reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

trzymaj sie cieplusio Mamuska :)

a ja siedze jeszcze..spac mi sie chce jak diabli - ta @ mnie wykonczy kiedys...ale spac nie pojde bo moj maz mecz oglada a ja zasnac bez niego w lozku wieczorem nie umiem..jak kiedys musial wyjechac na dwa dni to w ogole w nocy nie spalam tylko TV albo laptusia katowałam a odsypialam w poludnie jak juz robilam sie nieprzytomna..

reklama
Maggie_f ja mam taką teorię, że kobiety zostają matkami gdy dowiedzą się, że są w ciąży, a faceci ojcami po narodzinach dzidziusia. Dla nich to trochę nie do ogarnięcia, że z przytulanka, które przecież jest tak często, może być dziecko z krwi i kości. Facet to wzrokowiec, jak zobaczy to uwierzy :-)
Dla faceta informacja o ciąży to KONIEC . . .staranek, zadanie wykonane, jestem boss bo zrobiłem jak chciała . . . dla kobiety POCZĄTEK nowego wspaniałego życia, droga do porodu, który jest zarazem końcem jak i początkiem :-)
Jestem z Tobą kochana, bądź silna!!! Ciesz się bo to przecież CUD!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!

Chyba 2 dni nieobecności i ponad 20 stron zaległości! :szok: Ależ Wy tu skrobiecie. :-D

Maggie kochanie wszystkie dziewczyny mają rację w tym co piszą odnośnie Twojego M. Weź Kochanie też pod uwagę to,że jesteś już w ciąży i nawet jak M będzie się zachowywał w stosunku do Ciebie tak jak do tej pory to możesz się poczuć urażona na przykład. Takie są uroki ciąży Rybko. ;-) Niczym się nie martw. Chłop ochłonie, oswoi się z sytuacją i będzie git! Głowa do góry i nie denerwuj się bo Ci nie wolno! AAAAAAA! No i ogromne gratki jeszcze raz i dziękuję za PMa. ;-);-);-) Wszystkie przyjęłam. :-D

Pozdrawiam!

U mnie dziś bardzo bladziutko różowy "śluz". Malutko. Zapewne wkrótce będzie @.
Jestem zdeterminowana, w tym cyklu wezmę clostylbegyt , oeparol, M dam androvit, i staranka codzinnie przez 10 dni. Jak się nie uda to zapisuję się do kliniki niepłodności bo będzie potrzebna cięższa artyleria.

witam wieczorkiem mam pytanko co to clostylbegyt i oeparol,bo nie slyszalam jest to na recepte,,czy jak,pytam,bo juz tez bym moze cos zaczela brac

Clostylbegyt jest na aktywację owulacji i przepisał mi go lekarz na receptę przy pierwszych starankach. Oeparol i androvit poleciła mi Maggie_f. Oeparol jest chyba właśnie na polepszenie jakości śluzu i z tego co czytałam na lepszą przemianę materii (co też mi się przyda). Jeszcze nie kupiłam niestety.

reklama
Maggie- zgadzam sie z dziewczynami powyzej. Wszystko wez na spokojnie, dojdzie do chlopa i sie zmieni zobaczysz. Narazie ciesz sie fasolinka i posylaj codziennie troszke fludków, bo my nadal w kolejce po dzidziunie stoimy.
Kasia Ty piszesz o dwóch dniach a mnie nie bylo chyba z 5, bo przed Swietami wybylam z BB, ale powrócilam i jestem juz codziennie, bo mi Was brakowalo, a stron nawet nie liczylam tylko czytalam :)
Buziaczki

Do góry