reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Komu to przeszkadzalo ze sa dwa watki ? niektorym dziewczyna z " mamusie, staraczki w 2009 roku " :wściekła/y: i dopiely swego :no::angry:
Jestem z tego powodu bardzo zla i nie bede sie udzielac na " mamusie,staraczki "
opuszczasz nas....?przeciez Twoje rady sa bezcenne,masz wielka wiedze ktora zawsze sie z nami dzielilas..
No właśnie a gdzie w.kropeczka???
w.kropeczka w Polsce baluje...miala testowac w wigilie ale niw dala znac wiec chyba nic z tego nie wyszlo....
BEZ SENSU Z TYM POŁĄCZENIEM WĄTKÓW!!!
starające sie w 2009 było kontynuacją roku 2008! komu to przeszkadzało?
nie można z powrotem tego rozdzielić??????:angry::angry::angry:
obawiam sie ze juz nic sie z tym nie da zrobic,zintegrujemy sie i powinno byc dobrze....

reklama
Wam tez wszystkim zycze wszystkiego najlepszego w tym nadchodzacym roku 2009 i by sie spelnily w koncu Wasze zyczenia o kochanych fasolkach :-) jeszcze bede tu zagladac poki co skladam juz zyczonka bo pewnie niedlugo bedziecie sie wykruszac pedac na sylwestrowe balangi czy to do znajomych czy bale :))

My siedzimy w domku sle zatem Wam jeszcze swiateczno noworoczne ciazowe fluidki by ten rok 2009 byl owocny :******************************

ps. dzis chyba dzien na spory z M naszymi hehe bo ja juz w rozmowie nawrzucalam bo wyczulam przez telefon ze juz go koledzy namowili na male co nie co i humorek dopisuje :) mam nadzieje ze tylko na humorku sie skonczy i ze jest to efekt sylwestrowej atmosfery oraz wczorajszej wiadomosci ale i tak sie wkurzylam bo ja siedze i szykuje a on sobie z kolegami tiu tiu w pracy a do mnie "ze w koncu sylwester" wrrrrrrrr....Wogole nie cierpie czegos takiego bo mowie ze jak zrobi zakupy extra to zrobie gyrosa to on mowi ze ok zrobi zakupy wszystkie i jak wroci posprzata mieszkanie po czym slysze wielki smiech jego kumpli jak tam z niego lacha darli ze "pantoflarz i wogole sprzta mieszkanie buhahah" :wściekła/y:
Dobry chlopak a tamci to czasem tacy ze niby zona a baba na boku i wogole :(

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
kartka2453.jpeg
kartka2449.jpeg

kartka2030.gif
kartka1155.jpg

A mój M pojechał na zakupy:-D
To dla niego kosmos:-D:-D:-D

kroptusia - no to rzeczywiscie nie wiadomo co powiedziec.. a moze powiedz tylko ze dziewczynki maja inaczej a chlopczyki maja inaczej i ze kiedys do tej rozmowy wrocicie..a cycuszki ma male bo jest malutka i jak urosnie to cycuszki tez jej urosna.. chyba bym to tak wytlumaczyla.. hehehe

dziewczyny wzytskim do siego:-D
fasolek cale mnostwo w nowym roku:-D

a do nas przychodza znajomi i ja wlasnie robie kapustke zasmazana,, w planach jeszcze dla nas zaciazonych bo kolezanka tez w ciazy koktajl z truskawek,, salatka owocowa,, bogracz,, jajka w majonezie,..i salatka warzywna plus obiadek schabik i pure..:)) plus lody.. ale bedzie obzarstwo.. ja cie krece....:-D

Witajcie Dziewczyny!
Dość długo nie pisałam na żadnym forum. Wcześniej byłam na Staraczkach 2008. Musiałam trochę zwolnić tempo.

Dzisiaj ostatni dzień roku więc życzę Wam wszystkim SPEŁNIENIA MARZEŃ a zwłaszcza tego jednego!!! 2009 rok na pewno będzie owocny. :tak:

Jeżeli chodzi o Staraczki 2009 i Mamusie.... to chyba nie ma to znaczenia. Owszem Staraczki 2009 to kontynuacja z 2008 roku,ale kochane moje czy wszystkie nie mamy tego samego celu? Tego samego marzenia? Nie ma sensu chyba tracić nerwów przez tytuł. No chyba,że dotyczy to czegoś jeszcze,a ja o tym nie wiem. To przepraszam! Tak więc moje drogie wspierajmy się dalej wspólnie. I te co starają się o pierwsze maleństwo i te co o kolejne. Im nas więcej tym więcej dobrych rad.

Życzę jeszcze raz Nam wszystkim małych, ślicznych bobasków w nowym roku!:-D

Jeżeli chodzi o Staraczki 2009 i Mamusie.... to chyba nie ma to znaczenia. Owszem Staraczki 2009 to kontynuacja z 2008 roku,ale kochane moje czy wszystkie nie mamy tego samego celu? Tego samego marzenia? Nie ma sensu chyba tracić nerwów przez tytuł. No chyba,że dotyczy to czegoś jeszcze,a ja o tym nie wiem. To przepraszam! Tak więc moje drogie wspierajmy się dalej wspólnie. I te co starają się o pierwsze maleństwo i te co o kolejne. Im nas więcej tym więcej dobrych rad.
zgadzam się z Tobą.
Nie ma żadnego znaczenia czy wątki są dwa czy jeden bo przecież wszystkie mamy ten sam cel. A na forum robił się już bałagan przez to rozdzielanie.
Wspierajmy sie w tym oto gronie i już :tak:

nie denerwuj sie kochana, tamci sie smieja a pewnie sami w domu ze sciereczkami lataja :D

W zwiazku z tym ze nadchodzi Nowy Rok, chcialabym wam zyczyc duuuuzo zdrowia, bo to przeciez najwazniejsze, milosci, spelnienia wszystkich marzen, nawet tych najskrytszych, a kazdej staraczce z osobna zycze wkoncu pieknej fasoleczki :):):)

Żaneta.

reklama
Dziewczyny chciałam złożyć wszytskim zyczenia miłości, zdrówka i spełnienia marzeń. I duuuuużo szczęśliwości na Nowy Rok 2009 w postaci dwóch czerwonych krech na teście i później ślicznego różowego bobaska!!
To będzie nasz rok staraczki 2009!!!!
Buziaczki dla wszytskich:-)

Do góry