reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Wizytę mam umówioną na piątek. Nie kazano mi robić żadnych badań jak coś oni sami zlecają. Ehhh oby strach miał tylko wielkie oczy

reklama
Jestem po wizycie i w sumie nic szczególnego się nie dowiedziałam jedynie to że na pewno coś tam jest w lewej piersi bardziej wyczuwalne w prawej mniej. Dr wykluczyła zmiany spowodowane karmieniem ale nie powiedziała co to jest za tydzień mam USG i z wynikiem mam się zjawić wtedy będzie diagnoza lub kolejne badania typu biopsja itp. Mówiła o torbielach, włóczniakach, cyście i jeszcze innych rzeczach ale oni jasnowidzami nie są więc czekamy na badania:((( mam łeb jak sklep i chyba dopiero mi emocje puszczają.

Czarna najgorsze to czekanie, tydzień czekałaś i nic się nie dowiedziałaś, i teraz znowu tydzień.
Wiem, że teraz żadne słowa nie poprawią Ci nastroju, ale trzeba wierzyć, że będzie ok.

Trzymaj się babo!

Wpadam pochwalić się dzisiejszą wizytą. Z dzidziusiem wszystko dobrze,fajnie sobie bryka i jednak będzie chłopczyk. Powoli godzę się z tą myślą;-)

reklama
Do góry