Hej, ja też dołącze :-). Mam na imię Monika i zaczęliśmy sie starać o dzidzie z moim mężem 2 miesiące temu. Jesteśmy 4 lata po ślubie i tak bardzooooooo chcemy maleństwa. Do tej pory, z powodu moich problemów zdrowotnych nie mogliśmy się zdecydować, ale w końcu mamy "zielone światło" :-), więc do dzieła!! Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-):-):-).
reklama
K
Kinga85
Gość
sajonara GRATULCJE! :-)
łapiemy twoje fluidki ciążowe!!!!!:-)
U mnie @ nadal brak.
Nasze ostatnie przytulanki były 31go wiec teraz jest okres zagniezdzania jak cos... chce byc pewna na 100% wiec poczkam do poniedziałku na betke, dziekuje za info.
buzka
milego dnia
łapiemy twoje fluidki ciążowe!!!!!:-)
U mnie @ nadal brak.
Nasze ostatnie przytulanki były 31go wiec teraz jest okres zagniezdzania jak cos... chce byc pewna na 100% wiec poczkam do poniedziałku na betke, dziekuje za info.
buzka
milego dnia
sajonara
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za gratulacje!!!
Tak wogole to sie poryczalam jak zobaczylam wynik testu
Pisze wlasnie z pracy. Bylam u gina i pobrali mi krew na betke. Jutro bede miala wynik. Zrobil mi USG dowcipne: Cialko zolte mam duze na lewym jajnkiu (zgodnie z tym lekkim bolem), macica dobrze "wyscielana". Fasolki nie widzial, ale i tak mi pogratulowal Mam przyjsc jeszcze raz za tydzien.
Nie moge uwierzyc!!!
ALe mojemu M mowilam, ze w tym tygodniu sie okaze.. Bede musiala klamac.
Dobra, zabieram sie za prace.
Pozdrawiam!
Pisze wlasnie z pracy. Bylam u gina i pobrali mi krew na betke. Jutro bede miala wynik. Zrobil mi USG dowcipne: Cialko zolte mam duze na lewym jajnkiu (zgodnie z tym lekkim bolem), macica dobrze "wyscielana". Fasolki nie widzial, ale i tak mi pogratulowal Mam przyjsc jeszcze raz za tydzien.
Nie moge uwierzyc!!!
Dzieki. Wiesz co, chyba mnie przekonalas, zeby poczekac. Cos wymysle, chociaz nawet tajemnicy prezentow swiatecznych zazwyczaj nie potrafie dochowac.Serdeczne gratulacje ))))) A co do M to ja czekalam prawie 2 tyg bo chcialam miec pewnosc od gina bala sie ze test i beta moga klamiac hihihih i dopiero jak gin powiedzial ze 5tydzien kupilam mini skarpetki i dalam M ale myslalam ze nie dam rady i nie wytrzymam powiem jak zrobilam test potem zrobilam bete w wigilie to by byl idealny prezent ale wytrzymalam, warto bylo zobaczyc jego mine radosc i lzy )
Pozdrawiam!
inez77
mamusia Igorka i Stasia
Sajonara GRATULACJE:-):-):-) !!!!!
Dzieki dziewczyny za gratulacje!!!
Nie moge uwierzyc!!!
Dzieki. Wiesz co, chyba mnie przekonalas, zeby poczekac. Cos wymysle, chociaz nawet tajemnicy prezentow swiatecznych zazwyczaj nie potrafie dochowac.
Pozdrawiam!
Ja tez sie poplakalam jak zobaczylam swoja bete . Test zrobilam przed terminem 3-4 dni i byla slaba krecha wiec ciezko mi bylo uwierzyc, choc na 2 dzien byla juz lepsza a w dniu terminu grubsza niz kontrolna . Wracalam z wynikiem wpatrzona jak sroka w gnat i ryk ) a od lekarza juz nie wspomne jak sie usmiechna "5 tydz." musialam taxi bo bylam taka roztrzesiona i podekscytowana....Co do niespodzianki naprawde warto sie przemeczyc ja chcialam dzwonic od razu czy cos ale pomyslalam ze to nie to samo ) i bylo waaaarto choc tez musialam klamac ;-) ale jeszcze nim poszlam do gina i mialam pewnosc nie chcialam by sie M tak przejmowal jak ja i ew zawiodl wiec wprowadzilam go max w maliny tym bardziej byl szok mega w trampkach
reklama
Justys84 obyś miała rację
Ja już długo czekam na taki teścik ... ale się nie poddaję :-)
Na początku grudnia trafiłam do cudownego lekarza - niby ginekolog położnik, a wspaniały terapeuta :-) Teraz cierpliwie czekam na wyniki świątecznych przytulanek ;-)
Ja już długo czekam na taki teścik ... ale się nie poddaję :-)
Na początku grudnia trafiłam do cudownego lekarza - niby ginekolog położnik, a wspaniały terapeuta :-) Teraz cierpliwie czekam na wyniki świątecznych przytulanek ;-)
Podziel się: