reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dokładnie, zrób test bo nie wiadomo co Ci jest naprawdę.
A zawsze miałaś tak regularnie jak w zegarku? i dzień przed cie bolało i koniec już.. ? jeżeli co miesiąc masz idealnie wszystko tak jak pisałaś wyzej to może i fasolka.

bojam sie zrobic testa bo nie chce sie rozczarowac.a w srodku cos mi mowi ze wreszcie sie udalo. nie chce sie nakrecac jak zwykle i pozniej rozczarowywac myslalam ze wy tez cos czulyscie w niedluim czasie po owolce jak zaczynala kielkowac fasolka ale widze ze zostaje mi czekanie na @ bo nie mam odwagi zrobic testu:-(

bojam sie zrobic testa bo nie chce sie rozczarowac.a w srodku cos mi mowi ze wreszcie sie udalo. nie chce sie nakrecac jak zwykle i pozniej rozczarowywac myslalam ze wy tez cos czulyscie w niedluim czasie po owolce jak zaczynala kielkowac fasolka ale widze ze zostaje mi czekanie na @ bo nie mam odwagi zrobic testu:-(
Kochana jak się w tym miesiącu nie udało za miesiąc znów jest czas.najważniejsze to mieć przyjemnośc z przytulania a reszta sama zakiełkuje.Powodz:-)enia życzę:)

dziewczyny myślicie że jest możliwe zajscie w ciąże kochając się 1-2-3dni po @???:confused: bo słyszałam że jest możliwe... a my z mężem tak na luzie sobie jedziemy zawsze po @ :-p:cool2: ha ale by była niespodzianka! :-D

dziewczyny myślicie że jest możliwe zajscie w ciąże kochając się 1-2-3dni po @???:confused: bo słyszałam że jest możliwe... a my z mężem tak na luzie sobie jedziemy zawsze po @ :-p:cool2: ha ale by była niespodzianka! :-D
HIHI jest to możliwe moja bratowa tak zrobiła chyba 2 dni po @ i dziś jest Milenka:p:-)

reklama
ti zalezy w ktorym dniu nastapi owulacja bo np @ trwa do 5-6dc, przytulanie 6,7,8dc a owulka np 10 i fasolka gotowa.. ja zawsze mam owulke (o ile ja mam) gdzies kolo 17dc a w tym cyklu prawdopodobnie okolo 13dc.. i gdybysmy sie nie starali i nie zabezpieczali to wpadka gotowa ale akurat ze sie staramy to wpadka mile widziana:)

Do góry