reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Magda my mamy chrzciny na 22 osoby, dzis moj mezus zawiozl ciasta, torcika pieknego od świerczynskiego, napoje, alkohol rzeczy malej itp..Ja pieklam 3 ciacha i tesciowa jedno , moja mama ani siostra nie maja reki do ciast, juz nie moge sie doczekac by wypedzic diabelka ☺Jutro Nasze Dzieci to królewny i królewicze

reklama
Wielke Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi. Ja to jestem taka zielona ze szok.

Wszystkiego dobrego. Wesołych zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy

Jeśli chodzi o facetów. To mój to prawdziwy SKARB! Od początku wszystko przy małym robi w domu oprócz prania i prasowania nie niczego czego by nie zrobił. A tata z niego naj naj naj na świecie. Ale nachwaliłam :)
Esiek ma racje nie dajcie się chłopom ;)

Madzia i Piotr, ja nawet naszego tortu nie widziałam jeszcze bo teście odbierali i zanieśli go chwilę przed nami do chłodni. Moja siostra też ręki do ciast nie ma więc nie pozwoliłam jej nic robić po za babeczkami ;) a mamie tylko sernik i pleśniak wychodzi ostatnio ;) ja przyjęłam funkcję słodyczy w rodzinie one robią mięso hahahaha.
O tak królewny i królewicze :D
Szwagier tłumaczył dzisiaj córce że jutro Zosia jest najważniejsza bo to jej święto i ma być grzeczna i nie ma się przypadkiem popisywać żeby uwagę na siebie zwracać ;) młodej to nie na rękę bo przez ostatnie 6 lat to ona była w centrum ale jakoś to przełkneła ;) zobaczymy co będzie.

Dobranoc kobiety :) trzeba wypocząć żeby worków pod oczami nie było ;) może niunia będzie łaskawa i da pospac do 2 tak jak dzisiaj w nocy ;)

No Majka twoja słowa pasują jakby do mojego chlopa. Też wszystko robi, a kąpać to nawet wolę żeby on kąpał. Bałam się że wszystko będzie na mojej głowie ze względu na to że mój emek to taki bardziej gburowaty i bardziej oschle do wszystkiego podchodzi ale pomyliłam się względem niego.

Majka nasi mężowie są na medal! :D mój też od pierwszego dnia robi przy Filipie wszystko, tylko, że ja do tego mam taka pracę, że nie zawsze mogę być na szczepieniu czy na ćwiczeniach z fizjoterapeutą, więc M jeździ sam. Mówi, ze miny lekarzy i pielęgniarek- BEZCENNE :szok::-D No juz o sesji w 3 tygodniu życia Filipka pisałam... byłam chora, więc pojechał tatuś z synkiem. Pani Fotograf napisała do mnie na FB, że nigdy w czasie całej kariery jej się to nie zdarzyło :p

Milena te zgrubienia mijają :) ale nieprędko, chyba ze 3 miesiące je miałam

Ostatnia edycja:
Mój eMek tez robi wszystko przy malej, jedynie nie lubi jej gilków z noska wyciagac i wkraplac niczego, no i sprzata w domu tez ladnie wiec jestem z niego dumna :) A jak idzie do pracy to mi zazdrosci ze ja moge z Sonia siedziec cały czas :)

Dołączam się do życzeń świątecznych. Wszystkim życze wesolych i radosnych swiat. Ja dzisiaj malemu wszystko pokazywalam , to swieconke, to mazurki, żurek, babcie robiaco ciasto, a on teraz jest na fajnym etapie, ze do wszystkiego wyciaga raczki i chce dotknac, wiec smiechu bylo co niemiara!!!

reklama
Magda też mam trochę doła bo mój M jeszcze o kulach chodzi. Trochę pomaga, zostaje z małą a ja latam za wszystkim w przerwach między karmieniami i niestety nieraz targam ciężkie rzeczy. Wymeczona tym jestem. Dziś M pierwszy raz kapal córkę a ta mu psikusa zrobiła i narobila do wody co nigdy jej się nie zdarzyło :-D

Milena mnie też blizna ciagnie po bokach :(

Dziewczyny udanych imprez Wam życzę :) niech dzieci w kosciele będą grzeczne jak aniołki :)

A wszystkim życzę cudownych, kolorowych, rodzinnych Świąt :-)

Do góry