kinga85 to sie z lekka dziwię z spodziewałaś sie 3go praktycznie mamy już 7 no i nic nie widać? Ja zaróno przy pierwszej jak i przy drugiej ciąży test robiłam kilka dni przed spodziewana @ i bezproblemowo wyszedł a na wizytę zawsze umawiałam się max tydzień po spodziewanej małpie i usg dopochwowe oczywiście bezproblemowo wszystko pokazało tak ze jestem w ciężkim szoku. Może jakis nietaki sprzęt maja... zgadzam się z opinia dziewczyn nie czekaj rób betke jak najszybciej po co życ w niewiedzy!!!
Ja nadal czekam i czekam jutro za kilka godzin będzie 38 dzień cyklu a ta @ nie przychodzi. Brzuch pobolewa mnie od tygodnia tak ze jestem przekonana że juz nastepnego dnai przyjdzie i nic od 2 dni już nawet tak mokrawo się robi dziś byłąm przekonana ze dostane i jednak nie, może jutro...
Ja nadal czekam i czekam jutro za kilka godzin będzie 38 dzień cyklu a ta @ nie przychodzi. Brzuch pobolewa mnie od tygodnia tak ze jestem przekonana że juz nastepnego dnai przyjdzie i nic od 2 dni już nawet tak mokrawo się robi dziś byłąm przekonana ze dostane i jednak nie, może jutro...