko jestem w 18dc a mam 28i od 3 dni cholernie boli mnie brzuch dolem w owulke bardzo ciezko pracowalismy ale teraz niepokoja mnie te bole bo nigdy ich nie mialm zawsze 1dzien przed @ mnie bolal a teraz nie wiem co sie dzieje .mozecie mi powiedziec o co mniej wiecej moze w tym wszystkim chodzic?pozdrawiam

mmorena albo to bóle przed @ albo fasolka. nic wiecej tu powiedzieć nie można. poczekaj jeszcze troszke i zrób test ciążowy lub idz na bete nawet jutro.
Pozdr!

prolejst w tym ze mieszkam w grecji na malej wyspie i tu nie ma labolatorium a szpital o dupe potluc nic nie wiedza i nie maja aparatur jedynie to musiala bym leciec na sasiednia wyspe a z tym sie wiaza duze koszta i ja juz sama nie wiem co mam robic.bardzo bym chciala zeby to byla wymazona fasolka a do @ zostalo 10dni wiec to jednak sporo na bole @.a jakie mialyscie objawy kiedy fasolka sie zagniezdzala?

reklama
Do góry