reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
U mnie nadal brak @, ale zrobilam test- jedna krecha wiec czekam z rozpacza na @, trudno, niby czulam ze bedzie @, ale sie ludzilam...
nie przejmuj sie olka glowa do gory u mnie tez pewnie nic z tego w tym miesiacu tak,ze moze w przyszlym nam sie uda!

Hej Dziewczyny

Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).

Nadal nie mogę w to uwierzyć :-)

Aguniak wielka buźka dla Ciebie! Gratulacje! ;-)

Masz rację. I dobrze, że nie pojechałam, bo finał był taki, że mój mąż z kolegą spadli z kajaka i wylądowali w rzece :wściekła/y:. I oczywiście jak wrócił, to skończyło się mega kłótnią. Oczywiście rano przyznał mi rację, że dobrze że nie pojechałam i kupił kwiaty na przeprosiny ;-).

A tak apropo wody z solą to nie słyszałam o tym- co to za patent?????:confused:

Mexi
ja zawsze jak mnie boli gardło to płuczę je właśnie wodą z solą. Ze 4 łyżki soli na szklankę wody. Masakra,ale pomaga.

Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny...

90mzr5.jpg

:-D :-D :-D

No nie! :-D:-D:-D Gratuluję dziewczyny! Naprawdę jest wysyp fasolek! SUUUPER!

Aha no to to samo pytanie do innych dziewczyn-----> ile kosztują badania w ciąży (te które trzeba zrobić na początku? :confused:

Patrysia --------> Dzięki za odpowiedź. No ja już doświadczyłam tego o czym piszesz, bo miałam kiedyś operację, więc znam to uczucie (niestety).
Bardziej chodziło mi o to, jak się czułaś podczas samego zabiegu cc, ile on mniej więcej trwał, czy czułaś coś, czy nie miałaś problemu z pokarmem (bo podobno po cesarce tak szybko nie przystawiają ci dziecka i wtedy laktacja się wstrzymuje). Czy szybko doszłaś do siebie i czy miałaś też założone dreny???

Ja będąc w ciąży płaciłam za wszystkie badania około 170 zł. Nie pamiętam już co tam było,ale na pewno toksoplazmoza....

Co miesiąc,lub co drugi miesiąc robisz mocz i morfologie.Ja teraz robiłam krzywą glikemii i płaciłam 25 zł

Madziaas a jak u Ciebie po glukozie? Byłaś już?

Maggie kochana jak z M? Zmienił się już trochę? Jak się czujesz?

Aguniak wielka buźka dla Ciebie! Gratulacje! ;-)

Mexi
ja zawsze jak mnie boli gardło to płuczę je właśnie wodą z solą. Ze 4 łyżki soli na szklankę wody. Masakra,ale pomaga.

No nie! :-D:-D:-D Gratuluję dziewczyny! Naprawdę jest wysyp fasolek! SUUUPER!

Ja będąc w ciąży płaciłam za wszystkie badania około 170 zł. Nie pamiętam już co tam było,ale na pewno toksoplazmoza....

Madziaas a jak u Ciebie po glukozie? Byłaś już?

Maggie kochana jak z M? Zmienił się już trochę? Jak się czujesz?
Kasiulek82 byłam na glukozie,jakoś dałam rade,a wynik mam niziutki :-)

Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło :-D:-D:-D:-D

no nie no moje gratulacje! jeden dzien mnie nie bylo a tu takie niespodzianki :)

Kochane zmykam do kosmetyczki i może się wieczorkiem odezwę:tak: a jak nie to jutro rano:-D buziaczki i miłego popołudnia:-D

tylko za piekna ni wroc bo cie nie poznamy :)

kolejna???a cholercia...a kiedy ja? tez chce wkleić tu takie zdjęciuszko :)GRATULACJE!!!!!!!

hej dziewczynki...ja dzisiaj boski dzien mialam..pojechalam na uczelnie by dowiedziec sie ze nie ma zajec :p bosko..pozniej do kolezanki na plotki, do mamy i do domu..tak mi od wczoraj zatkało drogi oddechowe ze umieram - nos zatkany tak ze az mi oczy lzawia..

wlasnie siedze i przekształcam moje CV, jutro w pracy podrukuje w wieeeeeelu kopiach i zaczne szukanie pracy w zawodzie, pozniej wizyta na uczelni a o 14 rozmowa z szefem..heheheh - ciekawe co mi ciekawego powie na moje argumenty.. :)

piersi mnie dalej pobolewają i tyle...juz nawet nie doszukuje sie objawow ciazowych - pewnie za tydzien @ przylezie...prosil ja tu ktos?

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i mam nadzieję, że jakaś się też do mnie zabłąką z tej rozbitej ciężarówki :-D

Ja też chodzę na razie prywatnie do gina, ale szukam kogoś na nfz bo mnie przerażają te sumy... W środę idę testować jednego pana doktora - zobaczymy co z tego wyniknie :confused:

Dziekuje dziewczyny:-D Ale jestesmy szczesliwi...

Aż mi głupio, bo miałam sie tu troche z wami postarać, a tu prosze... :zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry