reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane dziewczynki! W ostatni dzień tego roku chciałabym wam życzyć aby nadchodzący rok był dla was i waszych rodzin najpiękniejszym z możliwych, aby na waszych testach poajwiły się upragnione dwie kreseczki, a na świecie wyczekane i wymarzone dzieciątka!!:-D:-D:-D

reklama
Przyjemnosci w dotyku,
Slodkosci w przelyku,
Szelestu w kieszeni,
I slonca promieni,
Oraz by Nowy Rok caly
Po prostu byl wspanialy !

Dziekuje wszystkim za zyczonka:-):tak::-). Mam nadzieje, ze sie spelnia dla wszystkich. Tym co ida na imprezki zycze szampanskiej zabawy, a tym co siedza w domu zycze spokojnego wieczorku. Mam nadzieje, ze Nowy Rok przyniesie duzo nowych fasolek!!!:tak::tak::tak:

Kochane wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia Naszego Największego marzenia:-):-):-)
To będzie wspaniały Rok!!!
2009 - ten rok, ten czas!!!
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco:-):-):-)
Sylwester typu Hause - to jest jednak to!!!
W ten Rok weszłam w cudownym nasrtoju - a to mi się żadko zdarzało... - to dobry znak - tak???:-)
Buzia- chyba za dużo bombelek...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej dziewuszki, sylwester minął bardzo szybko, teraz mamy nowy 2009 rok - super!
Dzidzi z moim mężem sobie wzajemnie życzyliśmy i tego z całych sił postaramy się dotrzymać!!!
Do popołudnia kochane, bo nie wiem o której poczuje się wyspana!!! :confused:

hello dziewczynki i tu melduje sie jako pierwsza- wyprawilam gosci do domu, a spac poszlysmy my dwie zaciazone ok 3 , chlopy poszly ok 5,, takze moj maz jeszcze spi i tak pospi do 14 hehe:-D umiescilam jedno zdjatko z sylwka:-D w galerii umieszcze wiecej :)

Witam wszystkie Staraczki w Nowym roku:-)
Jestem tu nowa,od kilku dni czytam forum i też staram się o dzidziusia.
W tamtym miesiącu niestety się nie udało,tak tak wiem że to bardzo krótko ale mam nadzieje że z waszą pomocą szybko się uda:tak:

Ja rowniez witam. Moj M zwina sie b. szybko chyba szczesciem sie upil bo nigdy tak nie pada ja siedzialam wyjatkowo dlugo za to wstalam pierwsza i rzadzimy od rana z cora w tym naszym nowym roku :))

Kochane Staraczki w Nowym Roku życzę Wam tego czego najbardziej pragniecie, czyli maleńkich Fasoleczek pod Waszymi sercami i by zdrowo rosły:tak: wierzę, że za rok już wielu (oby wszystkich) Was już tu nie będzie:-D

Muszę się pochwalić... Będziemy mieć SYNKA:-D
Nie na 100% bo jeszcze jest za malutki, by mieć pewnośc.
Od soboty byłam w szpitalu bo krwawiłam, ale już jest ok. Zrobili usg i widziałam Moje Maleństwo a nawet siusiaczka :-D

Buziaczki Kochane :tak:

czesc dziewczyny :-D
ja dopiero skonczylam sprzątac wieeelki syf po imprezie:tak:juz jest czysciutko i popijam sobie kawke:-) mąż wciąż śpi:-D:-D cycuchy wciąż mnie bolą:tak:
imagination dobrze ze wszystko juz wporządku, i gratuluje synka! ja osobiscie tez chcialabym synusia:zawstydzona/y:
tikanis sliczne wyglądałas:tak: zaraz obejrze reszte fotek;-)
karola.de witaj , napewno juz wkrotce sie uda i tobie:-D
kroptusia wcale sie nie dziwie twojemu M ze sie ze szczescia upil:-D
ninonka my rowniez z mezem zyczylismy sobie dzidziusia:sorry2: miejmy nadzieje ze sie spelni:blink:
pozdrawiam wszystkie staraczki:-D

reklama
Do góry