reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ema: slodki przystojniaczek jest z Twojego Synusia :-)

Lenka, Magda, Madzia: sliczne Wasze Maluszki, a w tych ubrankach poprostu cuda :-)

Liska: to nie m reguly, ja przed ciaza mialam rozmiar B i taki mi pozostal, choc karmie juz 8,5 miesiaca i pokarmu mam nadal bardzo duzo :-)

Lilka: od kiedy zamierzasz probowac sadzac Hanie na nocnik? U Wiktorii nie da sie nie zauwazyc ze zaczyna robic kupke i zastanawiam sie czy pomalu nie zaczac juz probowac, tylko nie wiem czy to nie za wczesnie? Niby dziecko mojej kolezanki wolalo juz ze chce na nocnik jak mialo roczek wiec to bardzo szybko.

Ostatnia edycja:
reklama
Milena próbowałaś make ziemniaczana?

Ale dzis było tych chrztów, super ze wszytskie sie udały a dzieciaczki grzeczne.

Co do wagi to mi nadal brakuje jakies 6-7 kg ale tak szczerze to nie chce schudnąć bo całe zycie byłam za chuda a teraz czuje ze moje nogi wygladaja w koncu normalnie, tyle ze brzuch i boczki sa straszne, nie mam rozstępów i nic typowo nie wisi ale ta skora jednak jest troche większa niz była, mało jędrna itp. No i troche tłuszczu w tym miejscu ale skoro chudnie sie z całego ciała a nie miejscowo to chyba taka moja uroda. Wiec albo schudne całościowo i bede miała nogi patyki albo zostanie brzuszek. Zobaczymy, schudne to schudne a jesli nie to nie. Odchudzać sie nie zamierzam.

Milena sprobuj linomag zielony ja uzywam od poczatku i nigdy nawet dupka zaczerwieniona nie byla. Moze pomoze :-)

Minni
Ja jeszcze o tym nie mysle .. Wydaje mi sie ze jest jeszcze za malutka i nie skuma o co chodzi. A Ty kiedy zamierzasz ?

Lenka a wrocilas calkiem do swojej wagi ? Ja 4 mc po cc zaczelam cwiczyc raptem 4 dni bo tak sie meczylam ze slabo mi sie robilo a juz wtedy bylam w ciazy i nie wiedzialam.

Milena - kup NeoTormentiol. Stara poczciwa masc za "5zl" a najlepsza.....

Co do wagi dziewczyny to mi po ciazy zostalo 4kg i bardzo sie cieszylam bo przed wazylam 49/50kg i to bylo ciut za malo a te 54kg juz ok.

Dzis przy kapaniu zauwazylam ze dopiero znika mi ta pionowa linia od pepka w dol oraz blizna po CC juz prawie niewidoczna. Co smieszne ta linea negra zrobila mi sie po porodzie a nie w ciazy :)

witam nowe Mamuski jakis wysyp byl w ostatnich dniach

Kasik - nie chce cie zniechecac ale mi wlasnie przez takie wklesle brodawki nie udalo sie karmic - oslonki silikonowe to dramat trzebaby miec chyba po litrze mleka pod cisnieniem zeby przez to poszlo. mialam tez takie cos do wyciagania brodawki i ok wyciagalo ale zanim Gocha zassala to ona i tak sie chowala. walczylam prawie miesiac i teraz uwazam ze o miesiac za dlugo. Moze ty jednak znajdziesz patent.

Lilka równo do 53 kg wróciłam w jakieś 14 dni po porodzie. Ale ze skórą, która jakby straciła jędrność było znacznie gorzej... Nie, że tylko na brzuchu, ale generalnie całe ciało :/ nie mogłam na to patrzeć i 6 tygodni po porodzie zaczęłam chodzić na fitness, ale przyznaję się w kratkę chodziłam :-D od 2 miesięcy chodzę 5-6 razy w tygodniu i odzyskałam swoje ciało

jak juz jesteśmy w temacie ciał :) kiedy po porodzie można no wiecie ciało do ciała :) :* ? Wizytę kontrolna mam dopiero za 3 tygodnie może by zaryzykować przed. Wy czekalyscie do kontroli czy były przytulanki wcześniej? :*

reklama
Lisska mi ani w ciazy ani przy KP cycki nie urosły ale to nawet i dobrze. Oczywiscie jak mam duzo mleka to sie powiekszaja ale to juz musi byc tak mega az bola.

Co do wagi ja przytylam 12kg a schudłam 15kg wiec jestem na minusie :) U mnie jeszcze tak z minus 4kg by sie przydało.

Milena my po 3tygodniach mielismy z mezem przytulanki a zastosuj make ziemniaczana na pupe naprawde dziala, tez uzywam od 2dni bo sie poobcierala.

Do góry