reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też jestem zdana sama na siebie. Co prawda mieszkamy z moją mama, ale ona specjalnie już nam nie pomaga, zapracowana jest strasznie, mój mąż też pracuje, ale wiem, że dam radę. Kocham dzieci i czuję się na to gotowa ;-)

reklama
Ja też jestem zdana sama na siebie. Co prawda mieszkamy z moją mama, ale ona specjalnie już nam nie pomaga, zapracowana jest strasznie, mój mąż też pracuje, ale wiem, że dam radę. Kocham dzieci i czuję się na to gotowa ;-)

życze ci drugiego maleństwa:-):tak:ja czekam na testowanie;-)

Cytat:
Napisał aguniak
Hej Dziewczyny

Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :biggrin2:. Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).

Nadal nie mogę w to uwierzyć :biggrin2:

Gratulacje słoneczko. Udało się!

Gratulacje.
Ja tez zrobilam i nic-albo za wczesnie (dzis jest 2-gi dzien jak mi sie spoznia i nadal nie mam) albo znowu nie jestem w ciazy. Nie wiem, czy to moja psychika, ale cos mnie od wczoraj wzielo na konserwowe warzywa. A moze jednak...Innych objawow nadal nie mam (od roku przed @ bolaly mnie piersi)

HOPE zrobiłaś test jak już @ się spóźnia i wyszedł negatywny,oj przykro mi tule mocno no a co do ciąży to już wtedy nie ma co się łudzić bo już by wykazało:sorry2::-(ach czemu to takie trudne z zajściem w ciąże:baffled:

Hope... mi sie tez spoznia @ 2 dni, ale ja ciagle czekam...
No niestety nie jest tak łatwo zajsc w ciaze:zawstydzona/y: Oby się w koncu udało!

uprzejmie proszę o trzymacie teraz kciuków za mnie i za moje dwie ||, jeszcze tylko tydzień został do @ i aż siedem dni :((

Trzymam kciuki:tak:

witajcie:tak:

Troszkę was tu podczytuje od kilku dni i postanowiłam do was dołączyc:tak: W prawdzie starania o braciszka lub siostrzyczkę planujemy zacząć w sierpniu/wrzesniu, ale trzeba zacząć o tym mysleć i zaczac sie przygotowywać:tak:
Choc spoznia mi sie @ 2 dni... może juz ktos mieszka w brzuszku:-p choć wątpie... :tak:

Zycze wszystkim przyszłym mamom z fasolkami w brzuszkach spokojnych tygodni w oczekiwaniu na tą wspaniałą chwilę, a wszystkim staraczkom duzo szczescia i 3mam kciuki!

pozdrawiam;-)

Witam Was :-)

Jestem mamą 3.5 miesięcznej córci, ale od kilku dni staramy się o rodzeństwo dla niej ;-). Zależało mi bardzo żeby między dzieciaczkami nie było dużej różnicy wieku :-).

Witam serdecznie:-D

Dziewczyny nie odzywałam się z rana, bo miałam masę roboty, a potem jeszcze w teren musiałam pojechać i dopiero wróciłam...a jak tylko skończę pracę o 15 to jadę do kosmetyczki...w ogóle jaja z tym moim autem, bo się okazało, że koszt naprawy jest wyższy niż jego wartość rynkowa (oczywiście wg ubiezpieczalni) no, ale weźmiemy odszkodowanie i naprawimy asterkę, bo potrzebujemy dwóch autek...

reklama
Do góry