reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

;-)

Załączniki

• 1428149810173.jpg
    1428149810173.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Ale sliczny króliczek wielkanocny. My rownież Życzymy wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych ;-)

Madzia główka do góry, choć wiem o czym mówisz. Mo emek z reguły pracuje pn-pt, A teraz potrafi isc do pracy nawet w niedziele, rozumiem kasa potrzebna ale nie powiem ze jest mi łatwo, zwłąszcza jak Zosia ma gorsze dni i nie śpi w ogóle, tylko płakusia i co chwila muszę smoka jej podać bo jej wypada i na nowo nerwy. Ostatnio tez mu zrobilam awanturę o to, bo jest w pracy ja musze zrobić obiad, a on jeszcze sobie zażyczył bym upiekła chałke :angry:. A ja nie wiedzialam czy przy mojej Zosi dam radę chociaż obiad zrobić. Musimy być silne i tego się trzymac ;-)

Olusia na laktacje dobra jest kawa zbożowa, tak mi w szpitalu mówila laktacyjna, ja piję codziennie kawę Anatol na mleku, a ostatnio mialam kryzys laktacyjny to kupilam herbatkę z Hippa dla kobiet karmiących.

Magda moja Zosia od kiedy wróciłysmy ze szpitala miala pojedyncze krostki, potem na skroniach takie grupki sie porobiły, wiec zrezygnowalam z oliwki i kremu, tyzien niczym nie smarowalam tyle co płyn emolium do kąpieli a twarzyczka cala w takich krostkach, powieki, broda, za uszkami , wyglada to bardzo nie ładnie :-(

Montana mój mały miał trądzik ale tylko na policzkach. Jak małej nie przejdzie to może przejdź się do lekarza bo może to być skaza białkowa. Wydaje mi się że trądzik to tyloo na buźce???? Spróbuj z tą gotowaną wodą jeśli to trądzik to powinno chodź odrobine zelżeć ;)

Magda , nie zalamuj sie to m minie.Ja tez to przerabialam z moim tez bal sie Hanie brac na raczki, przewinac a o przebraniu mowy nie bylo, wiecznie praca i praca a ja 24 h z malutka a ona do spiochow nie nalezala jak moze pamiętasz, chodzilam spac o 6 rano dopiero a o 8 pobudka i zas obiad itd....i jeszcze maz mi mowi co ty masz do roboty przecież siedzisz na macierzynskim,, to nie musze spac,, a teraz zostawiam ich razem wychodze na paznokcie, fitness itp takze bedzie lepiej uwierz

Dzięki dziewczyny za pocieszenie ;)
Mogę być zła jak osa i nie w sosie ale wystarczy że niunia spojrzy mi w oczy i miękna nogi ;) ma moc :) a jeszcze uśmiech do tego to wogóle matka powalona na łopatki.

Jasne masz prawo do złości, ale faktem jest , że na widok dzidziusia mieknie serducho☺Jutro chrzciny i Wielki Dzien naszych pociech, w domku robicie? My na sali ale 3 ciacha musialam wczoraj upiec.

Montana ponawiam na tym wątku. jak podajesz ten espumisan? To taki normalny dla dorosłych? Moj chyba zaczyna mieć te kolki. Można mu już podawać espumisan (jutro będzie mial 3 tygodnie)

reklama
No ale ja mam taki w tabletce :/
Moj maluszek dostał katarku. Biedaczek. Odciagam frida. Mogę coś mu jeszcze podać żeby mu ulżyć. A jak dostanie gorączkę to co mogę dać takiemu maluchowi na spadek temperatury ?

Do góry