kasiaczek82
Majowa Mama 2006
widze nie nie mam co tu pisac bo i tak na odpowiedz sie nie doczekam szkoda ze tylko w swoim gronie odp sobie na pytani
NIC
pozdrawiam
NIC
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny!
jestem tu od dzis na tym forum. jestem na etapie staran o dziecko od zeszlego miesiaca mam nadzieje ze znajde wsrod was pocieche i wsparcie
tecz czytałam na BB o ktosiowej, i jeszcze przejrzalam jej historie na forum polki.pl
jestem przerazona..pomijajac fakt ze ta osoba podawala sie za kogos kim nie jest, wklejala cudze zdjecia USG...ah - aż mi szkoda nerwów..
Przykro że oszukała dziewczyny i tyle..Mam nadzieje że my na naszy6m wątku nie trafimy na kogos takiego
Witam
Wpadłam sie tylko zameldować bo mi się Kacperek rozchorował :-(wpadnę jak będzie z nim lepiej. Buziaczki
WITAM I JA:-)
Eee jestem wkurzona na ten mój katarmam nadzieje że mi przejdzie do staranek
widze nie nie mam co tu pisac bo i tak na odpowiedz sie nie doczekam szkoda ze tylko w swoim gronie odp sobie na pytani
NIC
pozdrawiam
hej mamuski i przyszle mamuski
my tez wlasnie jestesmy w trakcie starania sie o druga dzidzie
mam nadzieje ze szybko cos wyjdzie
mam do Was pytanko w ile dni po zaplodnieniu moge zrobic test???
czy musze czekac do dnia w ktorym ma wystapic miesiaczka bo chyba nie wytrzymam tyle :----( maz tez juz truje mi dupe kiedy kiedy bedziemy widziec??
dzieki
pozdrowienie cieplutkie dla wszystkich