reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień doberek Dziewczyny:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-DBabki mi z M dzisiaj stuknęło 6 lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Troszeczkę spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, naj, naj:-D

No to gratulki, nam 17/05 minie 2 lata po slubie, a 19/05 10 lat razem.
U mnie nadal brak @, chyba cos mi sie zaczna cykle ponad 30dniowe, kurdee

To niedługo impreza się szykuje:tak: trzymam kciuki za dalszy brak @:-D

Dziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat

Kochana no niestety ja w tej materii też jestem ciemna i Ci nie pomogę:baffled:

Ja troszke dzis tez cos takiego poczulam, ale piersi nadal nic a nic. Kupilam kolejny test i mam zamiar jutro sie przetestowac (tym razem porzadnie). Kto jeszcze nie spi-prosba o trzymanie kciukow.

Ja już spałam, ale dziś trzymam kciuki:-D

Kochane ja padam już o 21, a wyspać się nie umem:angry: no, ale jeszcze jakoś funkcjonuję:-p sporo mam jeszcze załatwiania i codziennie gdzieś trzeba biegać, ale jakoś narazie daję radę:-)

reklama
U mnie ogólnie rzecz biorąc jest bardzo źle, dlatego jeśli bywam na forum to tylko czytam - i mimo że nie odpisuje to bardzo ciepło o was wszystkich myślę..:-:)-(
Jestem mocno rozczarowana niektórymi rzeczami i trwa we mnie bardzo powolny proces trawienia tego wszystkiego. Po za rozczarowaniem mocne przygaszenie i brak optymizmu życiowego, i cholercia jasna! do tego jeszcze jestem przeziębiona.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj na uczelni uzyskałam przedostatni wpis - jeszcze jeden w poniedziałek i mam absolutorium ( będę miała wyższe wykształcenie, bez magistra ) - i zostanie tylko wtedy obrona i może w końcu zostanę magistrem :):biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj jadę do kilku placówek by złożyć swoje dokumenty aplikacyjne, być może uda mi się znaleźć pracę w zawodzie i zgodną z wykształceniem?!:confused::confused:

Nie chce wam już smędzić, macie swoje radości i swoje problemy..

U mnie ogólnie rzecz biorąc jest bardzo źle, dlatego jeśli bywam na forum to tylko czytam - i mimo że nie odpisuje to bardzo ciepło o was wszystkich myślę..:-:)-(
Jestem mocno rozczarowana niektórymi rzeczami i trwa we mnie bardzo powolny proces trawienia tego wszystkiego. Po za rozczarowaniem mocne przygaszenie i brak optymizmu życiowego, i cholercia jasna! do tego jeszcze jestem przeziębiona.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj na uczelni uzyskałam przedostatni wpis - jeszcze jeden w poniedziałek i mam absolutorium ( będę miała wyższe wykształcenie, bez magistra ) - i zostanie tylko wtedy obrona i może w końcu zostanę magistrem :):biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj jadę do kilku placówek by złożyć swoje dokumenty aplikacyjne, być może uda mi się znaleźć pracę w zawodzie i zgodną z wykształceniem?!:confused::confused:

Kochana Będzie na pewno wszystko dobrze tylko czasu..co do mgr to coś z prawem:D??? A jeśli doszłaś już tak daleko MGR za niedługo będzie na pieczątce:)
Mnie meczy już katar, i mam już tego dosyć.:wściekła/y:
Miałam kilka dni wolnego, i nie chce mi się wracać do pracy a dziś nocka..

Życzę miłego dnia serduszka:-)

Witajcie z rańca dziewuszki:-D
Ale u nas brzydka pogoda:baffled: zimno, wietrznie i pochmurno, normalnie wychodzic się z domu nie chce. A tu trzeba do Filipka isc na 11:tak:
Co tam u Was? Ktora dziś testuje? Kciuki zaciśnięte!!:tak::-)

3mam i wzajemnie prosze za mnie tez, zeby to nie byla spozniona @ tylko fasolinka. Mykam wpadne jutro, milej nocki
Ola 85, Mama Sowka- dzieki za kciuki.
No coz-jedna krecha i w dodatku 36.6 nie wiem, co sie ze mna dzieje w tym miesiacu. Czyli teraz tylko czekanie na @...Juz mi sie wszystkiego odechciewa.

Ostatnia edycja:
HEJKA:-)
Ja nie wiem kiedy mam owólkę. Nie używam,żadnych testów owólacyjnych czy czegos tam. Po prostu od któregoś dnia trzeba zacząc i już:-p

To ja od 9 zacznę i tak do 17dc:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-DBabki mi z M dzisiaj stuknęło 6 lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-)

Taaaak! Mam wielkie przeczucia! na @. :-D:-D:-D Wczoraj zaczął mnie boleć brzuch,jajniki,macica.... Sama nie wiem co dokładnie.:-) Tak więc czekam cierpliwie na @,a za jakieś 3 tygodnie znowu idziemy z M na badania. Ciekawe czy jest już lepiej.

mi też tak i to od samego początku i cycuchy no ale to tez objawy na @ chociaż cycuchy mnie nie bolały nigdy @ i wogóle hmm no chyba że tego nie zauważałam bo my to umiemy sie nakręcić ale kochana trzymam kciuki za fasolke:tak:;-)

super że na uczelni ok i tak do przodu :-)no a humorki to kazda z nas ma i nie przejmuj się:tak:ps.my jesteśmy tu od tego żeby się wspierać więc wal jak coś smuci cię:tak:

No coz-jedna krecha i w dodatku 36.6 nie wiem, co sie ze mna dzieje w tym miesiacu. Czyli teraz tylko czekanie na @...Juz mi sie wszystkiego odechciewa.

o jejku tule mocno aby się wkońcu udało duuuzo nas czeka na fasolki i mam nadzieję że si ę uda KCIUKI WIELKIE:tak:;-)

Patrysia86-przydadza sie, przydadza.... Chyba musze wreszcie cos zaczac robic w domu, bo po tym tescie nic do tej pory sensownego nie zrobilam...W takim dniu lepiej miec prace poza domem, housewives (czyli i ja) maja przerypane...

Poczekaj moze troszke Ci sie wydluzyl cykl, ja tak mialam w ostatnim ocale 5 czy 6 dni, wiec u mnie jeszcze nic przesadzone, ale jest 50/50 szans. Dzisiaj ide sie smarzyc a potem M zabiera mnie na obiad :)- yupi nie trzeba gotowac

Przyszla mamusia- przytulam- ulozy sie zobaczysz, ja sobie wmawiam skoro caly czas jest zle- to tylko moze byc lepiej.

Mama Sówka - podrzuce pare drinków tego dnia, ale ciekawa jestem czy maz bedzie pamietal, ale Boze zaczyna do mnie docierac, tyle lat razem :szok:- cos wkoncu musi z tego wyjsc- mam na mysli fasolinke albo fasolinka

Ostatnia edycja:
reklama
Mama Sówka - podrzuce pare drinków tego dnia, ale ciekawa jestem czy maz bedzie pamietal, ale Boze zaczyna do mnie docierac, tyle lat razem :szok:- cos wkoncu musi z tego wyjsc- mam na mysli fasolinke albo fasolinka

Popatrz z tego co widzę to my ten sam rocznik jesteśmy, a ja dopiero znam Narzeczonka 1,5 roku i już ślub:tak:

Do góry