reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dokładnie, zrób test bo nie wiadomo co Ci jest naprawdę.
A zawsze miałaś tak regularnie jak w zegarku? i dzień przed cie bolało i koniec już.. ? jeżeli co miesiąc masz idealnie wszystko tak jak pisałaś wyzej to może i fasolka.

bojam sie zrobic testa bo nie chce sie rozczarowac.a w srodku cos mi mowi ze wreszcie sie udalo. nie chce sie nakrecac jak zwykle i pozniej rozczarowywac myslalam ze wy tez cos czulyscie w niedluim czasie po owolce jak zaczynala kielkowac fasolka ale widze ze zostaje mi czekanie na @ bo nie mam odwagi zrobic testu:-(

bojam sie zrobic testa bo nie chce sie rozczarowac.a w srodku cos mi mowi ze wreszcie sie udalo. nie chce sie nakrecac jak zwykle i pozniej rozczarowywac myslalam ze wy tez cos czulyscie w niedluim czasie po owolce jak zaczynala kielkowac fasolka ale widze ze zostaje mi czekanie na @ bo nie mam odwagi zrobic testu:-(
Kochana jak się w tym miesiącu nie udało za miesiąc znów jest czas.najważniejsze to mieć przyjemnośc z przytulania a reszta sama zakiełkuje.Powodz:-)enia życzę:)

dziewczyny myślicie że jest możliwe zajscie w ciąże kochając się 1-2-3dni po @???:confused: bo słyszałam że jest możliwe... a my z mężem tak na luzie sobie jedziemy zawsze po @ :-p:cool2: ha ale by była niespodzianka! :-D

dziewczyny myślicie że jest możliwe zajscie w ciąże kochając się 1-2-3dni po @???:confused: bo słyszałam że jest możliwe... a my z mężem tak na luzie sobie jedziemy zawsze po @ :-p:cool2: ha ale by była niespodzianka! :-D
HIHI jest to możliwe moja bratowa tak zrobiła chyba 2 dni po @ i dziś jest Milenka:p:-)

reklama
ti zalezy w ktorym dniu nastapi owulacja bo np @ trwa do 5-6dc, przytulanie 6,7,8dc a owulka np 10 i fasolka gotowa.. ja zawsze mam owulke (o ile ja mam) gdzies kolo 17dc a w tym cyklu prawdopodobnie okolo 13dc.. i gdybysmy sie nie starali i nie zabezpieczali to wpadka gotowa ale akurat ze sie staramy to wpadka mile widziana:)

Do góry