P
patrysia*
Gość
HEJKA:-)
u mnie jest tak samo od owulki nie dość że wtedy jajniki to potem kolej na brzuch i tak do dzisiaj a cycuchy także mi się tak ściągają co może nam sie udałotylko kurka czym bliżej do @ i czuje ten brzuchol to boje sie że będzie @ no jak narazie to troche śluzu zleciało;-)
w sobote testuje:-)no chyba że wredna @ przylezie co odrazu mówię a sioooooooooooo siooooooooooooo
czesc dziewczyn dlugo sie nie odzywalam ale pewnie nawet tego nie zauwazylyscie .
mam pytanko jestem w 18dc a mam 28i od 3 dni cholernie boli mnie brzuch dolem w owulke bardzo ciezko pracowalismy ale teraz niepokoja mnie te bole bo nigdy ich nie mialm zawsze 1dzien przed @ mnie bolal a teraz nie wiem co sie dzieje .mozecie mi powiedziec o co mniej wiecej moze w tym wszystkim chodzic?pozdrawiam
u mnie jest tak samo od owulki nie dość że wtedy jajniki to potem kolej na brzuch i tak do dzisiaj a cycuchy także mi się tak ściągają co może nam sie udałotylko kurka czym bliżej do @ i czuje ten brzuchol to boje sie że będzie @ no jak narazie to troche śluzu zleciało;-)
Patrycja- niedlugo testujesz widze- 3mam kciuki
w sobote testuje:-)no chyba że wredna @ przylezie co odrazu mówię a sioooooooooooo siooooooooooooo