reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy super się w tym czasie.Życzę Wam zabawy do białego rana,
najlepszych piosenek, pysznego szampana! (może być Picollo)
Choć nie jestem z Wami w noworoczną noc,
pamiętajcie też o mnie przez następny rok....
_§§§§§§____§§§§§§
__§§§§§§§§§__§§§§§§§§§
__ _______ *;*_________
_____ *;§_@_§;*_____
_______;*;*;_____
_______-(*^**^*)-_*,*,*, *
_____(*_________*)__ * *
____(*___________*)__ . . , *
____(*___________*)___ . . , *
___(*_____________*)___ . . . , *,,
__(*_______________*)___
((*-•*´~—~´**´~—~´*•-*))__
_ *—~´*•~-((@))-~•*´~—*______
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009.
(.•´`*.
*.*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\

reklama
J@god@ żebyś wiedziała uzależnia jak nie wiem co, właśnie wróciłam z Wrocławia bo byliśmy z mężem na zakuoach i jak tylko weszłam to pomijając wizyte w WC to odrazu na bb weszłam do Was :)
Powiem Ci kochana, że ja jak narazie kończe licencjata i do niedawna chciałam iść dalej w tym kierunku (pedagogika opiekuńczo - wychowawcza), ale w moim mieście, w każdym przedszkolu czy szkolnych świetlicach nie ma pracy, wsz stanowiska są zajęte, a jak już się znajdzie jakieś wolne to znajomości i nic poza tym. Jak narazie chyba po tym licencjacie zrobie sobie conajmniej roczną przerwę od nauki:) izastanowie się co dalej.
A Tobie gratuluje dojścia do dr!!!!!! A jaka specjalizacja??????

Beti1975 mam nadzieje kochana, dziękuje :*

Kroptusia dzięki za podtrzymanie na duchu, mam nadzieje, że uda mi się wziąć ostro do roboty, i gratuluje wytrwałości kochana że tak dzielnie dałaś radę :)

Niunia 27 no to miałas gorąco kochana, nie chciałabym się znaleźć w takiej sytuacji, ale w sumie jak pisałaś wcześniej to już wiedziałaś co pisać poraz drugi. Nie chciałabym przeżywać takiego stresu jak Ty pewnie przeżywałaś, gratuluje 5 :)
A co do męża to wczoraj byłam taka padnięta dniem, że szybko poszłam spać, a dziś mąż oznajmił mi, że on chce mieć dzidzie i nie da mi spokoju dopóki nie okarze się że już jest. Kocham go normalnie :)
A Twój mężuś niech tak Cie nie obwinia, bo on napewno nie wie jak bezskuteczne póby starania się o dzidzie mogą boleć wewnętrznie kobiete.... Trzymaj się kochana!

Ja Was przepraszam, że dopiero teraz się pojawiłam na BB, ale byliśmy z mężem we Wrocławiu. Chcieliśmy kupić nowe łóżko do naszej sypialni, na dobry początek nowego 2009 roku i oficjalny początek starania się o fasolkę. Ale tylko w IKEI mogliśmy od ręki kupić, ale nie było żadnego co by nam się podobało, a co najważniejsze solidne. Natomiast w Black Red White było idealne i slidne, ale na zamóienie oczywiście i koło 10 stycznia byśmy mogli dopiero je odebrać. Ale w poniedziałek pójdziemy do naszego BRW w naszym mieście i też nam zamówią. Troszkę się wkurzyłam, ale potem poszlismy na TESCO i AUCHAN troszkę zakupków porobliśmy i humor się poprawił.

Dziewuszki moje kochane nie życze nam nic innego jak tylko tego jak mnóstwa fasolinek i to jak najszybciej bez oczekiwania!!!
Szczęśliwego 2009 roku!!!!!!!!!!!!!!

P.S. ja dziś utrzymuje abstynencje, tak na wszelki wypadek :tak:

Dziewczynki moje kochane!!
Ja dziś dołuje z godziny na godzinę coraz bardziej:-:)-(
Ale mam nadzieję że Wy będziecie się świetnie dzisiaj bawić i życzę Wam poprostu tego czego się życzy dobrym ludziom:tak: plus saaaaaaamych dwóch kresiorek!!!!! II II II II II II II II II II
Przytulam Was mocniutko, staraczki bawcie się dobrze a zafasolkowane uważajcie na siebie i smacznego Picollo życzę :-D

Ja sie dolaczam do zyczen noworocznych!!! zycze wam wszystkim wszystkiego co sie szczesciem zwie,a przedewszystkim slicznych,zdrowych fasolek i duzo,duzo milosci. ja dzisiaj testowalam testem digi i wyszedl negatywny,wiec dzisiaj bedzie naprawde szampanska zabawa.no to buziaczki!do zobaczenia w nowym,lepszym roku.:-):-):-)

Dziewczynki moje kochane!!
Ja dziś dołuje z godziny na godzinę coraz bardziej:-:)-(
Ale mam nadzieję że Wy będziecie się świetnie dzisiaj bawić i życzę Wam poprostu tego czego się życzy dobrym ludziom:tak: plus saaaaaaamych dwóch kresiorek!!!!! II II II II II II II II II II
Przytulam Was mocniutko, staraczki bawcie się dobrze a zafasolkowane uważajcie na siebie i smacznego Picollo życzę :-D
dlaczego sie dolujesz?

A bo ja zawsze jestem taka w Sylwestra jakaś nijaka:/
A w tym roku na dodatek tym bardziej bo zawiódł mnie ktoś komu zaufałam, a to chyba najgorszy "prezent" na Nowy Rok.:-(
Ehh szkoda gadać :(

A bo ja zawsze jestem taka w Sylwestra jakaś nijaka:/
A w tym roku na dodatek tym bardziej bo zawiódł mnie ktoś komu zaufałam, a to chyba najgorszy "prezent" na Nowy Rok.:-(
Ehh szkoda gadać :(
nie mozesz dzisiaj sie smutkac!zabraniam ci!!!!pamietaj nadchodzi nowy,napewno lepszy rok.kazdy moze zaczac wszysko od nowa.buziaki!pa!;-):tak:;-):tak:

reklama
Kochane moje i ja chcialabym zlozyc wam wszystkim serdeczne zyczenia zdrowia szczescia pomyslnosci w nowym nadchodzacym roku duzo milosci fasolek gromadke i moze blizniaki na dokladke:)

Szampanskiej zabawy kochane ide na ball papa w nowym roku:0

Do góry