reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień doberek Dziewczyny:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-DBabki mi z M dzisiaj stuknęło 6 lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Troszeczkę spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, naj, naj:-D

No to gratulki, nam 17/05 minie 2 lata po slubie, a 19/05 10 lat razem.
U mnie nadal brak @, chyba cos mi sie zaczna cykle ponad 30dniowe, kurdee

To niedługo impreza się szykuje:tak: trzymam kciuki za dalszy brak @:-D

Dziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat

Kochana no niestety ja w tej materii też jestem ciemna i Ci nie pomogę:baffled:

Ja troszke dzis tez cos takiego poczulam, ale piersi nadal nic a nic. Kupilam kolejny test i mam zamiar jutro sie przetestowac (tym razem porzadnie). Kto jeszcze nie spi-prosba o trzymanie kciukow.

Ja już spałam, ale dziś trzymam kciuki:-D

Kochane ja padam już o 21, a wyspać się nie umem:angry: no, ale jeszcze jakoś funkcjonuję:-p sporo mam jeszcze załatwiania i codziennie gdzieś trzeba biegać, ale jakoś narazie daję radę:-)

reklama
U mnie ogólnie rzecz biorąc jest bardzo źle, dlatego jeśli bywam na forum to tylko czytam - i mimo że nie odpisuje to bardzo ciepło o was wszystkich myślę..:-:)-(
Jestem mocno rozczarowana niektórymi rzeczami i trwa we mnie bardzo powolny proces trawienia tego wszystkiego. Po za rozczarowaniem mocne przygaszenie i brak optymizmu życiowego, i cholercia jasna! do tego jeszcze jestem przeziębiona.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj na uczelni uzyskałam przedostatni wpis - jeszcze jeden w poniedziałek i mam absolutorium ( będę miała wyższe wykształcenie, bez magistra ) - i zostanie tylko wtedy obrona i może w końcu zostanę magistrem :):biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj jadę do kilku placówek by złożyć swoje dokumenty aplikacyjne, być może uda mi się znaleźć pracę w zawodzie i zgodną z wykształceniem?!:confused::confused:

Nie chce wam już smędzić, macie swoje radości i swoje problemy..

U mnie ogólnie rzecz biorąc jest bardzo źle, dlatego jeśli bywam na forum to tylko czytam - i mimo że nie odpisuje to bardzo ciepło o was wszystkich myślę..:-:)-(
Jestem mocno rozczarowana niektórymi rzeczami i trwa we mnie bardzo powolny proces trawienia tego wszystkiego. Po za rozczarowaniem mocne przygaszenie i brak optymizmu życiowego, i cholercia jasna! do tego jeszcze jestem przeziębiona.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj na uczelni uzyskałam przedostatni wpis - jeszcze jeden w poniedziałek i mam absolutorium ( będę miała wyższe wykształcenie, bez magistra ) - i zostanie tylko wtedy obrona i może w końcu zostanę magistrem :):biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj jadę do kilku placówek by złożyć swoje dokumenty aplikacyjne, być może uda mi się znaleźć pracę w zawodzie i zgodną z wykształceniem?!:confused::confused:

Kochana Będzie na pewno wszystko dobrze tylko czasu..co do mgr to coś z prawem:D??? A jeśli doszłaś już tak daleko MGR za niedługo będzie na pieczątce:)
Mnie meczy już katar, i mam już tego dosyć.:wściekła/y:
Miałam kilka dni wolnego, i nie chce mi się wracać do pracy a dziś nocka..

Życzę miłego dnia serduszka:-)

Witajcie z rańca dziewuszki:-D
Ale u nas brzydka pogoda:baffled: zimno, wietrznie i pochmurno, normalnie wychodzic się z domu nie chce. A tu trzeba do Filipka isc na 11:tak:
Co tam u Was? Ktora dziś testuje? Kciuki zaciśnięte!!:tak::-)

3mam i wzajemnie prosze za mnie tez, zeby to nie byla spozniona @ tylko fasolinka. Mykam wpadne jutro, milej nocki
Ola 85, Mama Sowka- dzieki za kciuki.
No coz-jedna krecha i w dodatku 36.6 nie wiem, co sie ze mna dzieje w tym miesiacu. Czyli teraz tylko czekanie na @...Juz mi sie wszystkiego odechciewa.

Ostatnia edycja:
HEJKA:-)
Ja nie wiem kiedy mam owólkę. Nie używam,żadnych testów owólacyjnych czy czegos tam. Po prostu od któregoś dnia trzeba zacząc i już:-p

To ja od 9 zacznę i tak do 17dc:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-DBabki mi z M dzisiaj stuknęło 6 lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-)

Taaaak! Mam wielkie przeczucia! na @. :-D:-D:-D Wczoraj zaczął mnie boleć brzuch,jajniki,macica.... Sama nie wiem co dokładnie.:-) Tak więc czekam cierpliwie na @,a za jakieś 3 tygodnie znowu idziemy z M na badania. Ciekawe czy jest już lepiej.

mi też tak i to od samego początku i cycuchy no ale to tez objawy na @ chociaż cycuchy mnie nie bolały nigdy @ i wogóle hmm no chyba że tego nie zauważałam bo my to umiemy sie nakręcić ale kochana trzymam kciuki za fasolke:tak:;-)

super że na uczelni ok i tak do przodu :-)no a humorki to kazda z nas ma i nie przejmuj się:tak:ps.my jesteśmy tu od tego żeby się wspierać więc wal jak coś smuci cię:tak:

No coz-jedna krecha i w dodatku 36.6 nie wiem, co sie ze mna dzieje w tym miesiacu. Czyli teraz tylko czekanie na @...Juz mi sie wszystkiego odechciewa.

o jejku tule mocno aby się wkońcu udało duuuzo nas czeka na fasolki i mam nadzieję że si ę uda KCIUKI WIELKIE:tak:;-)

Patrysia86-przydadza sie, przydadza.... Chyba musze wreszcie cos zaczac robic w domu, bo po tym tescie nic do tej pory sensownego nie zrobilam...W takim dniu lepiej miec prace poza domem, housewives (czyli i ja) maja przerypane...

Poczekaj moze troszke Ci sie wydluzyl cykl, ja tak mialam w ostatnim ocale 5 czy 6 dni, wiec u mnie jeszcze nic przesadzone, ale jest 50/50 szans. Dzisiaj ide sie smarzyc a potem M zabiera mnie na obiad :)- yupi nie trzeba gotowac

Przyszla mamusia- przytulam- ulozy sie zobaczysz, ja sobie wmawiam skoro caly czas jest zle- to tylko moze byc lepiej.

Mama Sówka - podrzuce pare drinków tego dnia, ale ciekawa jestem czy maz bedzie pamietal, ale Boze zaczyna do mnie docierac, tyle lat razem :szok:- cos wkoncu musi z tego wyjsc- mam na mysli fasolinke albo fasolinka

Ostatnia edycja:
reklama
Mama Sówka - podrzuce pare drinków tego dnia, ale ciekawa jestem czy maz bedzie pamietal, ale Boze zaczyna do mnie docierac, tyle lat razem :szok:- cos wkoncu musi z tego wyjsc- mam na mysli fasolinke albo fasolinka

Popatrz z tego co widzę to my ten sam rocznik jesteśmy, a ja dopiero znam Narzeczonka 1,5 roku i już ślub:tak:

Do góry