reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:o)
Czuje sie fantastycznie - ale jak zycie pokazalo to nie ma wiekszego znaczenia bo nawet lezac w szpitalu czulam sie jak mlody bog ;o)
problem polega na tym ze Bobas wdal sie i we mnie ( temperament ;o) ! ) i w tate - rozmiary.
To polaczenie sprawia ze mnie rozrywa i wiecznie dostaje ostrych krwotokow :o(
W 16 tygodniu Bobas byl o 2 cm wiekszy niz przewiduje to "norma" .
Na chwile obecna wymierzyli mi ze do narodzin bedzie mial min 60 cm i min 4 kg ... a ze jestem kurdupel (160 cm) ... wiem juz ze beda mnie ciac bo inaczej nie dam rady :o( ...

reklama
Madziaas - usg polowkowe to takie usg ze lekarz wszystko dokladnie oglada u nas dziewczyny mialy wiec moze zapytaj sie na wrzesniowkach badz u siebie, srednio robi sie je w polowie ciazy bo wtedy najlepiej widac podobno ale robia dziewczyny pozniej i wczesniej nawet nie wiem czy sprawdza sie tez organy czy cos, zapytaj ginka jak bedziesz na wizycie ja tez zapytam :-)

Maggie - ogromne gratulacje pieknej bety, rosnie dzidzia rosnie :-) prosze mi tu na biezaco zdawac relacje :-p

Przyszla mamusia - 34 tydzien to byl taki bezpieczny w miare jakby sie to lozysko nie podnioslo, teraz czekam mam nadzieje do konca rozwiazania 40 tygodnia i mam nadzieje ze za 4 tyg bedzie juz na miejscu :-)

Ostatnia edycja:
U mnie 29 dc jeszcze jeden dzień i powinna być @. Hmmm na razie nie czuję się okresowo, ale z drugiej strony mniej mnie już cycki bolą, czyli tak jakby miała się za niedługo ta @ pojawić wrrrrrr :wściekła/y:.

WITAJCIE KOBITKI:-)
Wrocilam wczoraj taka zmeczona ( bolące nogi po tylu godzinach na wysokich szpilkach, boląca głowa od stresu i zdenerwowania..ogolnie bleee ), ze mimo usilnych staran mojego M nie bylam w stanie sie kochac normalnie..zmeczona, zestresowana, mocno rozdrazniona i z normalnego seksu nici :((( nie bylam w stanie normalnie - mam niesamowite wyrzuty sumienia przez to..:(( - normalnie draznilo mnie to ze mnie dotyka...
Aż normalnie w nocy się rozbeczałam, teraz też na samą myśl o tym zbierają mi się łzy w oczach..

to jest normalne że ci się nie chciało człowiek to nie robot;-)nie martw się twój M doczeka sie takiego serduszkowania że mu włosy staną dęba:-);-):tak:

Witam :)

a co tu taka cichosza? :-p
Dziewczyny miłego łikiendziku! pogoda piękna wiec na pewno korzystacie :tak:
Ja co dziennie na dworze z synkiem:)

pozdrawiam

oj tak słoneczko śliczne:tak:tez ze synkiem pójde na spacerek i mój M ma mniej pracy dziś co z nami się wybierze może na lody(nasze pierwsze by były;-))

A u mnie ogólnie dobrze:tak:POZDROWIONKA ŚLE DLA WAS WSZYSTKIM:-)

Kochane weźcie mo powiedzcie bo widze po suwaczku że mam owulke teraz czyli dzisiaj co wogóle na to sie nie czuje żebym miała teraz,a odczułam to rano w czwartek:eek:hmm widocznie mi sie przestawiła no ale o dwa dni hmm no to teraz w sumie bym mogła szybciej testować niż licząc się z ta owulką na suwaczku:eek:o te 2 dni chociaż ja i tak będe dopiero testować jak mi @ będzie się spuźniać no ale wiecie o co chodzi;-)

no i u mnie klapa,najpierw maz zmeczony,a od wczoraj ja jestem chora,grypa jelitowa:-:)-:)-(,nici ze staranek:-( bardzo sie ciesze kroptusiu ze wszystko ok:)!

Cześć,
u mnie bez zmian, młody cały wysypany, ja narazie bez objawów, oby się nie pojawiły. W poniedziałek idę do innej internistki i liczę, że mi przepisze badania.
Miłego dnia, spadam z młodym na rowerek.

no i u mnie klapa,najpierw maz zmeczony,a od wczoraj ja jestem chora,grypa jelitowa:-:)-:)-(,nici ze staranek:-( bardzo sie ciesze kroptusiu ze wszystko ok:)!

o jejku ja nie nawidze tego okropna choroba wykańcza człowieka nieziemsko:baffled:

Cześć,
u mnie bez zmian, młody cały wysypany, ja narazie bez objawów, oby się nie pojawiły. W poniedziałek idę do innej internistki i liczę, że mi przepisze badania.
Miłego dnia, spadam z młodym na rowerek.

o jeju,a nie lepiej jest w domu zostać jeszcze może się bardziej rozchorować lub inne dzieci pozarażać:sorry:ZDRÓWKA ŻYCZE WAM KOCHANE I WASZYM DZIECIACZKOM:tak:

AGNIESIAK daj znac jak tam po egzaminie;-)

reklama
Dlatego na rowerek a nie na plac zabaw żeby nie miał kontaktu z innymi dziećmi.
Jedyne dzieci, jakie są dostępne to te u mojego brata, bo już przechodziły ospę.

Do góry