reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witajcie:tak:

Jeszcze raz dziekuje:tak: Moze to do mnie dotrze jak zobacze fasolka na USG:-D

Chciałam zyczyć wszystkim staraczkom powodzenia! Wiecie co... ja zauwazyłam, ze jesli kobietka bardzo skupia sie na tym, by zajsc w ciąże to bardzo czesto sie nie udaje, a jezeli nie przywiązuje sie wagi to bardzo szybko pojawia sie fasolka (wiem to po sobie):-p. Tak, wiem... jak tu o tym nie myslec jak tak bardzo chce sie to malenstwo:zawstydzona/y: No nic... 3mam za was kciuki i oby kazdej szybko bocian "coś" podrzucił! buziaki

reklama
Hope33 Dziekuje za tak miłe i ciepłe słowa cieszę się że jest taki forum na którym człwowiek nie jest samotyny i że są tacy wspanali ludzie
Najwazniejsze, abysmy nie czuly sie w tym samotne. Jak widzisz po forum wiele z nas jest w podobnej sytuacji. Ja tez sie ciesze, ze wreszcie tu dolaczylam.

WITAM SIE I JA:-)
Oj wrócilam wlasnie od kolezanki, bo musialam sie wyrwac z domu. Staram sie myslec pozytywnie, ale ciezko. Testa zrobilam w sumie z nudów, a na szczescie nie musze kupowac- bo mam kumpele na oddziale gdzie ma dostep do testów, wiec od 4 miesiecy juz mi przynosi = zostal jeden ale go nie robie, bo pewnie nie warto za pare dni i tak pewnie przyjdzie @.
Powiem Wam szczerze ze nie mam juz sily, M poszedl do pracy pewnie uradowany ze nie musi mnie sluchac. Teraz zaczniemy 5 cykl staran, wiem ze to nie tak dlugo, zdecydowalam nie kupowac testów owulacyjnych- bo potem dopiero bylaby zalamka.
Kurde czulam ze chyba przyjdzie @, ale glupia sie ludzilam.

Dzieki za posty Kochane
Gratuluje dziewczynom- szczesciary z Was

kochana nie smutaj sie będziesz miała swoja upraniona fasoke:tak:śliczne zdjęcie w avatarku;-):-)

A u mnie wkońcu popadał deszcz:-)wiecie co ja juz sama nie wiem bo ja myślałam że mam cykle 28 a teraz przejglądnełam moje wpisy i mam takie -25 dc,26dc i 27dc i raz było nawet 29dc ale raz co wynika tak srednio że mam 26-27 dc a nie 28 dc:confused:no cóż ale ja i tak w sobote testuje no chyba że @ przylezie:wściekła/y:

Cześć dziewczynki.A ja rano byłam u dentysty,wysiedziałam sie godzine no ale jak trzeba to trzeba.Mój M właśnie poszedł do pracy,a ja robie zupke.Pogoda nie za ładna:no: Ola85 nie smuć sie kochana wierze,że niedługo będziesz miała swoją fasoleczke i trzymam mocno kciuki :tak:

Mamo Sówko:) widze po suwaczku,że masz niedługo ślub,ale suuper :-):tak:
No co do dentysty to posypały mi sie troszke zęby no jak to w ciąży,ale w poniedziałek ide dalej:-)

Mamo Sówko:) widze po suwaczku,że masz niedługo ślub,ale suuper :-):tak:
No co do dentysty to posypały mi sie troszke zęby no jak to w ciąży,ale w poniedziałek ide dalej:-)

OO a za dwa dni masz urodzinki ;-)

No akurat tak się złożyło, że za dwa dni urodzinki, a za chwilkę ślub:-D zęby miałam robione w tamtym roku i skończyłam w grudniu, a teraz muszę iść na kontrolę:tak:

reklama
Hope30 napisała;Najwazniejsze, abysmy nie czuly sie w tym samotne. Jak widzisz po forum wiele z nas jest w podobnej sytuacji. Ja tez sie ciesze, ze wreszcie tu dolaczylam. tak widzę ze nie tylko ja zmagam sie z tym problemem dlatego ciesze sie ze moge z kims o tym porozmawiac wiele z nas jest w podobnej sytuacji. Ja tez sie ciesze, ze wreszcie tu dolaczylam że moge z kimś popisac ze najdzie sie ktos zyczliwy co pocieszy doradzi i podniesie na duchu bo to wazne

Do góry