reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

trzymaj sie cieplusio Mamuska :)

a ja siedze jeszcze..spac mi sie chce jak diabli - ta @ mnie wykonczy kiedys...ale spac nie pojde bo moj maz mecz oglada a ja zasnac bez niego w lozku wieczorem nie umiem..jak kiedys musial wyjechac na dwa dni to w ogole w nocy nie spalam tylko TV albo laptusia katowałam a odsypialam w poludnie jak juz robilam sie nieprzytomna..

reklama
Maggie_f ja mam taką teorię, że kobiety zostają matkami gdy dowiedzą się, że są w ciąży, a faceci ojcami po narodzinach dzidziusia. Dla nich to trochę nie do ogarnięcia, że z przytulanka, które przecież jest tak często, może być dziecko z krwi i kości. Facet to wzrokowiec, jak zobaczy to uwierzy :-)
Dla faceta informacja o ciąży to KONIEC . . .staranek, zadanie wykonane, jestem boss bo zrobiłem jak chciała . . . dla kobiety POCZĄTEK nowego wspaniałego życia, droga do porodu, który jest zarazem końcem jak i początkiem :-)
Jestem z Tobą kochana, bądź silna!!! Ciesz się bo to przecież CUD!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!

Chyba 2 dni nieobecności i ponad 20 stron zaległości! :szok: Ależ Wy tu skrobiecie. :-D

Maggie kochanie wszystkie dziewczyny mają rację w tym co piszą odnośnie Twojego M. Weź Kochanie też pod uwagę to,że jesteś już w ciąży i nawet jak M będzie się zachowywał w stosunku do Ciebie tak jak do tej pory to możesz się poczuć urażona na przykład. Takie są uroki ciąży Rybko. ;-) Niczym się nie martw. Chłop ochłonie, oswoi się z sytuacją i będzie git! Głowa do góry i nie denerwuj się bo Ci nie wolno! AAAAAAA! No i ogromne gratki jeszcze raz i dziękuję za PMa. ;-);-);-) Wszystkie przyjęłam. :-D

Pozdrawiam!

U mnie dziś bardzo bladziutko różowy "śluz". Malutko. Zapewne wkrótce będzie @.
Jestem zdeterminowana, w tym cyklu wezmę clostylbegyt , oeparol, M dam androvit, i staranka codzinnie przez 10 dni. Jak się nie uda to zapisuję się do kliniki niepłodności bo będzie potrzebna cięższa artyleria.

witam wieczorkiem mam pytanko co to clostylbegyt i oeparol,bo nie slyszalam jest to na recepte,,czy jak,pytam,bo juz tez bym moze cos zaczela brac

Clostylbegyt jest na aktywację owulacji i przepisał mi go lekarz na receptę przy pierwszych starankach. Oeparol i androvit poleciła mi Maggie_f. Oeparol jest chyba właśnie na polepszenie jakości śluzu i z tego co czytałam na lepszą przemianę materii (co też mi się przyda). Jeszcze nie kupiłam niestety.

reklama
Maggie- zgadzam sie z dziewczynami powyzej. Wszystko wez na spokojnie, dojdzie do chlopa i sie zmieni zobaczysz. Narazie ciesz sie fasolinka i posylaj codziennie troszke fludków, bo my nadal w kolejce po dzidziunie stoimy.
Kasia Ty piszesz o dwóch dniach a mnie nie bylo chyba z 5, bo przed Swietami wybylam z BB, ale powrócilam i jestem juz codziennie, bo mi Was brakowalo, a stron nawet nie liczylam tylko czytalam :)
Buziaczki

Do góry