reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Zaintrygowalo mnie Misionetka, dlaczego za pol roku, ale juz wiem, ze jestes dokladnie w takiej sytuacji jak ja-masz juz corke, a drugie to byla ciaza pozamaciczna. Ja nadal drze przed kolejna taka ciaza.A operacje mialam ponad rok temu i paradoksalnie psychicznie czulam sie wtedy lepiej ( tylko przez 5 dni zylam nadzieja, ze jestem w ciazy) niz obecnie...

Witajcie ja wróciłam od Filipka:tak:
Od jutra zaczynam pracę pełna parą:-D
Ah i @ już 3 dzień, także niedługo będziemy z M brykac, ale w tym cyklu chce tak na luzie bez żadnego stresu i wyliczania dni płodnych. Po prostu brykac ile się da i kiedy się chce:-D

Witajcie,
Probowalam dolaczyc do staraczek po raz drugi, ale jakos tam pusto.
Moze mnie stad nie "wykopiecie"? :sorry:
Moja historia:
Mam juz 3 letnia coreczke i to byla moja pierwsza ciaza i bez wiekszych problemow. Po 2 latach mialam ciaze pozamaciczna i operowano mnie w 6 tc. Stracilam rowniez jeden jajowod.
Teraz znowu sie staramy (od 10 mies) i przez caly ten czas ludze sie, ze moze wlasnie teraz. Objawow doszukuje sie we wszystkim, a ze tym razem zadnych nie mam (wczesniej na 3-6 dni przed @ bolaly mnie piersi, a w drugiej polowie cyklu mialam bole jajnika) i temperatura w pochwie do wczoraj 36.9. Dzis niestety 36.6 i nadal nic mnie nie boli. Dzis jest termin @ i probuje jeszcze sobie wmowic, ze moze mam zly termometr :-(
Pozdrawiam wszystkie staraczki.

Witaj Kochana:-D Pewnie, że Cię nie wykopiemy:-D

Witajcie ja wróciłam od Filipka:tak:
Od jutra zaczynam pracę pełna parą:-D
Ah i @ już 3 dzień, także niedługo będziemy z M brykac, ale w tym cyklu chce tak na luzie bez żadnego stresu i wyliczania dni płodnych. Po prostu brykac ile się da i kiedy się chce:-D

Super, że będziesz miała taką fajną prackę:tak: hehe fajne jest takie brykanie kiedy się chce:-D my też tak robimy tylko, że my jeszcze się nie staramy, dopiero za jakieś dwa miesiące:-D

no pewnie, ze dobrze zrobilas. On jakby sie pprzeziebil to wezmie stado lekow a Ty bedziesz mogla jedynie apap i wode z sola i zadnych innych wspomagaczy. Niech sam plywa jak ma ochote ...

Masz rację. I dobrze, że nie pojechałam, bo finał był taki, że mój mąż z kolegą spadli z kajaka i wylądowali w rzece :wściekła/y:. I oczywiście jak wrócił, to skończyło się mega kłótnią. Oczywiście rano przyznał mi rację, że dobrze że nie pojechałam i kupił kwiaty na przeprosiny ;-).

A tak apropo wody z solą to nie słyszałam o tym- co to za patent?????:confused:

Masz rację. I dobrze, że nie pojechałam, bo finał był taki, że mój mąż z kolegą spadli z kajaka i wylądowali w rzece :wściekła/y:. I oczywiście jak wrócił, to skończyło się mega kłótnią. Oczywiście rano przyznał mi rację, że dobrze że nie pojechałam i kupił kwiaty na przeprosiny ;-).

A tak apropo wody z solą to nie słyszałam o tym- co to za patent?????:confused:
no widzisz - my kobiety zawsze mamy racje i to nawet jak sie mylimy hihihi... ale na powaznie - takuie wyprawy to nie dla nas zwlaszcza starajacych sie czy juz zafasolkowanych...
co do soli to na pewno do nosa sol fizjologoiczna albo parowki ze zwyklej wody z dodatkiem soli kuchennej...

to jest moj 15dzien po @ i zauwazylam budyniowy bialy sluz nie wiem co to moze oznaczac.czytajac na innych forach swiadczy o poczatkach ciazy.poradzcie mi bo ja juz sama nie wiem.:-(

reklama
Do góry