reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:o)
Czuje sie fantastycznie - ale jak zycie pokazalo to nie ma wiekszego znaczenia bo nawet lezac w szpitalu czulam sie jak mlody bog ;o)
problem polega na tym ze Bobas wdal sie i we mnie ( temperament ;o) ! ) i w tate - rozmiary.
To polaczenie sprawia ze mnie rozrywa i wiecznie dostaje ostrych krwotokow :o(
W 16 tygodniu Bobas byl o 2 cm wiekszy niz przewiduje to "norma" .
Na chwile obecna wymierzyli mi ze do narodzin bedzie mial min 60 cm i min 4 kg ... a ze jestem kurdupel (160 cm) ... wiem juz ze beda mnie ciac bo inaczej nie dam rady :o( ...

reklama
Madziaas - usg polowkowe to takie usg ze lekarz wszystko dokladnie oglada u nas dziewczyny mialy wiec moze zapytaj sie na wrzesniowkach badz u siebie, srednio robi sie je w polowie ciazy bo wtedy najlepiej widac podobno ale robia dziewczyny pozniej i wczesniej nawet nie wiem czy sprawdza sie tez organy czy cos, zapytaj ginka jak bedziesz na wizycie ja tez zapytam :-)

Maggie - ogromne gratulacje pieknej bety, rosnie dzidzia rosnie :-) prosze mi tu na biezaco zdawac relacje :-p

Przyszla mamusia - 34 tydzien to byl taki bezpieczny w miare jakby sie to lozysko nie podnioslo, teraz czekam mam nadzieje do konca rozwiazania 40 tygodnia i mam nadzieje ze za 4 tyg bedzie juz na miejscu :-)

Ostatnia edycja:
U mnie 29 dc jeszcze jeden dzień i powinna być @. Hmmm na razie nie czuję się okresowo, ale z drugiej strony mniej mnie już cycki bolą, czyli tak jakby miała się za niedługo ta @ pojawić wrrrrrr :wściekła/y:.

WITAJCIE KOBITKI:-)
Wrocilam wczoraj taka zmeczona ( bolące nogi po tylu godzinach na wysokich szpilkach, boląca głowa od stresu i zdenerwowania..ogolnie bleee ), ze mimo usilnych staran mojego M nie bylam w stanie sie kochac normalnie..zmeczona, zestresowana, mocno rozdrazniona i z normalnego seksu nici :((( nie bylam w stanie normalnie - mam niesamowite wyrzuty sumienia przez to..:(( - normalnie draznilo mnie to ze mnie dotyka...
Aż normalnie w nocy się rozbeczałam, teraz też na samą myśl o tym zbierają mi się łzy w oczach..

to jest normalne że ci się nie chciało człowiek to nie robot;-)nie martw się twój M doczeka sie takiego serduszkowania że mu włosy staną dęba:-);-):tak:

Witam :)

a co tu taka cichosza? :-p
Dziewczyny miłego łikiendziku! pogoda piękna wiec na pewno korzystacie :tak:
Ja co dziennie na dworze z synkiem:)

pozdrawiam

oj tak słoneczko śliczne:tak:tez ze synkiem pójde na spacerek i mój M ma mniej pracy dziś co z nami się wybierze może na lody(nasze pierwsze by były;-))

A u mnie ogólnie dobrze:tak:POZDROWIONKA ŚLE DLA WAS WSZYSTKIM:-)

Kochane weźcie mo powiedzcie bo widze po suwaczku że mam owulke teraz czyli dzisiaj co wogóle na to sie nie czuje żebym miała teraz,a odczułam to rano w czwartek:eek:hmm widocznie mi sie przestawiła no ale o dwa dni hmm no to teraz w sumie bym mogła szybciej testować niż licząc się z ta owulką na suwaczku:eek:o te 2 dni chociaż ja i tak będe dopiero testować jak mi @ będzie się spuźniać no ale wiecie o co chodzi;-)

no i u mnie klapa,najpierw maz zmeczony,a od wczoraj ja jestem chora,grypa jelitowa:-:)-:)-(,nici ze staranek:-( bardzo sie ciesze kroptusiu ze wszystko ok:)!

Cześć,
u mnie bez zmian, młody cały wysypany, ja narazie bez objawów, oby się nie pojawiły. W poniedziałek idę do innej internistki i liczę, że mi przepisze badania.
Miłego dnia, spadam z młodym na rowerek.

no i u mnie klapa,najpierw maz zmeczony,a od wczoraj ja jestem chora,grypa jelitowa:-:)-:)-(,nici ze staranek:-( bardzo sie ciesze kroptusiu ze wszystko ok:)!

o jejku ja nie nawidze tego okropna choroba wykańcza człowieka nieziemsko:baffled:

Cześć,
u mnie bez zmian, młody cały wysypany, ja narazie bez objawów, oby się nie pojawiły. W poniedziałek idę do innej internistki i liczę, że mi przepisze badania.
Miłego dnia, spadam z młodym na rowerek.

o jeju,a nie lepiej jest w domu zostać jeszcze może się bardziej rozchorować lub inne dzieci pozarażać:sorry:ZDRÓWKA ŻYCZE WAM KOCHANE I WASZYM DZIECIACZKOM:tak:

AGNIESIAK daj znac jak tam po egzaminie;-)

reklama
Dlatego na rowerek a nie na plac zabaw żeby nie miał kontaktu z innymi dziećmi.
Jedyne dzieci, jakie są dostępne to te u mojego brata, bo już przechodziły ospę.

Do góry