Halo! nikt nie widzi, mam problem z M.
Obwinia mnie o swoje ponuractwo i brak dzidzi!!!!!!!!!!!!
Macie jakąś redę?!
Moze ma poprostu gorszy dzien i jest poirytowany probami
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halo! nikt nie widzi, mam problem z M.
Macie jakąś redę?!
Smartka to jest własnie to o czym mówie,ja poszłam do ginka w 5tc na potwierdzenie ze fasolka jest.Ten mnie nastraszyl,ze zbyt nisko osadzona,ze poronie i wogóle.Dostałam duphaston wlasnie po to,by dzidzia sie trzymała(dopóki nie rozwinie sie łożysko)i spałam dosłownie całą dobe(po16-20h dziennie!!!!).Wstawałam tylko na kolacje jak m wracał z pracy i dalej spac.Na studiach mówiłam,ze mam mdłosci i nie mogłam byc.Tyle.Ale plamek na twarzy nie miałam zadnych.A moze nic nie widziałam,bo tylko wstawałam siku w nocy,wiec i tak było ciemnoAgadaria dziękuję za informacje. A tak swoją drogą - (i naprawdę nie nakręcając się tylko faktycznie) - nie wiem czy to wina Duphastonu czy czego - ja mam tak teraz - poprostu spię na siedząco.. - od kilku dni - mam taka możliwość bo do 5 st. mam wolne, i nie mogę tego przezwyciężyć...Popołudniu- ok 15 gdybym zamknęła oczy na 2 minutki - zasnełabym prza garnku, gdziekolwiek... -położę się i odlot, dziś sp. do 9 obudziłam się i wciąż zmęczona jestem... - Czy ktoś wie może czemu?
Dziewczynki, czy któraś z Was jadła duphaston od 15 dc? Ja tak mam 3 miesiąc, bo gdyby była dzidzia,to jest to po to, aby się trzymała mnie mocniutko...
Tylko, że 3 miesiące i dalej nic? Nie wspomnę o tym, jak się przez to "rośnie" i od wewnątrz puchnie. Podpbno, niektóre kobiety, podczas zażyw. mają objawy podobne do ciążowych.. - czy ktoś tak miał? Będe bardzo wdzieczna za odp., bo juz nie wiem, czy to to, czy może dzidzia??? Bardzo bym chciała...
I podobno cos mi się z twarzą stało:-) Mój M. wczoraj stwierdził"ale masz dziwną cere, jakieś takie plamki..." - HELP......![]()
niunia27,współczujeHalo! nikt nie widzi, mam problem z M.
Macie jakąś redę?!
ach ten humor naszych facetów,czasem mogliby sie w jezyk ugryzc,nie przejmuj sie Anetko,to faktycznie był zart,choc dla Ciebie nie smieszny;-)ja jak mojemu powiedziałam że byc może bedzie musiał zrobić badania obrócił to w sumie w żart, zaczął przeszukiwać fora internetowe i jaja sobie robił że muszę z nim wejść do toalety i pytał czy jak się robi te badania to obsługa pielęgniarki jest w cenie![]()
No to ladnie :-) mi sie tez chce spac troszku znuzona w dzien ale nie az tak poza tym ja nie mogespałam dosłownie całą dobe(po16-20h dziennie!!!!).Wstawałam tylko na kolacje jak m wracał z pracy i dalej spac.Na studiach mówiłam,ze mam mdłosci i nie mogłam byc.Tyle.Ale plamek na twarzy nie miałam zadnych.A moze nic nie widziałam,bo tylko wstawałam siku w nocy,wiec i tak było ciemno![]()
jaki bezsens pfff , komu to przeszkadzalo pfff....![]()