reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
U mnie nadal brak @, ale zrobilam test- jedna krecha wiec czekam z rozpacza na @, trudno, niby czulam ze bedzie @, ale sie ludzilam...
nie przejmuj sie olka glowa do gory u mnie tez pewnie nic z tego w tym miesiacu tak,ze moze w przyszlym nam sie uda!

Hej Dziewczyny

Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).

Nadal nie mogę w to uwierzyć :-)

Aguniak wielka buźka dla Ciebie! Gratulacje! ;-)

Masz rację. I dobrze, że nie pojechałam, bo finał był taki, że mój mąż z kolegą spadli z kajaka i wylądowali w rzece :wściekła/y:. I oczywiście jak wrócił, to skończyło się mega kłótnią. Oczywiście rano przyznał mi rację, że dobrze że nie pojechałam i kupił kwiaty na przeprosiny ;-).

A tak apropo wody z solą to nie słyszałam o tym- co to za patent?????:confused:

Mexi
ja zawsze jak mnie boli gardło to płuczę je właśnie wodą z solą. Ze 4 łyżki soli na szklankę wody. Masakra,ale pomaga.

Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny...

90mzr5.jpg

:-D :-D :-D

No nie! :-D:-D:-D Gratuluję dziewczyny! Naprawdę jest wysyp fasolek! SUUUPER!

Aha no to to samo pytanie do innych dziewczyn-----> ile kosztują badania w ciąży (te które trzeba zrobić na początku? :confused:

Patrysia --------> Dzięki za odpowiedź. No ja już doświadczyłam tego o czym piszesz, bo miałam kiedyś operację, więc znam to uczucie (niestety).
Bardziej chodziło mi o to, jak się czułaś podczas samego zabiegu cc, ile on mniej więcej trwał, czy czułaś coś, czy nie miałaś problemu z pokarmem (bo podobno po cesarce tak szybko nie przystawiają ci dziecka i wtedy laktacja się wstrzymuje). Czy szybko doszłaś do siebie i czy miałaś też założone dreny???

Ja będąc w ciąży płaciłam za wszystkie badania około 170 zł. Nie pamiętam już co tam było,ale na pewno toksoplazmoza....

Co miesiąc,lub co drugi miesiąc robisz mocz i morfologie.Ja teraz robiłam krzywą glikemii i płaciłam 25 zł

Madziaas a jak u Ciebie po glukozie? Byłaś już?

Maggie kochana jak z M? Zmienił się już trochę? Jak się czujesz?

Aguniak wielka buźka dla Ciebie! Gratulacje! ;-)

Mexi
ja zawsze jak mnie boli gardło to płuczę je właśnie wodą z solą. Ze 4 łyżki soli na szklankę wody. Masakra,ale pomaga.

No nie! :-D:-D:-D Gratuluję dziewczyny! Naprawdę jest wysyp fasolek! SUUUPER!

Ja będąc w ciąży płaciłam za wszystkie badania około 170 zł. Nie pamiętam już co tam było,ale na pewno toksoplazmoza....

Madziaas a jak u Ciebie po glukozie? Byłaś już?

Maggie kochana jak z M? Zmienił się już trochę? Jak się czujesz?
Kasiulek82 byłam na glukozie,jakoś dałam rade,a wynik mam niziutki :-)

Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło :-D:-D:-D:-D

no nie no moje gratulacje! jeden dzien mnie nie bylo a tu takie niespodzianki :)

Kochane zmykam do kosmetyczki i może się wieczorkiem odezwę:tak: a jak nie to jutro rano:-D buziaczki i miłego popołudnia:-D

tylko za piekna ni wroc bo cie nie poznamy :)

kolejna???a cholercia...a kiedy ja? tez chce wkleić tu takie zdjęciuszko :)GRATULACJE!!!!!!!

hej dziewczynki...ja dzisiaj boski dzien mialam..pojechalam na uczelnie by dowiedziec sie ze nie ma zajec :p bosko..pozniej do kolezanki na plotki, do mamy i do domu..tak mi od wczoraj zatkało drogi oddechowe ze umieram - nos zatkany tak ze az mi oczy lzawia..

wlasnie siedze i przekształcam moje CV, jutro w pracy podrukuje w wieeeeeelu kopiach i zaczne szukanie pracy w zawodzie, pozniej wizyta na uczelni a o 14 rozmowa z szefem..heheheh - ciekawe co mi ciekawego powie na moje argumenty.. :)

piersi mnie dalej pobolewają i tyle...juz nawet nie doszukuje sie objawow ciazowych - pewnie za tydzien @ przylezie...prosil ja tu ktos?

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i mam nadzieję, że jakaś się też do mnie zabłąką z tej rozbitej ciężarówki :-D

Ja też chodzę na razie prywatnie do gina, ale szukam kogoś na nfz bo mnie przerażają te sumy... W środę idę testować jednego pana doktora - zobaczymy co z tego wyniknie :confused:

Dziekuje dziewczyny:-D Ale jestesmy szczesliwi...

Aż mi głupio, bo miałam sie tu troche z wami postarać, a tu prosze... :zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry