reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam czwartkowo, witam:-)
Według mojego suwaczka to dziś będą staranka:rofl2::happy::-D
Tylko nie wiem czy mój P nie będzie zmęczony bo z pracy wraca o 18:00 a potem idziemy jeszcze do znajomych..Ale jak wrócimy..:laugh2::rofl2:
Już ja się nim zajmę:laugh2::rofl2::-D
A co tam dziewczynki u Was?;-)

dzieki bardzo za odpowiedz OLU :-):-):-):-)
odrazu mi sie lepiej zrobilo na serduchu...
to bede czekac z tym testem zeby deprechy nie dostac jak mi wyjdzie teraz negatywny
to jest moj pierwszy m-c staranki ale mam ogromna nadzieje :tak::tak::tak::tak:
Olu ja tez nie mieszkam w Polsce wiec badania krwi odpadaja i jeszcze pare innych rzeczy tutaj jest takie zacofanie ze szkoda gadac :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dam znac odrazu po tescie :-p:-p:-p:-p prosze trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez za was bede trzymac i wpadac czesciej

Dziewuszki Kochane przenoszę się do wątku starania..-wątpliwości, był to mój pierwszy wątek na którym zaczęłam sie udzielac i myślałam,że zniknął ale tylko nazwę zmienił. Będę Was odwiedzac Kochane jak tylko będę mogła:tak:
Zresztą zapraszam serdecznie na tamten wątek:tak:
To kontynuacja wątku z 2008r.
Pozdrawiam Kochane, buziaczki!!:rofl2:

Dziewuszki Kochane przenoszę się do wątku starania..-wątpliwości, był to mój pierwszy wątek na którym zaczęłam sie udzielac i myślałam,że zniknął ale tylko nazwę zmienił. Będę Was odwiedzac Kochane jak tylko będę mogła:tak:

Zresztą zapraszam serdecznie na tamten wątek:tak:
To kontynuacja wątku z 2008r.
Pozdrawiam Kochane, buziaczki!!:rofl2:

ja się udzielam na 4 o ile dobrze policzyłam wątkach co nie zaszkodzi i tobie udzielać się na dwóch:-p:-p:-p

Witam Was dziewuszki:-);-)
Napiszę Wam co mnie męczy,może macie tez takie objawy:szok: okres dostałam 30 marca i od 6 kwietnia zaczeliśmy się z mężusiem przytulać i tak co dwa dni i zawsze po przytulankach czuję jak ćmi mnie brzuch tak jak na okres:angry: i czuję ból w krzyżu tak jak przed okresem:rofl2: czy to jest normalne??? nie jest to aż taki mocny ból bardziej tak mnie ćmi i zawsze mam tak po przytulankach:wściekła/y:a może to normalne:baffled:
Pozdrawiam

reklama
Witam wszystkie Dziewuszki :-)

Maggie WIEEEEELKIIIEEEEE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co do lekarza jak jestes z wawki to ja pracuje w szpitalu ginekologiczno polozniczym w wawce i u nas jest program dla kobiet w ciazy (prowadzenie ciazy od poczatku do konca ).
Takze jak cos to odezwij sie do mnie to podam Ci szczegóły jakby Cie interesował.

Buziaki dla Wszystkich

Do góry