reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama

tylko za piekna ni wroc bo cie nie poznamy :)

Kochane wizyta była super:-D strasznie to jest fajne i relaksujące:tak: i wcale nie takie drogie:-p najpierw regulacja brwi, potem krem rozgrzewający i na to gorąca para, potem oczyszczanie, potem maseczka orzeźwiająca, maseczka relaksująca i na koniec maseczka z alg:-D super mam teraz skórę:-) wyleżałam się prawie 2 godzinki, ale w super atmosferze, więc jestem bardzo zadowolona i zamówiłam sobie taką wizytę dzień przed ślubem, ale z samymi maseczkami bez oczyszczania:-) a co sobie będę żałować, muszę się zrelaksować w ostatni dzień panieństwa:-p

Przyszła mamusia będziesz dziś miała chyba szalony dzień, bo tyle załatwiania i ta rozmowa z szefem...trzymam kciuki i wierze, że wszystko będzie w porządku...i oczywiście trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła:-)

Dziewczyny...

90mzr5.jpg

:-D :-D :-D

Kochana wielkie gratulacje:-D rzeczywiście wysyp fasolek mamy:tak: mam nadzieję, że niedługo też dołączę do grona zafasolowanych:-) życzę spokojnej ciąży:-D

Kochane ja już od 6 w pracy, bo Narzeczonek jeździ autkiem i musi mnie przywozić godzinkę wcześniej, ale to nic...jakoś wytrzymam jeszcze ten tydzień, bo mam nadzieję, że moja asterka będzie już naprawiona do końca tygodnia:-D dzisiaj mam troszkę spokojniejszy dzień w pracy, więc myślę, że będę się częściej odzywać:-D

Maggie jak się czujesz??? Widzę, że się nie odzywasz to pewnie, aż tak Cię te mdłości męczą, że nie masz na nic siły...bidulko przytulam mocno:-)

Ostatnia edycja:
witam!

wchodze i cóż widzę wysyp!:-D:-) GRATULACJE dla zaciążonych dziewczyn!:tak:;-) cieszę się z wami.

Ja wybieram sie teraz w maju na badania do gina. trzeba sie juz przygotowywac na ciąże. no i muszę palenie rzucić precz:baffled:

No a za tydzień i 4dni bede sie bawiła na weselisku szwagierki! :-)

Pozdrawiam wszystkich!
i nadal kciuki trzymam za fasolki :tak:

Hope33, Sabina-22 witamy na staraczkach... Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje że wkrótce ujrzycie dwie kreseczki:-)
Cornellka - z tego co wiem, to plamienie może się pojawiać:-)

Mialam byc twarda, ale ide sobie poryczec

Jedyne co jak narazie wychodzi mi ze staran- to niepalenie- w niedziele minely 2 miesiace

Kochanie Ty moje! Nie załamuj się! Rybko my się staramy 9 cykli już. Początki też były bardzo ciężkie, ale to już minęło. Zaczęłam chodzić z M do kliniki leczenia niepłodności i jakoś się wyluzowałam. Nie jest tak,że wcale o tym nie myślę,ale daję radę. Trzymaj się kochanie i nie łam się! Przytulam mocno!

PS>Bardzo ładna i sympatyczna z Ciebie kobietka! Śliczne zdjęcie w avatarku! ;-)

no to laska wychodzi na to że testujemy razem:)[/QUOTE]

Nektarynko! Razem zawsze raźniej! ;-)
To jak jeszcze nam się uda to już będzie cała plantacja fasolek :-D
Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Kochanie Ty moje! Nie załamuj się! Rybko my się staramy 9 cykli już. Początki też były bardzo ciężkie, ale to już minęło. Zaczęłam chodzić z M do kliniki leczenia niepłodności i jakoś się wyluzowałam. Nie jest tak,że wcale o tym nie myślę,ale daję radę. Trzymaj się kochanie i nie łam się! Przytulam mocno!

PS>Bardzo ładna i sympatyczna z Ciebie kobietka! Śliczne zdjęcie w avatarku! ;-)

Mnie wlasnie przeraza mysl, ze mialabym sie kiedys traktowac jak ta co ma problemy. Nie tak mialo byc :(. Bede wytrwala bo chce miec dzieci, a jak nie to zawsze pozostaje adopcja. Siedzialam sama wczoraj no i tysiac mysli po glowie mi chodzilo. Zobaczymy...
Dziekuje Kasiu- dodalam fotke zeby bylo tak bardziej prawdziwie :). Twoja to i tak powala, zdjecia slubne taka skromna,fajna laseczka a teraz rasowa kobietka w nowej fryzurce :)

Buziaczki

reklama
ja też dobrze wiem jak to jest jak sie czeka ma nadzieję że bedzie wszystko dobrze że tym rezem bedzie ok ale rozumie bo sama nie raz mam załamkę płaczę złoszczę się na siebie że nie mogę spałnić się jako kobieta jako matka że nie moge dać mojemu mężowi dzidzi . Prubuje sobie jakos z tym radzic ale kiedy mija miesiac i kolejny a znowu pojawia się ta wstretna @ pojawia się smutek płacz i pytanie na które nie umie sobie odpowiedzieć dlaczego tak jest że pomimo tego ze sie czegos bardzo chce leczy sie nie nadchodzi to upragnione szczescie i nadzieja ???? Tak jak dzisiaj po raz kolejny przyszła chandra i płacz nie wiem skad to sie bierze ale widocznie juz nie mam siły do walki z przeciwniosciami losu ... To tak strasznie boli ukrywa sie wszystko udajac ze jest ok a tak naprawde cierpie w srodku i płacze kiedy nikt nie widzi ach te życie ciagle zdaje sobie pytanie czy bedzie mi dane tulic w ramionach swoje dziecko .... Tak bardzo chciałabym poczuc bicie tego małego serduszka kopania tych malenkich stópek nawet sobie nie wyobrarzacie jaka bylabym szczeliwa widzac te dwie tak BARDZO WYCZEKIWANE KRESECZKI !!!! ale narazie musze żyć dalej i miec nadzieje że nadzejdzie ten upragniony dla Mnie dzień, chociarz trudno mi mówic juz o nadzieji ...

Do góry