reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny, zapraszam na Wątpliwości, tam jest nas więcej i można się wielu istotnych rzeczy od dziewczyn dowiedzieć::-)

Wpadam na chwilke, bo zagladam na obiad. Troszke mi juz przeszlo, ale z kazdym nieudanym cyklem zblizamy sie do problemu z plodnoscia. Czytalam ostatnio o Hashimoto, ja mam niedoczynnosc tarczycy, kiedys dawno stwerdzona i mialam badanie krwi i poziom hormonów byl ok, powiedzieli pamietam, ze nie ma powodów do niepokoju. Musze sie mamy zapytac, bo nie pamietam dokladnie. Zastanawia mnie czy nie powinnam w tym kierunku porobic badan, no ale dopiero, a raczej dla mnie juz, 5 cykl zaczynamy, nawiasem mówiac @ dalej nie mam, wiec niby nie ma jeszcze problemu.

Ej mam pytanko laseczki- jaki wiesolek kupic- mam na mysli jaki sklad ma byc bo zaczynaja sie od 500 mg az do 1300 mg i nie jest taki drogi u mnie i zastanawiam sie czy nie kupic sobie- jak myslicie

;-)
Mexi ja zawsze jak mnie boli gardło to płuczę je właśnie wodą z solą. Ze 4 łyżki soli na szklankę wody. Masakra,ale pomaga.

Ja będąc w ciąży płaciłam za wszystkie badania około 170 zł. Nie pamiętam już co tam było,ale na pewno toksoplazmoza....

Dzięki za odpowiedzi Kasiulek :-).

Hmmm może mi któraś powie w który dc najlepiej staranka zacząc?

Zależy, w który masz zwykle owulację. Ja mając przeważnie ok. 16-17 dc. staraliśmy się od 9 dc. praktycznie codziennie z wyjątkiem jednego dnia- owulacji :-D (bo wtedy się pokłuciliśmy :-D).

witam sie popoludniowo ale pogoda:-(,czekam na @,mogla by wczesniej przyjsc to bysmy zaczeli staranka pelna parą:tak: tylko mam takie dziwne klucie prawego jajnika,nie wiem co to znowu moze byc ale jak w tym cyklu znowu mi sie @ spozni to ide w przyszla srode do lekarza chyba,ze @ przyjdzie to odloze wizyte na za tydzien ale zazdroszcze zafasalkowanym:zawstydzona/y:;-)

Ja nie wiem kiedy mam owólkę. Nie używam,żadnych testów owólacyjnych czy czegos tam. Po prostu od któregoś dnia trzeba zacząc i już:-p
To ja od 9 zacznę i tak do 17dc:-D

reklama
Do góry