morena1062
Aktywna w BB
sorry a co to jest beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest moj 15dzien po @ i zauwazylam budyniowy bialy sluz nie wiem co to moze oznaczac.czytajac na innych forach swiadczy o poczatkach ciazy.poradzcie mi bo ja juz sama nie wiem.:-(
:-)Gratulacje KOCHANA!!!!!!!!!!!!!Hej Dziewczyny
Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).
Nadal nie mogę w to uwierzyć :-)
:-)Mocno ściskamuprzejmie proszę o trzymacie teraz kciuków za mnie i za moje dwie ||, jeszcze tylko tydzień został do @ i aż siedem dni (
uprzejmie proszę o trzymacie teraz kciuków za mnie i za moje dwie ||, jeszcze tylko tydzień został do @ i aż siedem dni (
Witam nower dziewczynki- Ole i Hope- mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo
U mnie stres na calego na dniach ma sie pojawic @ a raczej liczymy, ze nie przyjdzie. Poza tym pogoda super ale M wypral fotele w aucie- i je zaklada- normalnie ... szal- niedziela a on tu takie rzeczy robi, ale za to mam czas na forum. Duzo dziewczyn bedzie testowac na dniach wiec 3mam za Was i za siebie rowniez kciuki. Ktoras napewno zafasolkuje- sezon przeciez rozpoczety na maksa
Dziękuję Wam wszystkim za tak miłe przywitanie
Trzymam kciuki żeby Wasze testy wyszły pozytywnie!!! A sama zabieram się do "roboty" bo owulacja już blisko a nam się dziewczynka marzy
Witam wszystkie Panie bez wyjątku.
Od dwóch dni brak mi siły, non stop mi się spać chce a w dodatku dopadło mnie jakieś przeziębienie ( na pewno nie świńska grypa…ihihih ), mam zatkany nos i drogi oddechowe. Stąd moja niepełna obecność na BB – czytałam ale nie pisałam. Wczoraj byliśmy na zakupkach – mam nowe adidaski J)) na grillu – opiłam się piwka..I było miło..
Z mężusiem staranki trwają, ale raczej pod kątem przyjemności a nie dzidziulki – co będzie to będzie..
Nadal szukam innej pracy, w tej jestem bo jestem – nie mam z niej ani satysfakcji ani przyjemności..
Wszystkim przesyłam duzo ciepełka ( ale nie buziaków żeby nie zarazac )..Brzuchatki – dla was szczególnie dużo spokoju i cierpliwości..A dla starających się duuuzol nadzieji i wiary w to ze będzie dobrze..
No, a my będziemy mogli starać się znowu dopiero za pół roku :-(
Masz rację. I dobrze, że nie pojechałam, bo finał był taki, że mój mąż z kolegą spadli z kajaka i wylądowali w rzece . I oczywiście jak wrócił, to skończyło się mega kłótnią. Oczywiście rano przyznał mi rację, że dobrze że nie pojechałam i kupił kwiaty na przeprosiny ;-).
A tak apropo wody z solą to nie słyszałam o tym- co to za patent?????