reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
"mam do Was pytanko w ile dni po zaplodnieniu moge zrobic test???

czy musze czekac do dnia w ktorym ma wystapic miesiaczka bo chyba nie wytrzymam tyle :-:)-:)-:)-( maz tez juz truje mi dupe kiedy kiedy bedziemy widziec??"

14-16 wiec wychodzi to mnie wiecej w okresie spodziewanej @.. ( o ile staranki byly w czasie owulacji )

nie musisz czekac do dnia wystapienia @, tylko ze wczesniej wynik moze byc przeklamany, i jak wyjda || to trzeba najpierw na potwierdzenie na betke isc a pozniej do ginka..a jak nic nie wyjdzie to trzeba za kilka dni sprawdzac znowu ( o ile @ sie nie pojawi )

Hejka;-)dzieki dziewczyny za odpowiedzi,kochane jestescie,przydadza mi sie takie ulepszacze;-)powiem mojemu lekarzowi zeby mi przepisal mam nadzieje,ze nie zrozumie tego jako zarozumialosc,ze gadam mu co ma mi dac:zawstydzona/y:,milego dnia wam zycze:)

Haj dziewczynki..

dzis tempka spadłam w dół w przepaść i zatrzymala sie na 36,54.. z 36,95.. takze niezle.. w kazdym razie czekam spokojnie na @.. bo taki spadek to juz wiadomo o co chodzi..

Pozdrawiam
Milego dzionka życze

hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie

Witamy!!:tak: Oczywiście, że u nas znajdziesz wsparcie i pociechę, po to tu jesteśmy:-)

tecz czytałam na BB o ktosiowej, i jeszcze przejrzalam jej historie na forum polki.pl
jestem przerazona..pomijajac fakt ze ta osoba podawala sie za kogos kim nie jest, wklejala cudze zdjecia USG...ah - aż mi szkoda nerwów..

Przykro że oszukała dziewczyny i tyle..Mam nadzieje że my na naszy6m wątku nie trafimy na kogos takiego

Matko... szok:szok: Jestem przerażona.. jak taka osoba może tak postępowac..

Witam
Wpadłam sie tylko zameldować bo mi się Kacperek rozchorował :-(wpadnę jak będzie z nim lepiej. Buziaczki

Uuuu...:-(Buziaczki dla Kacperka, dużo zdrówka. Ucałuj go od e-cioc z BB:tak:

WITAM I JA:-)
Eee jestem wkurzona na ten mój katar:wściekła/y::crazy:mam nadzieje że mi przejdzie do staranek:baffled:

Trzymam kciuki by przeszło:tak: A kiedy się staracie Kochana?
Bo my może dziś...:happy:

och,przyszla mamusiu szkoda gadac,ze jest taki ktos kto podaje sie za kogos innego,szok,no ale nic nie poradzimy sa i tacy luzie tylko ciekawi mnie dlaczego ta ''ktosiowa'' tak postepowala:confused: moze juz tak silnie chciala fasolke,ze sobie wmowila,ze juz jest w ciazy:eek:dlatego te fotki,nie wiem,jest to wogole mozliwe...,a tak poza tym to ciekawe co tam u NINONKI !?

reklama
hej mamuski i przyszle mamuski
my tez wlasnie jestesmy w trakcie starania :) sie o druga dzidzie
mam nadzieje ze szybko cos wyjdzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

mam do Was pytanko w ile dni po zaplodnieniu moge zrobic test???

czy musze czekac do dnia w ktorym ma wystapic miesiaczka bo chyba nie wytrzymam tyle :-:)-:)-:)-( maz tez juz truje mi dupe kiedy kiedy bedziemy widziec??

dzieki
pozdrowienie cieplutkie dla wszystkich

Znalazlam ten post- nie wiem czy to na niego czekasz z odpowiedzia.

Moim zdaniem najlepiej jest poczekac do @, wiem ze sie ciagnie ten czas, dlatego ja staram sie zawsze na te ostatnie dwa tygodnie oczekiwan znalezc jakies zajecie, zeby glowe zaprzatnac :).
Mozesz kupic czuly test czyl 10 ml, one chyba wykrywaja ciaze juz okolo 7 dniu po zaplodnieniu, ale moga nie wskazac ciazy bo wszystko zaley iod poziomu hormonów, na przyklad dzisiaj zrobic test a poziom Ci skoczy jutro i po co sie denerwowac. Mozesz tez isc na bete, ale na tym to ja sie nie znam, bo nie mieszkam w Polsce a w UK jej nie robia. Ja zaczelam teraz 4 cykl staran a testów zuzylam chyba ponad 10, teraz mam dwa od kumpeli co pracuje w szpitalu i czekam cierpliwie na @, bo mi sie teraz jakos rozregulowalo, cykle od 28-34. Dlatego nie liczylam owulki, dlatego brak suwaczka, wstawie w nastepnym cyklu.
Mam nadzieje ze pomoglo, jak cos to napisz na priva.
Pozdrowionka

Do góry