reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Popatrz z tego co widzę to my ten sam rocznik jesteśmy, a ja dopiero znam Narzeczonka 1,5 roku i już ślub:tak:

hehe ja to lepiej co nieco:-Dbo ja jestem rocznik tak jak wy tylko z grudnia ,ale ja znam sie 3 lata z M tylko że jak 25 lutego pierwszy raz sie poznaliśmy to już latem o dzieciach gadaliśmy co juz w październiku zaręczyny w lutym slub a do tego już byłam w ciąży bo bardzo chcieliśmy już mieć i jest nasz Dominis;-):-)to się czuje jak człowiek chce to będzie razem i miłość jak jest to na co czekać;-)

reklama
hehe ja to lepiej co nieco:-Dbo ja jestem rocznik tak jak wy tylko z grudnia ,ale ja znam sie 3 lata z M tylko że jak 25 lutego pierwszy raz sie poznaliśmy to już latem o dzieciach gadaliśmy co juz w październiku zaręczyny w lutym slub a do tego już byłam w ciąży bo bardzo chcieliśmy już mieć i jest nasz Dominis;-):-)to się czuje jak człowiek chce to będzie razem i miłość jak jest to na co czekać;-)

Hehe no to super:-D rzeczywiście jak się wie, że TO jest TO to nie ma na co czekać:tak: my też już dość szybko zaczęliśmy myśleć o ślubie i dzieciach:-D

Ja mojego znam 11 lat, razem od 10ciu, dwa lata bedzie niedlugo od cywilnego, bralismy w UK, a koscielny bralismy w zeszlym roku w sierpniu.

Dobra ja mykam, za niedlugo do domku, na obiad na miasto i na solarium, bede pozniej, Buziole.

Patrycja- niedlugo testujesz widze- 3mam kciuki

Poczekaj moze troszke Ci sie wydluzyl cykl, ja tak mialam w ostatnim ocale 5 czy 6 dni, wiec u mnie jeszcze nic przesadzone, ale jest 50/50 szans. Dzisiaj ide sie smarzyc a potem M zabiera mnie na obiad :)- yupi nie trzeba gotowac
Czyli nadal czekasz.
Od operacji fakt mi sie stopniowo wydluza, ale bylo o nie wiecej niz 2 dni miesiecznie.A dzis jest 4ty dzien. A moze w tym miesiacu mialam cykl bezowulacyjny? (ale wydaje mi sie, ze mialam sluz plodny!)-nie mierzylam systematycznie temperatury wiec nie wiem. Troche glupio, ze baba po 30 nad czyms takim sie zastanawia.
A moj maz wlasnie zabral na spacer corke i psa, wiec mam troche spokoju.

reklama
Do góry