gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam Was dziewczynki po chwilowej przerwie - probuje nadazyc za wartkiem watpliwosci i nie wyrabiam... widze jednak, ze przewijaja sie tu osoby z tamtego watku...
U mnie czekanie na testowanie za kilka dni - na razie z objawow to brak objawow wiec trudno powiedziec...
U mnie czekanie na testowanie za kilka dni - na razie z objawow to brak objawow wiec trudno powiedziec...
no to gratulacje - dawaj troche fluidkow po takiej becie...Cześć Kochane,
Miłego weekendu życzę. :-) Wczoraj odebrałam wyniki badań i mniej więcej wszystko w normie.
Powtórna betka wyszła 13 792,00 mIU/ml - wow. Niby jestem w 5-6 tygodniu ale tam norma wynosi 217 - 7 138. Hmmmmmmm....
no moze nie bedzie @?? trzymam kciuki...U mnie 29 dc jeszcze jeden dzień i powinna być @. Hmmm na razie nie czuję się okresowo, ale z drugiej strony mniej mnie już cycki bolą, czyli tak jakby miała się za niedługo ta @ pojawić wrrrrrr .
dziekuje i nawzajem...Nadal @ nie ma.
Jakby co to 01.05 test.
A i wszystkim co zasadzili fasolkę gratulacje a tym co prace trwają powodzenia:-)
no to ja biore tego drugiego...cześć kobietki!!!!!
wpadłam się pochwalić że dzisiaj przy rodzinnym ognisku widziałam 2 bociany i jednego z nich zarezerwowałam dla siebie hihihihi a ten drugi jest wolny. pozdrawiam miłej nocki papa