reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A mój M nie poszedł dzis do pracy bo ma wolne bo na uczelnie miał jechac ale nie pojechał:-) Jutro razem jedziemy, koleżanka nas rano zawozi. Kurna.. stresuje sie tym egzaminem, ale co będzie to będzie.. już mnie nie obchodzi to. Teraz moją głowę zaprząta tylko czekanie do upragnionej @:tak: a potem figle..:laugh2::rofl2:

Mój M robi obiadek, mniami... przyjadą dziś do nas moja mama z narzeczonym, hehe:tak::-D
Oczywiście na zakupach nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam gazetkę : Mam dziecko, heh:eek::-D

Udanych zakupów Kochana!:tak:

Trzymam kciuki za egzamin :-)

reklama
A mój M nie poszedł dzis do pracy bo ma wolne bo na uczelnie miał jechac ale nie pojechał:-) Jutro razem jedziemy, koleżanka nas rano zawozi. Kurna.. stresuje sie tym egzaminem, ale co będzie to będzie.. już mnie nie obchodzi to. Teraz moją głowę zaprząta tylko czekanie do upragnionej @:tak: a potem figle..:laugh2::rofl2:
Mój M robi obiadek, mniami... przyjadą dziś do nas moja mama z narzeczonym, hehe:tak::-D
Oczywiście na zakupach nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam gazetkę : Mam dziecko, heh:eek::-D

Udanych zakupów Kochana!:tak:
Już po zakupach:-) Były mega szybkie bo mój M do pracy miał,więc biegałam z karteczką z zakupami po tesco:laugh2:Ja też trzymam kciuki za egzamin :-)

Trzymam kciuki za egzamin :-)
Ah.. nie dziękuję:-p:-D
Wogóle to mam złe przeczucia i wyrzuty sumienia bo wogóle się nie uczyłam:-( Tyle co ściągi zrobiłam:-( A ta babka taka wredna.. coś czuję, że nie będzie można ściągac i dupa. No nic, najwyżej poprawka będzie. Teraz to już czekam niecierpliwie na @ i nie w głowie mi ten egzamin:-D

Ah.. nie dziękuję:-p:-D
Wogóle to mam złe przeczucia i wyrzuty sumienia bo wogóle się nie uczyłam:-( Tyle co ściągi zrobiłam:-( A ta babka taka wredna.. coś czuję, że nie będzie można ściągac i dupa. No nic, najwyżej poprawka będzie. Teraz to już czekam niecierpliwie na @ i nie w głowie mi ten egzamin:-D
Nie dziękuje nie dziękuj ;-) No napewno nie w głowie ci egzamin:laugh2: Cichutko tu,wszystkie w pracy,albo obiadek szykują :-)

Madzka witaj!!!:happy: powodzenia życzę w staraniach
madzias ładny suwaczek:)
kroptusia ciesze sie że wszystko dobrze i chlopczyk w brzusiu rosnie:)
agniesiak85 3mam kciuki za egzamin! ;))

Miłego dzionka

reklama
Do góry