reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ale dzisiaj super dzień ;)
Cieplusienko więc jesteśmy na dworze już ;)
Matka posprzątała, pranie wisi na lince, niunia w wózku śpi :)
Oby każdy dzień taki.

Miłego dnia mamusie ;)

reklama
Kasik a ty chcesz karmic piersia czy tylko odciągać? Bo jak chcesz karmić to radziła bym Ci małego przystawiać jak najcześciej do piersi to już on rozkręci ci laktacje ;)

Smefeta i Majka mam wklesle brodawki a przez kapturki to musialoby sikac na metr, zeby lecialo, dlatego sciagam i daje z butli. Laktacyjna w szpitalu uczyla mnie tylko zakladac kapturki, nic wiecej nie poradzila, Junior zle lapal i poranil mi tak, ze mialam strupki i krew leciala :(

Liskka nie probowalam ale laktator tez wyciaga ale tylko na chwile :( Zawsze mi sie wydawalo, ze mam srednie brodawki bo troche odstaja ale jak sie je scisnie to wtedy robia sie prawie plaskie.

Junior zaliczyl dzisiaj pierwszy spacer z babcia i to dwugodzinny a mama w tym czasie zafundowala sobie fryzjera, tylko mycie z modelowaniem ale od razu lepiej sie poczulam. Oczywiscie sciskalam w reku telefon i mialam ochote dzwonic co 5 minut ale dalam rade ;) Bylam tez po male zakupy i w kolekturze lotto, moze moj zajaczek przyniesie mi szczescie i wygramy ;)

Ostatnia edycja:
Bziumelka chyba ktos pisal ale nie pamietam kto. Ja mam taka sasiadke na ulicy ze jej córa od malego nie toleruje zadnego smoczka a przerobila wszystkie firmt. Karmi piersia ale smoczka mala ssac nie chce w ogole. Przez ta ciezko ja jej uspokoic jak placze i ma dramat przed zasypianiem. Tyle wiem. Moja Gosia smoka tylko do snu ale nie zawsze bo jak b.zmeczona to pada bez. I czasem daje w aucie jak marudzi a musze dojechac szybko :)

Mojej siostry corka bez smoczkowa i to byl koszmar bo zawsze kiedy cos sie dzialo to tylko cycus uspokajal nie ze jadla tylko trzymala w buzi

reklama
Ja też smoczek do spania i w aucie wczoraj tez się przydal. Tak to w ciągu dnia na siłę nie daję bo to tez nie za dobrze tak cały czas ze smokiem.

Do góry