reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczyny

Zrobiłam dziś test i wyszły DWIE GRUBE KRECHY :-). Zdjęcie wrzucę jak znajdę kabel albo Maggie (bo wysłałam jej Mmsem).

Nadal nie mogę w to uwierzyć :-)

Kochana to uwierz:-) ogromne gratulacje:-D

Witam bardzo serdecznie!!!
Jestem od niedawna na tej " stronce"...postanowiłam że i ja dołączę do tego wątku gdyż wrównież będziemy się starać o dzidziusia w tym roku. :-)
Mogę nawet stwierdzić że moje starania już się zaczeły gdyż nastąpiła poprawa w leczeniu z czego az boje sie cieszyc żeby nie zapeszyć...niestety leki musze brac do konca czerwca a od sierpnia będziemy działać...
mam nadzieje ze uda się....na samą myśl juz się ciesze:tak:

Witam Kochana:tak:

Witajcie kochane Staraczki!!
Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW
i życze samych II !!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kochana gratulacje:-D

Witajcie kochane:-D padam na pyszczek:baffled: ale sypialnia skończona:tak::tak: tzn. śpimy w niej, ale jeszcze parę dodatków zostało:-D

reklama
Gratulacje Agunia,cieszę się razem z tobą:-),mam nadzieje że mi za tydzien też wyjdą dwie krechy bo właśnie jestem po no i czekam teraz z niecierpliwością:-(Jeszcze raz gratulacje

A ja się dzisiaj zaraz z rana pokłóciłam z mężem, bo mieliśmy jechać na kajaki (które były zaplanowane wcześniej, ale zanim dowiedziałam się o ciąży). Od początku nie miałam chęci jechać, a teraz to w ogóle. Ostatnie czego mi trzeba to pływać po jakiś lasach (a u nas dzisiaj dość chłodnawo jak dla mnie). W dodatku dzisiaj mnie trochę gardło boli i mam lekki katar. Ale on uważa, że wszystko jest ok, bo to dopiero początek. No dzięki, ja mam ryzykować przeziębieniem, bo on nie będzie miał z kim siedzieć w kajaku ????!!!!!. No i się pożarliśmy i oczywiście nie pojechałam :crazy:. Jak myślicie dobrze zrobiłam, czy może to ja przesadzam????? :crazy:
no pewnie, ze dobrze zrobilas. On jakby sie pprzeziebil to wezmie stado lekow a Ty bedziesz mogla jedynie apap i wode z sola i zadnych innych wspomagaczy. Niech sam plywa jak ma ochote ...
Dziewuszkia ja się będę opiekowac dwuletnim Filipkiem:-D
Będę pracowac od poniedziałku jako niania:tak::-D
Dziś przyjdzie Filipek z mamą po mnie i pójdziemy do nich do domku by maluszek się "oswoił" ze mną:tak:
Cieszę, się bo to sama przyjemnośc a jeszcze jak za to placą to juz wogóle:-D
no to bedziesz miala wprawe w opiece nad dzieckiem, ja kiedys tez bawilam sie w nianie ale to bylo tylko przez rok i juz bardzo dawno temu. Ale fajne zajecie:-):-):-)

Jeśli można, to chciałabym się dopisać do staraczek :)
Mam 26 lat, jestem z wielkopolski i właśnie zaczynam pierwsze starania o dzieciątko. Jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i mamy nadzieję, że szybko uda się zafasolkować.

Mam 26 lat, jestem z wielkopolski i właśnie zaczynam pierwsze starania o dzieciątko. Jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i mamy nadzieję, że szybko uda się zafasolkować.

Witaj Kochana w naszym gronie:-D

Ja wczoraj padłam strasznie:baffled: i nie wiem jak nastawiłam budzik, ale nie zadzwonił i Narzeczonek spóźnił się pół godzinki do pracy, ale chyba nic się nie stanie:-p będzie w pracy do 17, więc wybieram się z siostrami na zamek w Będzinie, żeby jakoś czas zabić, a pogoda u nas dziś super:-D buziaczki i udanej niedzieli życzę:-)

Hej dziewczynki.Piękna pogoda dzisiaj:-)Ja sie wczoraj naskakałam nad robieniem ciast bo miałam w domu imprezke bo mój mężuś ma urodzinki:-)Wieczorem ledwo chodziłam tak mnie kręgosłup boli. Ide zaraz na śniadanko bo mały sie obudził i sie dopomina;-) Miłej niedzieli życze:-)

Witajcie dziewczyny...

witaj i trzymamy kciuki, zeby szybko wam sie udalo zafasolkowac:-):-)

Witajcie,
Probowalam dolaczyc do staraczek po raz drugi, ale jakos tam pusto.
Moze mnie stad nie "wykopiecie"? :sorry:
Moja historia:
Mam juz 3 letnia coreczke i to byla moja pierwsza ciaza i bez wiekszych problemow. Po 2 latach mialam ciaze pozamaciczna i operowano mnie w 6 tc. Stracilam rowniez jeden jajowod.
Teraz znowu sie staramy (od 10 mies) i przez caly ten czas ludze sie, ze moze wlasnie teraz. Objawow doszukuje sie we wszystkim, a ze tym razem zadnych nie mam (wczesniej na 3-6 dni przed @ bolaly mnie piersi, a w drugiej polowie cyklu mialam bole jajnika) i temperatura w pochwie do wczoraj 36.9. Dzis niestety 36.6 i nadal nic mnie nie boli. Dzis jest termin @ i probuje jeszcze sobie wmowic, ze moze mam zly termometr :-(
Pozdrawiam wszystkie staraczki.

reklama

Witajcie,
Probowalam dolaczyc do staraczek po raz drugi, ale jakos tam pusto.
Moze mnie stad nie "wykopiecie"? :sorry:
Moja historia:
Mam juz 3 letnia coreczke i to byla moja pierwsza ciaza i bez wiekszych problemow. Po 2 latach mialam ciaze pozamaciczna i operowano mnie w 6 tc. Stracilam rowniez jeden jajowod.
Teraz znowu sie staramy (od 10 mies) i przez caly ten czas ludze sie, ze moze wlasnie teraz. Objawow doszukuje sie we wszystkim, a ze tym razem zadnych nie mam (wczesniej na 3-6 dni przed @ bolaly mnie piersi, a w drugiej polowie cyklu mialam bole jajnika) i temperatura w pochwie do wczoraj 36.9. Dzis niestety 36.6 i nadal nic mnie nie boli. Dzis jest termin @ i probuje jeszcze sobie wmowic, ze moze mam zly termometr :-(
Pozdrawiam wszystkie staraczki.

witam was wszystkie i życze szybkiego zafasokowania:tak:u nas wam sie spodoba i na pewno "nie wykopiemy":no:;-)my tu jak rodzina:-)

Do góry