reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Dziewczyny co kupic dla 2 miesiecznego dziecka na Dzien Dziecka? Czyms juz chyba moglby sie bawic ale nie wiem czym. Karuzela nad lozeczkiem malo go interesuje, zyrafka Sophie i rozne grzechotki tez, wczoraj pierwszy raz zainteresowal sie szumisiem i probowal do niego gadac, w hustawce polezy max 10 minut i sie kreci.

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta, ja kupiłam w lidlu i w netto bodziaki ;)
Muszę do Auchan się wybrać. Tam mają tanie body bo po 7 zł a jest super. Rękawki wąskie nie rozciąga się nic się po praniu z nimi nie dzieje tylko przy prasowaniu trzeba uważać bo zatrzaski plastikowe ;)

Kasik, Zosia dostanie nowy leżaczek bujaczek bo ten co mamy jej się nie podoba. Wystawilam na sprzedaż wczoraj i dzisiaj już po niego jadą ;)

Magda a w jakim Zosia nie chce siedzieć? W tym co mam Ala też nie chce siedzieć i chyba coś bardziej do leżenia potrzebuje, coś na zasadzie kołyski

Kasik Ty masz prawdziwego mercedesa wśród bujaczkow ;-) może mate kupisz Juniorowi?

Smerfeta, mieliśmy taki
A wy jaki macie?
uploadfromtaptalk1432387559421.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1432387559421.jpg
    uploadfromtaptalk1432387559421.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 49
Ja mam taki prosty z Bright Stars. Ma tylko wibracje i melodyjki + prosty pałąk. Dostałam używane od koleżanki. Twój bujak wygląda na wypasiony. Szkoda że Zosi nie podpasowal

Smerfeta, czasami taki prosty lepszy od wypasionego ;)
Nasz sprzedany już ;) kolega ze szkoły kupił dla swojego synka (taki zbieg okoliczności) ;)

reklama
Kasik tez mam ta huśtawkę graco sweetpeace. Ale mam tez dwa inne, jeden to tiny love a drugi chicco jolli. I jak dla mnie huśtawka jest bardziej jako rozrywka bo jest bardzo siedząca, a te dwa pozostałe są dobre na drzemki. Wiec ja bym na twoim miejscu kupiła bujaczek. A karuzela jeszcze się zainteresuje, mój się zainteresował jak miał ponad 2 miesiące, i potrafi do dziś leżeć pod nią 40 min.

Do góry