reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Liska ja teraz od niedawna dopiero daje jesc Hani w lozeczku bo jak polozy sie na boczku to samo sie odbije. Wydaje mi sie ze maluszek jest za malutki zeby Go tak karmic . Jak bylam po porodzie i polozna zobaczyla ze karmie Hanie na lezaco to tak mnie zrypala na czym swiat stoi. Podobno nie latwo o zachlystowe zapalenie.pluc u takich maluszkow. I odbekanie to podstawa. Ja nieraz z 15 min Hanie nosilam zeby odbila i dopiero do lozeczka. Wydaje mi sie ze Twoja mama zle wymyslila....

reklama
Otóż to, juz jej powiedziałam co dziewczyny z forum radzą :)
Ubrałam dzisiaj rompersa na 62cm , ciekawe ile juz mierzy, ubranka 56 cm powoli idą do pudła :D u nas upały od kilku dni, po 40 stopni także dłuższy spacer to jedynie rano max do 12 , potem juz nie do wytrzymania . W nocy śpimy juz w samych bodach i pod bambusem.

O Liskka to masz gorąco! A z pokarmem to super. Ja w sumie nie wiem ile mam bo nie ściągam laktatorem, nie znoszę laktatora, zwłaszcza że cierpią na tym brodawki a miałam z nimi straszne przejścia

Kasik czyli bez żadnych problemów po szczepieniu? To super, gratuluję

Lilka jeśli Ala ma już 3 mies i 2 tyg, ale urodzona o 3 tyg za wcześnie, to też mogą być jeszcze kolki?

Lilka obys miala racje bo Junior w srode konczy 3 miesiace i (odpukac) obylo sie bez kolek wiec mam nadzieje, ze juz sie nie pojawia.

Od jutra stopniowo zmieniamy mleko z Bebilonu Comfort na Emfamil, zobaczymy czy zaakceptuje nowe mleczko. Slyszalam bardzo dobre opinie, podobno jest tez smaczne i nie smierdzi jak inne mleka ;)

Kasik my tez na enfamilu Hani bardzo smakuje ale zjada go mniej niz comforta. Chyba jest slodsze i dlatego. Te magiczne 3 mc pierwsze sa najgorsze a pozniej juz wszelkie dolegliwosci brzuszkowe mijaja.

reklama
Smerfeta , odnośnie laktatora .. To zależy jaki masz . Ja kupiłam medele swing i jestem zadowolona bardzo, wydoi nawet krowę hehehe wydaje mi sie ze przez to ze ściągam pokarm do samego końca to mam wiecej mleka pobudza laktację

A Sab simplex jak sie podaje? Tzn ile kropelek i co ile godzin? Przed karmieniem

Ostatnia edycja:
Do góry