reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witajcie:tak:

Jeszcze raz dziekuje:tak: Moze to do mnie dotrze jak zobacze fasolka na USG:-D

Chciałam zyczyć wszystkim staraczkom powodzenia! Wiecie co... ja zauwazyłam, ze jesli kobietka bardzo skupia sie na tym, by zajsc w ciąże to bardzo czesto sie nie udaje, a jezeli nie przywiązuje sie wagi to bardzo szybko pojawia sie fasolka (wiem to po sobie):-p. Tak, wiem... jak tu o tym nie myslec jak tak bardzo chce sie to malenstwo:zawstydzona/y: No nic... 3mam za was kciuki i oby kazdej szybko bocian "coś" podrzucił! buziaki

reklama
Hope33 Dziekuje za tak miłe i ciepłe słowa cieszę się że jest taki forum na którym człwowiek nie jest samotyny i że są tacy wspanali ludzie
Najwazniejsze, abysmy nie czuly sie w tym samotne. Jak widzisz po forum wiele z nas jest w podobnej sytuacji. Ja tez sie ciesze, ze wreszcie tu dolaczylam.

WITAM SIE I JA:-)
Oj wrócilam wlasnie od kolezanki, bo musialam sie wyrwac z domu. Staram sie myslec pozytywnie, ale ciezko. Testa zrobilam w sumie z nudów, a na szczescie nie musze kupowac- bo mam kumpele na oddziale gdzie ma dostep do testów, wiec od 4 miesiecy juz mi przynosi = zostal jeden ale go nie robie, bo pewnie nie warto za pare dni i tak pewnie przyjdzie @.
Powiem Wam szczerze ze nie mam juz sily, M poszedl do pracy pewnie uradowany ze nie musi mnie sluchac. Teraz zaczniemy 5 cykl staran, wiem ze to nie tak dlugo, zdecydowalam nie kupowac testów owulacyjnych- bo potem dopiero bylaby zalamka.
Kurde czulam ze chyba przyjdzie @, ale glupia sie ludzilam.

Dzieki za posty Kochane
Gratuluje dziewczynom- szczesciary z Was

kochana nie smutaj sie będziesz miała swoja upraniona fasoke:tak:śliczne zdjęcie w avatarku;-):-)

A u mnie wkońcu popadał deszcz:-)wiecie co ja juz sama nie wiem bo ja myślałam że mam cykle 28 a teraz przejglądnełam moje wpisy i mam takie -25 dc,26dc i 27dc i raz było nawet 29dc ale raz co wynika tak srednio że mam 26-27 dc a nie 28 dc:confused:no cóż ale ja i tak w sobote testuje no chyba że @ przylezie:wściekła/y:

Cześć dziewczynki.A ja rano byłam u dentysty,wysiedziałam sie godzine no ale jak trzeba to trzeba.Mój M właśnie poszedł do pracy,a ja robie zupke.Pogoda nie za ładna:no: Ola85 nie smuć sie kochana wierze,że niedługo będziesz miała swoją fasoleczke i trzymam mocno kciuki :tak:

Mamo Sówko:) widze po suwaczku,że masz niedługo ślub,ale suuper :-):tak:
No co do dentysty to posypały mi sie troszke zęby no jak to w ciąży,ale w poniedziałek ide dalej:-)

Mamo Sówko:) widze po suwaczku,że masz niedługo ślub,ale suuper :-):tak:
No co do dentysty to posypały mi sie troszke zęby no jak to w ciąży,ale w poniedziałek ide dalej:-)

OO a za dwa dni masz urodzinki ;-)

No akurat tak się złożyło, że za dwa dni urodzinki, a za chwilkę ślub:-D zęby miałam robione w tamtym roku i skończyłam w grudniu, a teraz muszę iść na kontrolę:tak:

reklama
Hope30 napisała;Najwazniejsze, abysmy nie czuly sie w tym samotne. Jak widzisz po forum wiele z nas jest w podobnej sytuacji. Ja tez sie ciesze, ze wreszcie tu dolaczylam. tak widzę ze nie tylko ja zmagam sie z tym problemem dlatego ciesze sie ze moge z kims o tym porozmawiac wiele z nas jest w podobnej sytuacji. Ja tez sie ciesze, ze wreszcie tu dolaczylam że moge z kimś popisac ze najdzie sie ktos zyczliwy co pocieszy doradzi i podniesie na duchu bo to wazne

Do góry