reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Popatrz z tego co widzę to my ten sam rocznik jesteśmy, a ja dopiero znam Narzeczonka 1,5 roku i już ślub:tak:

hehe ja to lepiej co nieco:-Dbo ja jestem rocznik tak jak wy tylko z grudnia ,ale ja znam sie 3 lata z M tylko że jak 25 lutego pierwszy raz sie poznaliśmy to już latem o dzieciach gadaliśmy co juz w październiku zaręczyny w lutym slub a do tego już byłam w ciąży bo bardzo chcieliśmy już mieć i jest nasz Dominis;-):-)to się czuje jak człowiek chce to będzie razem i miłość jak jest to na co czekać;-)

reklama
hehe ja to lepiej co nieco:-Dbo ja jestem rocznik tak jak wy tylko z grudnia ,ale ja znam sie 3 lata z M tylko że jak 25 lutego pierwszy raz sie poznaliśmy to już latem o dzieciach gadaliśmy co juz w październiku zaręczyny w lutym slub a do tego już byłam w ciąży bo bardzo chcieliśmy już mieć i jest nasz Dominis;-):-)to się czuje jak człowiek chce to będzie razem i miłość jak jest to na co czekać;-)

Hehe no to super:-D rzeczywiście jak się wie, że TO jest TO to nie ma na co czekać:tak: my też już dość szybko zaczęliśmy myśleć o ślubie i dzieciach:-D

Ja mojego znam 11 lat, razem od 10ciu, dwa lata bedzie niedlugo od cywilnego, bralismy w UK, a koscielny bralismy w zeszlym roku w sierpniu.

Dobra ja mykam, za niedlugo do domku, na obiad na miasto i na solarium, bede pozniej, Buziole.

Patrycja- niedlugo testujesz widze- 3mam kciuki

Poczekaj moze troszke Ci sie wydluzyl cykl, ja tak mialam w ostatnim ocale 5 czy 6 dni, wiec u mnie jeszcze nic przesadzone, ale jest 50/50 szans. Dzisiaj ide sie smarzyc a potem M zabiera mnie na obiad :)- yupi nie trzeba gotowac
Czyli nadal czekasz.
Od operacji fakt mi sie stopniowo wydluza, ale bylo o nie wiecej niz 2 dni miesiecznie.A dzis jest 4ty dzien. A moze w tym miesiacu mialam cykl bezowulacyjny? (ale wydaje mi sie, ze mialam sluz plodny!)-nie mierzylam systematycznie temperatury wiec nie wiem. Troche glupio, ze baba po 30 nad czyms takim sie zastanawia.
A moj maz wlasnie zabral na spacer corke i psa, wiec mam troche spokoju.

reklama
Do góry