reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja po 3 miesiacach staran i mam corke, pozniej starania o kolejne dziecko i w 2gim cyklu (ale to byla ciaza pozamaciczna i stracilam jeden jajowod :sad:)
Obecnie staramy sie od 10 miesiecy i boje sie, ze moze moj jedyny jajowod jest zatkany, albo ze znowu bedzie pozamaciczna...A mam juz 33 lata...

reklama
Dziekuje za powitanie. Widze, ze jednak zle nie trafilam i sa tu rowniez mamy.
Jesli dzis nie bedzie @ to zrobie jutro test. Nie sadze, aby byl pozytywny...

Dziekuje za powitanie. Widze, ze jednak zle nie trafilam i sa tu rowniez mamy.
Jesli dzis nie bedzie @ to zrobie jutro test. Nie sadze, aby byl pozytywny...

trzymam kciuki:tak:ja mam synka 1.6 letniego:-)a teraz miałam pierwsze staranka w tym cyklu o drugiego dzidziusia i czekam także na testowanko;-)

Jeśli można, to chciałabym się dopisać do staraczek :)
Mam 26 lat, jestem z wielkopolski i właśnie zaczynam pierwsze starania o dzieciątko. Jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i mamy nadzieję, że szybko uda się zafasolkować.
Witaj wśród nas:tak:
U mnie dwa lata miną dokładnie we wtorek:-)
Też staram się o pierwsza dzidzię:tak:
Trzymam kciuki, pozdrawiam:tak:

Hope33 witaj w naszym gronie staraczek:tak:

Witam nower dziewczynki- Ole i Hope- mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo :)
U mnie stres na calego na dniach ma sie pojawic @ a raczej liczymy, ze nie przyjdzie. Poza tym pogoda super ale M wypral fotele w aucie- i je zaklada- normalnie ... szal- niedziela a on tu takie rzeczy robi, ale za to mam czas na forum. Duzo dziewczyn bedzie testowac na dniach wiec 3mam za Was i za siebie rowniez kciuki. Ktoras napewno zafasolkuje- sezon przeciez rozpoczety na maksa :)

Dziękuję Wam wszystkim za tak miłe przywitanie :D
Trzymam kciuki żeby Wasze testy wyszły pozytywnie!!! A sama zabieram się do "roboty" bo owulacja już blisko a nam się dziewczynka marzy :)

Witam wszystkie Panie bez wyjątku.
Od dwóch dni brak mi siły, non stop mi się spać chce a w dodatku dopadło mnie jakieś przeziębienie ( na pewno nie świńska grypa…ihihih ), mam zatkany nos i drogi oddechowe. Stąd moja niepełna obecność na BB – czytałam ale nie pisałam. Wczoraj byliśmy na zakupkach – mam nowe adidaski J)) na grillu – opiłam się piwka..I było miło..
Z mężusiem staranki trwają, ale raczej pod kątem przyjemności a nie dzidziulki – co będzie to będzie..
Nadal szukam innej pracy, w tej jestem bo jestem – nie mam z niej ani satysfakcji ani przyjemności..

Wszystkim przesyłam duzo ciepełka ( ale nie buziaków żeby nie zarazac )..Brzuchatki – dla was szczególnie dużo spokoju i cierpliwości..A dla starających się duuuzol nadzieji i wiary w to ze będzie dobrze..

reklama
witam nowe forumowe staraczki :tak:;-) i trzymam mocno kciukasy! :happy2:
Jak tam po wekendzie majowym???
U nas oki toki:happy2: super jest.

pozdrawiam

Do góry