reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dlatego na rowerek a nie na plac zabaw żeby nie miał kontaktu z innymi dziećmi.
Jedyne dzieci, jakie są dostępne to te u mojego brata, bo już przechodziły ospę.

acha;-)no tak szkoda słoneczka synek tez chce na dworku być:tak:dzisiaj też z Dominisiem sie pobawilismy,lody były,na rowerku dłuuuugi spacerek i z M zrobiliśmy,potem autko sobie umyłam a teraz grilla:-Dciekawe jaka będzie na 1 maja bo baaardzo wtedy bym chciała słoneczko na mamusi urodzinki:tak:

reklama
Nadal @ nie ma.
Jakby co to 01.05 test.

A i wszystkim co zasadzili fasolkę gratulacje a tym co prace trwają powodzenia:-)

oby żeby nie przyszła:tak:niemogę się doczekac kiedy bedziesz testować:-);-)ps.ja mam nadzieje że u mnie to 9 maja nie przyjdzie @;-)

No to powodzenia:-D
M czasami coś wspomina o małym juniorze. Ale by były jaja. To by się zdziwił. A dzisiaj śniło mi się, że M kupuje córce butki i był bardzo tym zdegustowany:-D

AGNIESIAK daj znac jak tam po egzaminie;-)
Oj Kochana..Pojechałam rano do szkoły a okazało się że nie mamy zajęc tylko jakies jedno zastępstwo no i czekałam do 15 na egzamin,:szok:
A poszło mi.. tak średnio, babsztyl nie dał ściągac. Trochę mi się udało jednak:tak: Zobaczymy co będzie. A teraz uciekam już Kobietki, przepraszam,że dziś tylko jeden pościk ale niedawno wróciliśmy ze szkoły do domku a jeszcze za 10 min goście będą:wściekła/y: Jestem juz taka zmęczona..:-(

NIUNIA ten sen to dobry znak:tak:ja też mam takie różne sny tego typu;-):-)
AGNIESIAK oj no to kurka się naczekałaś:baffled:mam nadzieję także że dobrze poszło,chociaż troche udało się ściągnąc:tak:oj rozumiem że nie masz czasu ani sił teraz pisać na BB i jeszcze goście no tak zawsze są kiedy nie mają:sorry::baffled:

Niunia i Mexi- 3mam kciuki

W tym cyklu chyba jakos umknela, takze zpbaczymy. M na nocce, ja zaraz ide na film a wpadne wieczorkiem. Buzka

ja dzisiaj mam "boski" dzien..najpierw masakryczna klotnia, rzucanie obraczkami i grozenie rozwodem..pozniej placz przez 2 godziny, zgoda, sen, seksik ( :))) cudownie :))i wspolne gotowanie golabkow ( pierwszy raz w zyciu gotowalam ). wyszly rewelacyjne, az moj maz powiedzial ze lepsze niz babci ( a babcia jest mistrzem w robieniu golabkow )..teraz wpadlam tylko na chwile..tak mnie oczy bola ( jak zawsze po plakaniu ) ze ledwo widze na nie i pieka i spuchniete sa..

zycze wam spokojnego wieczora dziewuszki i slodkich snow

ja dzisiaj mam "boski" dzien..najpierw masakryczna klotnia, rzucanie obraczkami i grozenie rozwodem..pozniej placz przez 2 godziny, zgoda, sen, seksik ( :))) cudownie :))i wspolne gotowanie golabkow ( pierwszy raz w zyciu gotowalam ). wyszly rewelacyjne, az moj maz powiedzial ze lepsze niz babci ( a babcia jest mistrzem w robieniu golabkow )..teraz wpadlam tylko na chwile..tak mnie oczy bola ( jak zawsze po plakaniu ) ze ledwo widze na nie i pieka i spuchniete sa..

zycze wam spokojnego wieczora dziewuszki i slodkich snow

kochana dobrze ze juz wszystko wyjasnione ze juz pogodzeni.. to najwazniejsze.. no i wspolne gotowanie.. główka do góry.. bedzie dobrze..trzymam kciuki..

reklama
cześć kobietki!!!!!
wpadłam się pochwalić że dzisiaj przy rodzinnym ognisku widziałam 2 bociany i jednego z nich zarezerwowałam dla siebie hihihihi a ten drugi jest wolny:). pozdrawiam miłej nocki papa

Do góry