reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Halo! nikt nie widzi, mam problem z M.
Obwinia mnie o swoje ponuractwo i brak dzidzi!!!!!!!!!!!!
Macie jakąś redę?!

Moze ma poprostu gorszy dzien i jest poirytowany probami :no: przeciez to nie Twoja wina nikogo trzeba czasu i co najwyzej ingerencji lekarza...Z tego co piszesz nie robil badan?? Wiem jakie to ciezkie przekonac bo sama probowalam swojego ale sie nie udalo bo juz to przechodzil dawno temu i mu lekarz powiedzial ze jest bezplodny dlatego nie udalo mi sie go namowic a dzidzia przyszla bardzo niespodziewanie...Moze przeczekaj ten czas. Ja jak mialam wlasnie takie dni ze znow NIC muchy w nosie i sie klocilismy jak nie daj Boze wspomnial o dzidzi to tez "zrob badania samo sie z siebie nie wezmie"...Dzis odposc a jutro pojutrze spokojnie porozmawiajcie przeciez problem moze lezec po jego stronie nie powinien tak mowic ale w nerwach roznie bywa

reklama
niunia... nie wiem co Ci mogę poradzić:-( może jest własnie tak jak pisze Kroptusia... Twój M ma gorszy dzien...

trzymam za Was kciuki co byście się pogodzili i już nie kłócili :tak:

ja jak mojemu powiedziałam że byc może bedzie musiał zrobić badania obrócił to w sumie w żart, zaczął przeszukiwać fora internetowe i jaja sobie robił że muszę z nim wejść do toalety i pytał czy jak się robi te badania to obsługa pielęgniarki jest w cenie :dry:

Agadaria dziękuję za informacje. A tak swoją drogą - (i naprawdę nie nakręcając się tylko faktycznie) - nie wiem czy to wina Duphastonu czy czego - ja mam tak teraz - poprostu spię na siedząco.. - od kilku dni - mam taka możliwość bo do 5 st. mam wolne, i nie mogę tego przezwyciężyć...Popołudniu- ok 15 gdybym zamknęła oczy na 2 minutki - zasnełabym prza garnku, gdziekolwiek... -położę się i odlot, dziś sp. do 9 obudziłam się i wciąż zmęczona jestem... - Czy ktoś wie może czemu?
Dziewczynki, czy któraś z Was jadła duphaston od 15 dc? Ja tak mam 3 miesiąc, bo gdyby była dzidzia,to jest to po to, aby się trzymała mnie mocniutko...
Tylko, że 3 miesiące i dalej nic? Nie wspomnę o tym, jak się przez to "rośnie" i od wewnątrz puchnie. Podpbno, niektóre kobiety, podczas zażyw. mają objawy podobne do ciążowych.. - czy ktoś tak miał? Będe bardzo wdzieczna za odp., bo juz nie wiem, czy to to, czy może dzidzia:dry:??? Bardzo bym chciała...
I podobno cos mi się z twarzą stało:-) Mój M. wczoraj stwierdził"ale masz dziwną cere, jakieś takie plamki..." - HELP......:nerd:
Smartka to jest własnie to o czym mówie,ja poszłam do ginka w 5tc na potwierdzenie ze fasolka jest.Ten mnie nastraszyl,ze zbyt nisko osadzona,ze poronie i wogóle.Dostałam duphaston wlasnie po to,by dzidzia sie trzymała(dopóki nie rozwinie sie łożysko)i spałam dosłownie całą dobe(po16-20h dziennie!!!!).Wstawałam tylko na kolacje jak m wracał z pracy i dalej spac.Na studiach mówiłam,ze mam mdłosci i nie mogłam byc.Tyle.Ale plamek na twarzy nie miałam zadnych.A moze nic nie widziałam,bo tylko wstawałam siku w nocy,wiec i tak było ciemno :-D:-D:-D
Halo! nikt nie widzi, mam problem z M.
Obwinia mnie o swoje ponuractwo i brak dzidzi!!!!!!!!!!!!
Macie jakąś redę?!
niunia27,współczuje
Facet ma złe dni,moze cos w pracy sie dzieje i odreagowuje w domu.Nie czuj sie winna,bo nie jestes winna.Domyslam sie,ze jego słowa Cie bolą,ale jak tu juz Kroptusia pisała,odczekaj dzien i wtedy poprozmawiajcie.Szkoda Twoich nerwów

A to co pisałas,ze mi sie chce uczyc-wiesz,to tylko 2 m-ce.Nigdy nie lubiłam sie uczyc,choc nauka mi bardzo łatwo przychodziła,po prostu musze myslec o pracy,a ten kurs to po prostu czysto praktyczne przygotowanie do zawodu.Czy teraz czy na poczatku nowej pracy to i tak i tak bede musiała to przejsc

ja jak mojemu powiedziałam że byc może bedzie musiał zrobić badania obrócił to w sumie w żart, zaczął przeszukiwać fora internetowe i jaja sobie robił że muszę z nim wejść do toalety i pytał czy jak się robi te badania to obsługa pielęgniarki jest w cenie :dry:
ach ten humor naszych facetów,czasem mogliby sie w jezyk ugryzc,nie przejmuj sie Anetko,to faktycznie był zart,choc dla Ciebie nie smieszny;-)

Kinga85,nie ma za co,po to tu jestesmy kochana.Super ze masz taką fajną mamę,która Cie wspiera.Udanej zabawy na Sylwka!!!!

Ostatnia edycja:
agadaria... wiem że to żart :-D ja juz przez te prawie 10 latek co razem jesteśmy przyzwyczaiłam się do czarnego humoru mojego M :-p no cóż widziały gały co brały ;-)

spałam dosłownie całą dobe(po16-20h dziennie!!!!).Wstawałam tylko na kolacje jak m wracał z pracy i dalej spac.Na studiach mówiłam,ze mam mdłosci i nie mogłam byc.Tyle.Ale plamek na twarzy nie miałam zadnych.A moze nic nie widziałam,bo tylko wstawałam siku w nocy,wiec i tak było ciemno :-D:-D:-D
No to ladnie :-) mi sie tez chce spac troszku znuzona w dzien ale nie az tak poza tym ja nie moge:tak: bo cora siedzi na glowie i nie daje

reklama
Szczęśliwego Nowego

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

Roku !!!!!!!!!!!!
Niech to bedzie prawdziwy BabyBoom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry