P
patrysia*
Gość
U mnie nadal brak @, ale zrobilam test- jedna krecha wiec czekam z rozpacza na @, trudno, niby czulam ze bedzie @, ale sie ludzilam...
przykro mi tule mocno:-(czekamy wtedy na @ i staranka zaczniesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nadal brak @, ale zrobilam test- jedna krecha wiec czekam z rozpacza na @, trudno, niby czulam ze bedzie @, ale sie ludzilam...
nie przejmuj sie olka glowa do gory u mnie tez pewnie nic z tego w tym miesiacu tak,ze moze w przyszlym nam sie uda!U mnie nadal brak @, ale zrobilam test- jedna krecha wiec czekam z rozpacza na @, trudno, niby czulam ze bedzie @, ale sie ludzilam...
Hej Dziewczyny
Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).
Nadal nie mogę w to uwierzyć :-)
Masz rację. I dobrze, że nie pojechałam, bo finał był taki, że mój mąż z kolegą spadli z kajaka i wylądowali w rzece . I oczywiście jak wrócił, to skończyło się mega kłótnią. Oczywiście rano przyznał mi rację, że dobrze że nie pojechałam i kupił kwiaty na przeprosiny ;-).
A tak apropo wody z solą to nie słyszałam o tym- co to za patent?????
Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło
Dziewczyny...
Aha no to to samo pytanie do innych dziewczyn-----> ile kosztują badania w ciąży (te które trzeba zrobić na początku?
Patrysia --------> Dzięki za odpowiedź. No ja już doświadczyłam tego o czym piszesz, bo miałam kiedyś operację, więc znam to uczucie (niestety).
Bardziej chodziło mi o to, jak się czułaś podczas samego zabiegu cc, ile on mniej więcej trwał, czy czułaś coś, czy nie miałaś problemu z pokarmem (bo podobno po cesarce tak szybko nie przystawiają ci dziecka i wtedy laktacja się wstrzymuje). Czy szybko doszłaś do siebie i czy miałaś też założone dreny???
Co miesiąc,lub co drugi miesiąc robisz mocz i morfologie.Ja teraz robiłam krzywą glikemii i płaciłam 25 zł
Kasiulek82 byłam na glukozie,jakoś dałam rade,a wynik mam niziutki :-)Aguniak wielka buźka dla Ciebie! Gratulacje! ;-)
Mexi ja zawsze jak mnie boli gardło to płuczę je właśnie wodą z solą. Ze 4 łyżki soli na szklankę wody. Masakra,ale pomaga.
No nie! Gratuluję dziewczyny! Naprawdę jest wysyp fasolek! SUUUPER!
Ja będąc w ciąży płaciłam za wszystkie badania około 170 zł. Nie pamiętam już co tam było,ale na pewno toksoplazmoza....
Madziaas a jak u Ciebie po glukozie? Byłaś już?
Maggie kochana jak z M? Zmienił się już trochę? Jak się czujesz?
Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło
Kochane zmykam do kosmetyczki i może się wieczorkiem odezwę a jak nie to jutro rano buziaczki i miłego popołudnia
Dziewczyny...