reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja nie wiem kiedy mam owólkę. Nie używam,żadnych testów owólacyjnych czy czegos tam. Po prostu od któregoś dnia trzeba zacząc i już:-p
To ja od 9 zacznę i tak do 17dc:-D

Kochanie! Dla Ciebie i Twojego małża z okazji 2 rocznicy ślubu ogromne buziaki i szybko fasoleczki życzę! Całusy! :-D:-D:-D

reklama
Dzięki;-)

A propos, chyba nawiedziły mnie dni płodne od razu po @. Wczoraj miałam idealny płodny śluz i zmiana temp się zgadza:cool2:

Kasiu widze jeszcze troche i testowanko- jakies przeczucia ??

3mam kciuki

Taaaak! Mam wielkie przeczucia! na @. :-D:-D:-D Wczoraj zaczął mnie boleć brzuch,jajniki,macica.... Sama nie wiem co dokładnie.:-) Tak więc czekam cierpliwie na @,a za jakieś 3 tygodnie znowu idziemy z M na badania. Ciekawe czy jest już lepiej.

Taaaak! Mam wielkie przeczucia! na @. :-D:-D:-D Wczoraj zaczął mnie boleć brzuch,jajniki,macica.... Sama nie wiem co dokładnie.:-) Tak więc czekam cierpliwie na @,a za jakieś 3 tygodnie znowu idziemy z M na badania. Ciekawe czy jest już lepiej.

Mnie pobolewaja jajniki na zmiane i troche macica- takze @ murowana, trudno- ale mogla by juz przyjsc

reklama
Do góry