reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

patrysia86... jak jutro nie bedzie @ to pewnie zrobie tescik:tak: Jak Paulina wstanie to moze zrobimy sobie spacerek do apteki. Tylko nie chce by mój mąż wiedział, ze znów robie test, bo zauwazyłam, ze On juz nie wierzy w to, ze moge byc w ciazy... :zawstydzona/y:dlatego jak juz bede w ciazy to powiem mu jak juz będą 2 krechy:tak:

Zmierzyłam sobie własnie tempke i mam 36,9... ale w ogole jakas słaba jestem,w głowie mi sie kreci wiec nie wiem czy mnie cos nie bierze.

reklama
patrysia86... jak jutro nie bedzie @ to pewnie zrobie tescik:tak: Jak Paulina wstanie to moze zrobimy sobie spacerek do apteki. Tylko nie chce by mój mąż wiedział, ze znów robie test, bo zauwazyłam, ze On juz nie wierzy w to, ze moge byc w ciazy... :zawstydzona/y:dlatego jak juz bede w ciazy to powiem mu jak juz będą 2 krechy:tak:

Zmierzyłam sobie własnie tempke i mam 36,9... ale w ogole jakas słaba jestem,w głowie mi sie kreci wiec nie wiem czy mnie cos nie bierze.

trzymam kciuki:tak:u mnie to mój M trzyma kase bo on firme ma i wogóle co ja siedze w domu co nie potrzebuje tu kasy a zakupy to razem lub on sam w auto wsiądzie i zrobi co i test kupi co ja nie uktyje jakby co przed nim :sorry2:

dzieki...

u nas z kasą podobnie, ale na szczęscie czasem mi cos w domu zostawi. Jak wychodze na spacer by po drodze cos kupic...:tak: Także na teścik by sie znalazło i na pewno mój M. by sie nie dowiedzial:-pTylko, ze moja córa ciągle spi... a niedługo tatuś wraca:-D

Hope... mi sie tez spoznia @ 2 dni, ale ja ciagle czekam...
No niestety nie jest tak łatwo zajsc w ciaze:zawstydzona/y: Oby się w koncu udało!

A ja moze sie pospieszylam, albo zrobilam test po zbyt krotkiej drzemce (3 godz), bo mnie maz obudzil i nie wytrzymalam. Przy mojej corce jak zrobilam 1szego dnia po terminie @ byla rozmyta kropka zamiast drugiej kreski...
W kazdym badz razie podziwiam Cie za cierpliwosc, ze jeszcze nie zrobilas testu. Ja juz nie potrafie byc cierpliwa....

Moj maz tez chyba juz stracil nadzieje. Zamiast wreszcie wybrac sie ze mna do gina kupil corce szczeniaka...
I jestem zla na siebie, ze przespalam poranne mierzenie temperatury o 2 godz i wyszlo 36.9 (tak jak wczesniejsze dni z wyj. wczoraj 36.6).
Patrysia86, Asiowo u mnie to tez maz zarabia pieniadze, a ja jestem gospodynia domowa. Ale wie moze o jakis 3 testach, a w ciagu ostatnich 10 mies zrobilam ok 12.Chce mu oszczedzic kolejnej nadzieji, ze moze teraz. Jesli bym wreszcie zaszla (oby) to powiem mu dopiero jak trzeba bedzie do ginekologa (bo to wiekszy wydatek i nie da sie ukryc )

Ostatnia edycja:
Witam sie po weekendzie,nareszcie sobie wszystko przeczytalam;-)gratulacje zafasalkowanym:tak:zycze duzo zdrowka!KROPTUSIU jak sie masz,MAGGIE co u Ciebie?u mnie troszke zalamka:-(kolejna kolezanka z pracy w ciazy,a u mnie dalej nic,choc teraz sobie postanowilam,ze ostro sie wezmiemy do roboty po @;-),a nie raz na tydzien albo na dwa,bo tak to nigdy nie zajde w ciaze:sorry2:
KASIULEK,KILOLEK odezwijcie sie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...

90mzr5.jpg

:-D :-D :-D

reklama
co do soli to na pewno do nosa sol fizjologoiczna albo parowki ze zwyklej wody z dodatkiem soli kuchennej...

Ale na co ta sół? Na przeziębienie czy co???? :confused:

uprzejmie proszę o trzymacie teraz kciuków za mnie i za moje dwie ||, jeszcze tylko tydzień został do @ i aż siedem dni :((

Trzymam trzymam :-).

i widzisz jeszcze byś bardziej się pochorowała i fasolince przez upadek zaszkodziła:baffled:dobrze że w domku zostałaś:tak:

No właśnie. Jednak co kobieca intuicja to kobieca intuicja. Nie myli się :-D.

Dzieki Patrysiu...1 porodu sie wogole nie balam choc wiedzialam ze bedzie ciezko i bedzie bolec ale nie myslalam ze to bedzie koszmar nie z tego swiata (pisalam tu gdzies chyba o tym) ledwo uszlam z zyciem dzieki interwencji gina mojego ktory az z krakowa dzwonil by mnie ze tak powiem ratowac, goraczka 40st, utrata przytomnosci itp itd a porod koszmar

Wow masakra jakaś brrrrr :szok:.

o jejku co my kobiety nie przeżywamy:-:)baffled:u mnie także bylo ciężko,ale byłam przytomna no ale co sie nacierpiałam a i tak skończyło się cc:baffled:

Patrysiu jak zniosłaś cesarkę? Napisz ogólnie, jak to było u Ciebie. Bo mi też lekarz zapowiedział cc już dawno i też mnie to czeka. Nie jestem szczęśliwa z tego powodu, no ale nie mam wyjścia. Tylko za bardzo mnie nie strasz ;-).
Aha i czy następny poród to ewentualnie też będziesz mieć przez cc????

Asiowo dobrze liczysz :tak: Przybliżony termin to 5 stycznia z tego co liczyłam. :-D

No to podobnie jak mi :-).

Jesli bym wreszcie zaszla (oby) to powiem mu dopiero jak trzeba bedzie do ginekologa (bo to wiekszy wydatek i nie da sie ukryc )

Hope powiedz mi orientacyjnie jaki to jest koszt, bo zupełnie nie wiem, czego się spodziewać. Tzn oprócz normalnej wizyty na pewno są jeszcze dodatkowe badania i nie wiem, na ile się przygotować :confused:.

Do góry