Po dzisiejszych wiesciach forum puste, bo moze niektore (natchnione powodzeniem innych) wlasnie probuja zafasolkowac ?
Ja wrecz przeciwnie- przeszla mi ochota na seks
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po dzisiejszych wiesciach forum puste, bo moze niektore (natchnione powodzeniem innych) wlasnie probuja zafasolkowac ?
miłej wizyty
tylko za piekna ni wroc bo cie nie poznamy
Dziewczyny...
Dzieki.Hope33, Sabina-22 witamy na staraczkach... Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje że wkrótce ujrzycie dwie kreseczki:-)
Cornellka - z tego co wiem, to plamienie może się pojawiać:-)
Mialam byc twarda, ale ide sobie poryczec
Jedyne co jak narazie wychodzi mi ze staran- to niepalenie- w niedziele minely 2 miesiace
Kochanie Ty moje! Nie załamuj się! Rybko my się staramy 9 cykli już. Początki też były bardzo ciężkie, ale to już minęło. Zaczęłam chodzić z M do kliniki leczenia niepłodności i jakoś się wyluzowałam. Nie jest tak,że wcale o tym nie myślę,ale daję radę. Trzymaj się kochanie i nie łam się! Przytulam mocno!
PS>Bardzo ładna i sympatyczna z Ciebie kobietka! Śliczne zdjęcie w avatarku! ;-)