reklama
Dziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat
Madziaas
Już jesteś:)
Ja ci niestety nie pomoge,nie znam sie na tym wogóleDziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat
Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochanie! Dla Ciebie i Twojego małża z okazji 2 rocznicy ślubu ogromne buziaki i szybko fasoleczki życzę! Całusy!
Oh dziękuję Kochana!!
Babki mi z M dzisiaj stuknęło 6 lat
Wszystkiego naj, naj, naj i różowej fasolki:-)
No to gratulki, nam 17/05 minie 2 lata po slubie, a 19/05 10 lat razem.
U mnie nadal brak @, chyba cos mi sie zaczna cykle ponad 30dniowe, kurdee
Może fasolka..:-)
Trzymam kciuki Kochana!!
A ja już chyba zmykam spac moje drogie, bo Filipek dziś mnie wymęczył. DObrze, że jutro ide do niego na 11 i będzie tez jego mama to sobie pogadamy i będzie mi raźniej
DObrej nocy Kochane!!
Trzymam kciuki Kochana!!
A ja już chyba zmykam spac moje drogie, bo Filipek dziś mnie wymęczył. DObrze, że jutro ide do niego na 11 i będzie tez jego mama to sobie pogadamy i będzie mi raźniej
DObrej nocy Kochane!!
Mnie pobolewaja jajniki na zmiane i troche macica- takze @ murowana, trudno- ale mogla by juz przyjsc
Ja troszke dzis tez cos takiego poczulam, ale piersi nadal nic a nic. Kupilam kolejny test i mam zamiar jutro sie przetestowac (tym razem porzadnie). Kto jeszcze nie spi-prosba o trzymanie kciukow.
Ja troszke dzis tez cos takiego poczulam, ale piersi nadal nic a nic. Kupilam kolejny test i mam zamiar jutro sie przetestowac (tym razem porzadnie). Kto jeszcze nie spi-prosba o trzymanie kciukow.
3mam i wzajemnie prosze za mnie tez, zeby to nie byla spozniona @ tylko fasolinka. Mykam wpadne jutro, milej nocki
reklama
Dziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat
Jak przeczytałam Twojego posta to wiedziałam, że mi coś dzwoni ale nie wiedziałam dokładnie gdzie. Pomyślałam poprzypominałam sobie i już wiem
Jeśli chodzi o olej z wiesiołka to mojej siostrze lekarz zalecił na zbicie cholesterolu, ale koleżanka brała właśnie jak starali się o dzidziusia. Podobno wiesiołek dobrze działa na wiele spraw, jeśli chodzi o ciąże to poprawia jakość śluzu płodnego. Powinno się go brać od pierwszego dnia cyklu do owulacji, nie należy brać w ciąży bo może powodować skurcze macicy prowadzące do poronienia.
Castagnus - ja brałam na uregulowanie cyklu i w moim przypadku zadziałał rewelacyjnie. Wiem, że pomaga też na bolesne miesiączki. Z ciekawości poczytałam w necie i z racji że stymuluje owulację można go brać przed ciążą, ale też od początku cyklu do owulacji.
Nie wiem natomiast jak to wygląda z dawkowaniem, ale pewnie będzie na ulotce dołączonej do leków
Podziel się: