reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HEJKA:-)
czesc dziewczyn dlugo sie nie odzywalam ale pewnie nawet tego nie zauwazylyscie .
mam pytanko jestem w 18dc a mam 28i od 3 dni cholernie boli mnie brzuch dolem w owulke bardzo ciezko pracowalismy ale teraz niepokoja mnie te bole bo nigdy ich nie mialm zawsze 1dzien przed @ mnie bolal a teraz nie wiem co sie dzieje .mozecie mi powiedziec o co mniej wiecej moze w tym wszystkim chodzic?pozdrawiam

u mnie jest tak samo od owulki nie dość że wtedy jajniki to potem kolej na brzuch i tak do dzisiaj a cycuchy także mi się tak ściągają co może nam sie udało:confused:tylko kurka czym bliżej do @ i czuje ten brzuchol to boje sie że będzie @ no jak narazie to troche śluzu zleciało;-)

Patrycja- niedlugo testujesz widze- 3mam kciuki

w sobote testuje:-)no chyba że wredna @ przylezie co odrazu mówię a sioooooooooooo siooooooooooooo:tak:

reklama
No ja czekam, kupilam wiesolek ale musze poczekac na @, tak jestem ciekawa czy to dlugi cykl czy fasolka- 11 maja bedzie 35 dzien cyklu- tak dostalam ostatnio, wiec jeszcze troche przede mna

No ja czekam, kupilam wiesolek ale musze poczekac na @, tak jestem ciekawa czy to dlugi cykl czy fasolka- 11 maja bedzie 35 dzien cyklu- tak dostalam ostatnio, wiec jeszcze troche przede mna
A dla mnie 34 dni ostatnio to normalka. Dzis dzien 38.Dobija mnie to czekanie. Jak ma przyjsc @ to niech juz przyjdzie i tyle.

A dla mnie 34 dni ostatnio to normalka. Dzis dzien 38.Dobija mnie to czekanie. Jak ma przyjsc @ to niech juz przyjdzie i tyle.

ja nigdy nie mialam takich dlugich cykli oprocz wlasnie ostatniego- dlatergo przyjelam taka wersje, test juz robilam wyszedl negatywny- ale do 11 maja to ja oglupieje, kurcze tyle czasu

ja nigdy nie mialam takich dlugich cykli oprocz wlasnie ostatniego- dlatergo przyjelam taka wersje, test juz robilam wyszedl negatywny- ale do 11 maja to ja oglupieje, kurcze tyle czasu
Ja myslalam, ze Ty juz jestes po terminie i dlatego zrobilas test. Zawsze slyszalam, ze sie bierze pod uwage najdluzszy i najkrotszy cykl z ostatniego pol roku. U Ciebie jeszcze wszystko moze sie zdarzyc, bo termin masz dopiero za kilka dni.

Ja myslalam, ze Ty juz jestes po terminie i dlatego zrobilas test. Zawsze slyszalam, ze sie bierze pod uwage najdluzszy i najkrotszy cykl z ostatniego pol roku. U Ciebie jeszcze wszystko moze sie zdarzyc, bo termin masz dopiero za kilka dni.

Ja od stycznia nie biore tabletek, wiec dopiero mi sie reguluje wszystko, zawsze mialam cykle 28-29 dni, ostatni skoczyl do 34 wiec duza roznica, wlasnie sie zorientowalam ze jeszcze troche mi zostalo a raczej aaaaazzzz...

reklama
Ja od stycznia nie biore tabletek, wiec dopiero mi sie reguluje wszystko, zawsze mialam cykle 28-29 dni, ostatni skoczyl do 34 wiec duza roznica, wlasnie sie zorientowalam ze jeszcze troche mi zostalo a raczej aaaaazzzz...
To wszystko powinno byc dobrze. Ja po pigulkach zaszlam dopiero w 3 czy 4 cyklu i mam teraz corke.

Do góry